Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Dodatno iznenađenje

Ocjena: 3.7

Kako sam već pričao, otišao sam za vrijeme ljetnog ferija na faksu do .. .. .. da posjetim profačicu koju sam izjebao na kraju semestra i dobio znojem i spermom zasluženu trojku iz statistike. Nisam išao odmah, da ne pomisli da sam se navukao na nju, već sam pričekao do osmog mjeseca.

Nazvao sam ju da se najavim, kako ne bih banuo iznenada i naletio na njenog muža ili kćer i sina, te smo se dogovorili kad da dođem. I tako se ja dovučem u srijedu pred njenu kuću, okruženu ogromnim vrtom sa zelenilom koje je skrivalo prva dva kata kuće i samo pomislim kako nije loše tim profesorima, mada sam znao da joj je muž neki guzonja od poduzetnika sa vezama i vezicama, pa ga nitko ne dira. Uđoh kroz dvorišna vrata i nađoh se usred perivoja čempresa i grmova ruža i hortenzija, a miris ubija. Ni daška vjetra, temperatura iznad 30'C, a onda snimim rub bazena iza kuće. Ni sam ne znam zašto ali pretpostavio sam da je tamo, valjda zato jer bi i ja tako napravio po ovakvoj vručini.
Imao sam pravo. Ležala je na ležaljci u hladovini bijele tende metar ili dva od ruba bazena, samo u minijaturnim gaćicama bikinija, a sise su se razlile po njenim prsima. Sunčane naočale su skrivale pola njenog lica, pa sam se polako došuljao do nje, a nije ni bilo teško jer je na radiu na stoliću uza zid vrtne kućice svirala muzika.

- Dobar dan profesorice.. -rekao sam promuklim glasom, a ona se trgla i podigla naočale.
- Ooooo Domagoje, pa konačno si mi stigao! -rekla je oduševljeno dok sam ja promatrao njeno preplanulo tijelo, te sam uočio samo bijelu kožu oko tangica, što je značilo da se sunča stalno u toplesu.
- E da, poželio sam Vas i vaše predivno tijelo. -rekao sam iskreno, a i moj kurac je pokazivao oduševljenje napevši moje bermude, a nisam ga taknuo puna dva tjedna jer sam se spremao za nju.
- Drago mi je čuti -rekla je nasmješivši se, pa me pozvala da sjednem kraj nje, te me zamolila da joj namažem leđa i noge.

Legla je na trbuh i ja sam sjeo kraj nje, pa iscijedio ulje za sunčanje, sa nekim neodređenim mirisom kokosa i još nečega, te sam počeo mazati njena leđa. Pričali smo o svemu dok sam joj mazao leđa, dio ispod pazuha do bokova, a usput joj pomazio sise sa strane, pa se spustio do njene velike guze. Nisam joj odmah guzu mazao već sam krenuo od tabana prema butinama, gdje je ona malo razmakla noge i sad sam joj prolazio uz sam rub gaćica. Onda je počela rukama gurati gaćice na niže, pa sam ih brzo prihvatio i povukao liih do gležnjeva. Sad se lijepo vidio kontrast njene bijele kože gdje je bila ona minijatura od njenih gaćica. Napomenuo sam joj kako bi bilo dobro da se potpuno gola sunča, ali je rekla da nije imala baš prilike za to. Nastavio sam ju mazati ulazeči prstima između njenih guzova i prošavši po njenoj pici što je izazvalo lagani uzdah kod nje. Dok sam ju mazao imao sam onaj čudan osjećaj da nas netko promatra, pa sam kao ovlaš pogledao oko sebe, ali nisam nikog vidio. Pogledao sam čak i kuću, ali opet nisam ništa vidio jer je bio odbljesak od sunca na staklima. Nastavio sam joj mazati guzu, a kako sam imao želju da ju jebem u guzu, skoncentrirao sam se na njen šupčić, te sam par puta prošao po njemu. Nije se bunila, pa sam onako nauljenim prstom probao ući u njega. Kliznuo je iz prve u njega, a ona se samo stresla i promrmljala da sam jako nevaljao dečko, pa će me morati kazniti kasnije. Samo sam se nasmijao dok mi je kurac bolno probijao hlače i gaće. Predložila je da se skinem, a ja sam to obavio u rekordnom roku i sad sam stajao gol uz njenu ležaljku, a ona me pogledala, točnije, moj kurac, pa rekla da idemo u vodu. Polako je ušla u bazen, a ja za njom. Otplivala je prema plićem dijelu i pozvala me, pa sam brzo preplivao onih desetak metara bazena i sad sam bio uz nju. Odmah me privukla uz sebe, a moj kurac se našao između njenih nogu. Primila ga je i drkala pod vodom dok smo se ljubili, a onda se naslonila na rub bazena i naguzivši se samo rekla:

- Hajde da vidimo kako jebeš u guzu.. -nije me trebalo dva puta moliti za to, pa sam se odmah smjestio iza nje, a voda mi je bila do bokova, pa se njena guza našla skoro izvan vode. Polako sam namjestio svoj bolno napeti kurac na ulaz u njenu guzu koja se sjajila od onog ulja i lagano počeo uguravati kurac u nju. Stenjala je glasno dok sam ja polako ulazio sve dublje u njen šupak. Kad sam ušao do kraja samo je uzdahnula, a i ja, pa sam ju primio za bokove i počeo se zabijati u nju. Bilo je problematično, jer su mi ruke klizile po njenoj koži, ali smo nekako uspijevali. Ubrzo je Božena počela svršavati, a osjetio sam toplinu oko svojih jaja, pa sam skužio da se uz orgazam i malo popišala. Nije mi smetalo, jer sam bio skoncentriran na jebanje njene guze, a par minuta kasnije sam i ja počeo svršavati puneći joj guzu svojom spermom. Ostao sam malo sa svojim kurcem u njenoj guzi i kad sam ga izvadio, te se okrenuo vidio sam jednu curu na drugoj stranni bazena, potpuno golu i tijela sličnog Boženinom, a i u faci su bile slične. A onda sam ju prepoznao. Bila je na mom faksu i shvatio sam da je to Boženina kćer, ali kako se zvala.. .

- Oooo.. Meli, pa ustala si.. -rekla je Božena kad se okrenula i nasmješila, pa ju pozvala- Dođi, ovo ti je Domagoj o kojem sam ti pričala. Domagoj, ovo je moja kćer Melita.
- Drago mi je -rekao sam nekako prigušeno sa knedlom u grlu.
- I meni -rekla je veselo dok nam je prilazila, a ja buljio u njene sise i obrijanu picu, a onda mi pružila ruku i čućnula, pa sam imao nesmetani pogled na njenu rozu picu.

Božena ju je pozvala da nam se pridruži i ubrzo je Meli bila u vodi do nas i ja sam osjetio njenu ruku na svom kurcu, pa je samo potvrdila Boženi da je bila u pravu. Rekla mi je da sjednem na rub bazena, a kad sam to napravio smjestila se ispred mene i počela mi pušiti kurac. Pogledao sam Boženu, a ona mi je samo namignula i otišla do svoje ležaljke, te se zavalila na nju i nastavila nas gledati dok je pijuckala nešto što je očigledno Meli donijela. Meli je malo zastala i tiho rekla:

- Samo da znaš, sviđaš mi se od prvog dana kad sam te vidjela na faksu, a kad mi je mama rekla da te dobro izjebala u svom uredu, a isto mi je potvrdila i frendica odlučila sam da ćeš biti moj.
- Koja frendica? -tu sam bio malo zbunjen, a ona je mirno rekla.
- Ivana, ona sa dugom crnom kosom sa prve godine -te se ponovo bacila na moj kurac, dok sam se ja pokušavao sjetiti Ivane, a onda mi je sinulo da je bio neki tulum gdje sam jebao neku crnku u wc-u, ali nisam znao kako se zove, osim da ima sexy tijelo, a onda više nisam mogao razmišljati, jer mi je Meli gutala kurac do jaja i zabila prst u moj šupak, pa je kurac stajao kao u gipsu.

Nije htjela više gubiti vrijeme, pa mi je reka da zamjenimo mjesta i sad sam joj bušio picu koja je bila dosta uska dok je ona grebla po rubu bazena i pokušavala se uhvatiti za nešto dok sam joj ga zabijao kao manijak. Jebali smo se skoro petanaestak minuta dok nismo istovremeno svršili, a ja joj po prvi put napunio picu spermom. Dio onoga što sam namjenio Boženi završilo je u Meli, ali nije mi bilo žao jer je imala tako usku picu i tako dobro tijelo, a bila je i jako zgodna.

Nakon toga smo se pridružili Boženi i sad se goli izležavali na suncu, a povremeno bi završili u bazenu, gdje bih jebao obje naizmjence. Nakon zadnjeg seksa za taj dan Božena mi je rekla, da bi željela da budem dečko njenoj kćeri i da ona ne bi imala ništa protiv. A nisam imao ni ja, jer mi se Meli sve više i više sviđala, a jebala se kao i mama jako dobro, a uz to bih mogao i Boženu nesmetano jebati kad bi joj se prohtjelo, pa sam samo kimnuo glavom i nasmješio se. Nakon večere sam samo javio svojima da ću ostati par dana kod cure i da ne brinu, a onda navečer obje ponovo jebao kod Božene na velikom bračnom krevetu, da bi se kasnije ja i Meli povukli kod nje.

Ja i Meli smo još uvijek skupa, a meni je jako dobro u svemu tome i ne žalim se previše zbog toga.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija