Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doček za pamčenje

Vratio se ja napokon iz vojske, one stare iz bivše države, došao kući pozdravio se sa familijom. Svi sretni što sam se vratio, jer je mirisalo već na ono sranje koje nam se desilo. Stari me odmah obavjestio da mi je sredio posao u jednom elitnijem zagrebačkom restoranu, te da bi trebao početi za tjedan dana, kad se aklimatiziram malo.

Sve je to bilo OK, ali ja sam htio Jelenu i zabiti joj kurac u njenu vrelu picu. Nisam ga drkao već zadnja dva tjedna, pa sam ga jedva čekao isprazniti.
Došao sam do Jelene doma, te čuo laganu muziku iznutra. Pozvonio sam i čuo 'Naprijed! ! ! '. Ušao sam i vidio da je stan u mraku, osim svjetla iz njene sobe odakle se i čula muzika. Prišao sam vratima i otvorio ih, a tamo.. .. Jelena je ležala na krevetu u bijelim najlonkama, halterima, te bijelim čipkastim gaćicama i istom takvom grudnjaku. Smješkala mi se i samo progovorila:

- Dobrodošao natrag.. .

Ja sam i dalje stajao kao ukopan na vratima širom otvorenih usta, ali bar je moj kurac reagirao pozitivno i uskoro mi je bio napet u hlačama, a to je prokomentirala i Jelena:

- Ajde barem mi se netko veseli.. .
- Ma daj.. . -napokon sam rekao i prišao krevetu, te se nagnuo nad njega i poljubio ju- Vidiš da sam još iznenađen.. .
- Vidim, vidim -rekla je Jelena sa širokim osmjehom, pa nastavila- Hajde skidaj se.. .

Brzo sam sve poskidao i ubrzo sam ležao potpuno gol kraj Jelene na krevetu, te smo se ljubili i grlili, a onda je ona primila moj kurac i počela ga lagano milovati, pa se sagnula i strpala ga u usta. Nakon godinu dana čekanja njenih usana na mom kurcu, ne moram ni opisivati taj osjećaj. Nije trajalo dugo i počeo sam prazmiti svoja jaja u njena usta. Skoro se zagrcnula kad je primila tu količinu sperme. Kad sam napokon prestao prazniti kurac u njena usta i nakon što je sve progutala, pogledala me i rekla sa širokim osmjehom:

- Pa koliko dugo ga nisi izdrkao? Tri mjeseca?
- Jok.. . samo dva tjedna -rekao sam i zacrvenio se.
- Vauuuu.. . -tiho je rekla, a onda nastavila- Ali imam ja jedno iznenađenje za tebe.. .
- Koje? -bio sam znatiželjan.
- Čekaj pa ćeš vidjeti -rekla je dok je skidala gaćice, a onda se popela do moje glave i opkoračila me, te sjela sa svojom picom na moje usne.

Uhhh, kakav je to miris bio. Miris vrele i željne pice i odmah sam se bacio na lizanje dok se ona držala za uzglavlje kreveta. Zabio sam joj jezik u picu i lizao ju, te jebao njime. Gurao sam ga najdublje što sam mogao u njenu picu, a ona je stenjala sve glasnije i glasnije, a kad sam uhvatio klit između usana, samo se stresla i počela svršavati. Zalila mi je lice svojim sokovima, a onda se odmakla, pa skinula grudnjak, a svojim gaćicama mi obrisala lice. Ostala je samo u halterima i najlonkama, te me opkoračila i namjestila se svojom picom na moj tvrdi kurac. Kliznula je odmah do kraja po njemu i odmah se počela nabijati, a kroz njeno stenjanje sam t'razaznao samo to kako je jedva čekala da se nabije na moj kurac.

Skakala je po meni, a ja sam ju primio za bok i nabijao ju do kraja na moj kurac tako da mi je i jaja pritiskala. Trajalo je to dobrih desetak minuta, a onda sam osjetio da ću svršiti, a to sam joj i rekao, a ona je samo prodahtala:

- Čekaj mene.. . -i započela trljanje svog klitorisa o korijen mog kurca, pa je ubrzo počela svršavati, a ni ja nisam mogao više suzdržavati se, pa sam eksplodirao u njenu picu i zalio ju vrelom spermom.

Prvi put sam svršio u nečiju picu, a da nisam nosio kondom. Bio je to divan osjećaj. Jelena me je grlila i ljubila i onda mi šapnula:

- Nadam se da ti se svidio prvi dio iznenađenja?
- Uhhhh.. . jee.. . -bio sam oduševljen, a onda ju upitao- A šta je drugi dio iznenađenja?
- Jebat ćeš me u guzu.. . -šapnula mi je pohotno na uho, pa se odigla od mene i dohvatila lubrikant sa stolića pored kreveta i pružila mi ga, te se naprčila na krevetu- Hajde, namaži mi šupak.. .

Ustao sam i istisnuo lubrikant po njenoj guzi, te ga počeo utrljavati u njen šupak. Dok sam to radio ona mi je drkala kurac jednom rukom, da se učvrsti. Onda sam joj gurnuo prst u šupak i lagano je ciknula. Malo sam zastao, a onda nastavio. Nakon minute sam ugurao još jedan prst i počeo ju tako jebati šireći njen šupak sve više i više dok je ona stenjala i koji put zajaukala. Nakon pet minuta prstačenja sam se odigao na koljena, stao iza nje, ubacio još lubrikanta u njen šupak i namazao svoj kurac lubrikantom. Namjestio sam glavić na ulaz u šupak i gurnuo ga. Glavić je ušao, ali kad sam počeo gurati onaj deblji dio sredine Jelena je počela jaukati, a kad sam stao samo je prodahtala:

- Nemoj stati.. .. mmmmmm.. . daj.. . nastavi.. .

I nastavio sam, počeo sam ju jebati sve jače i jače i uskoro sam ušao sa više od pola kurca u njenu guzu. Jelena je cvilila u jastuk i stenjala sve jače i jače, a iz pice su curili sokovi. Onda je ispod jastuka izvukla vibrator i dodala mi ga uz tihi šapat:

- Daj.. . zabij mi ga u picu i uključi.. .. -stavio sam ga u picu i uključio, a ona je samo ispustila dugi- Mmmmmmmmmmmmmm.. . ahhhhh.. .

Vratio sam kurac u šupak nakon podmazivanja, te sam i ja osjećao vibrator na svom kurcu, pa sam ju nastavio još jače jebati i širiti joj šupak. Od nje se čulo samo stenjanje, a onda se samo stresla i vrisnula, a iz pice joj je potekao mlaz. Nisam bio siguran da li se popišala ili su to bili sokovi, ali sam i ja počeo svršavati i puniti joj guzu svojom spermom. Izvukao sam sad već mlohavi kurac iz njene guze i malo se odmaknuo dok se ona izvalila na bok, a sperma je izlazila iz njenog raširenog šupka i klizila niz guzu, te se miješala sa sokovima iz njene pice. Ja sam ju pljesnuo po guzi i izvalio se kraj nje:

- Ovo je bilo vrhunski -rekao sam i polako joj vadio vibrator iz pice koji je još radio.

Bio je sav prekriven sluzi i njenim sokovima, te mojom spermom. ugasio sam ga i stavio na krevet kraj nas, a ona se okrenula prema meni i sa suznim očima me pogledala:

- Jebo te.. . rasturio si me.. . nisam mislila da će tako boljeti.. .
- Ako te je boljelo zašto nisi stala?
- Zato.. . -tu je malo zastala i nasmješila se- .. jer ti ne mogu opisati taj miks boli i ugode koji sam osjetila, a onaj orgazam je bio fenomenalan.. .
- Onda ćemo ponoviti?
- Da, ali ne večeras.. . možda kroz koji dan da me guza prestane boljeti.

Zagrlio sam ju, pa smo ostali tako ležati neko vrijeme, a onda otišli pod tuš, te se vratili u krevet i nastavili se jebati cijelu noć. Isprobali smo nekoliko raznih poza i iscrpili se totalno, pa smo sljedeći dan skoro cijeli prospavali.
Ako ništa drugo, barem sam zapamtio taj doček, a i poslije smo se svakodnevno jebali kao zečevi, a nakon par mjeseci mi je rekla da je u drugom stanju. Bio sam oduševljen, jedino su moji starci malo gunđali pošto je bila starija od mene šest godina, ali kad su je upoznali brzo su se smirili.

A nas dvoje.. . e pa nismo se smirili ni u njezinoj visokoj trudnoći i obavezno mi ga je dobro popušila, a poslije bi ju dobro izjebao u guzu sa kojom više nije bilo problema i ulazio je glatko.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija