Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Đogerica Martina

Vozio sam se sa psom po okolini i kako sam imao više od 2 sata do sljedećeg termina, a vrijeme je bilo sparno odlučio sam se za malu šetnju s njim kroz šumu, čemu se on se uvijek veselio. Hodali smo tri četvrt sata kad se naoblačilo i počela padati kiša i zahladilo je. Kabanica koju smo ponijeli odmah je poslužila. Odlučio sam se za prečicu na putu do parkinga na kojemu sam ostavio auto. Pas je malo trčkarao okolo, činilo se da mu se vrijeme jako sviđa. Već su se stvarale veće lokve koje naravno nije mogao nit htio izbjeći.


Odjednom se začulo tiho stenjanje. Namamljen time, pas je pronašao ženu u sportskoj odjeći koja je držala gležanj na rubu lokve. Bila je vitke građe i šarmantnog lica. Đogirala je i poskliznula se i pala u lokvu te izgleda, iskrenula gležanj.

Mokra do kraja i vidjelo se da je već malo pothlađena Pomogao sam joj da ustane, što nije bilo lako s njezinim iskrenutim gležnjem. Odmah mi je pala na pamet pomisao da pozovem pomoć. Do auta je bio dug put. Ostavio sam telefon u autu da me ne ometaju u šetnji.


Žena se predstavila kao Martina i izvadila je svoj telefon iz džepa. Nažalost, telefon bio u vodi, baterija se smočila i nije funkcionirao. Tako bez telefona, ozlijeđena i mokra ostala je sama usred šume, dok nismo naišli moj pas i ja. Skinuo sam kabanicu i prebacio je preko njenih ramena. Sportska odjeća bila joj je toliko natopljena da je bilo bolje skinuti mokri gornji dio i zaogrnuti se u suhu kabanicu. Predložio sam joj to i bez puno oklijevanja je svukla svoju mokru ljepljivu sportsku majicu preko glave i uzela kabanicu, obukla je i zakopčala.

Ono što sam u međuvremenu vidio bilo je fantastično. Prekrasne sportske sise kojima nije trebao grudnjak, a bradavice se ukrućene, pretpostavljam od hladnoće. Činilo se da mi je uhvatila pogled i samo rekla: "Malo su premale po mišljenju mog muža. "


„Ne mogu se složiti, koliko sam nakratko vidio, savršeno“ rekao sam. Malo je pocrvenjela. Pridržavao sam ju i odšepesala smo prema mjestu gdje sam ostavio aut. Rekla je da je udana i ima dvoje djece. Prema figure ne bih nikad reakao da ima dva poroda iza sebe. Često trči kako bi razbistrila glavu, a danas ju je vrijeme totalno iznenadilo, pogotovo jer je zagazila u lokvu i ozlijedila se. Već se vidjela kako puzi do parkirališta po pomoć, a sama je otišla autobusom u šumu. Bila je sretna kada je primijetila psa, iako s malom dozom straha.
Nakon nekog vremena hodanje više nije bilo moguće. Ponudio sam joj da ju nosim tako da me zajaše odozadai obgrli nogama, rukama me obgrliti oko vrata. Tada je to išlo malo bolje. Iako sam prilično atletski građen, s vremenom sam primijetio i da mi ponestaje snage. Tražio sam mali odmor. Ona je ponovo željela hodati uz podršku. Ovo nije dugo išlo dobro, pa smo se vratili na nošenje. Nakon nekoliko sati stigli smo do mog auta.


Unatoč kabanici, Martini je bilo jako hladno i bila je pothlađena. Rekao sam joj da imam deke u autu i prekrasan izum parkirnog grijača. Odmah sam uključio potonje, dao joj deke i zaključao psa u transportnu kutiju. Skinula se gola i umotala u deku. Dodala mi je svoju mokru odjeću i legla na stražnje sjedalo, ali se počela tresti. Uhvatio sam je za stopala, bila su smrznuta.

Trljao sam joj stopala i potkoljenice. Ozbiljno smrznuta, pogledala me je i rekla da ako nastavim, ne može ništa jamčiti i da će se također zahvaliti svom spasitelju kako treba. Nastavio sam joj masirati potkoljenice i polako krenuo prema njenim bedrima, kružeći prstima sve bliže i bliže njenom centru užitka.


Već je lagano raširila noge, tako da sam joj polako prstima došao do stidnih usana i počeo ih masirati. Počela je lagano stenjati. Masirao sam joj vanjske usne, a zatim unutarnje. Već je bila mokra. I stenjao sve jače. Pustio sam joj usne na trenutak, ne bi trebala tako lako doživjeti prvi orgazam. Brzo sam se razodjenuo i počeo ju ljubiti u usta. Naši jezici započeli su divlji ples i moja je ruka obuhvatila njezinu lijevu dojku. Vrtio sam joj bradavicu među prstima.

Njene su dojke bile divne u mojoj ruci. Ljubeći, pomaknuo sam usta do njezina vrata, njezinih ušnih resica i dolje do njezinih grudi. Grickao sam i sisao obje bradavice i ubrzo došao do njenog pupka.


Daljnji put su pokazale njene stidne dlačice. Lizao sam joj stidne usne i grickao joj klitoris. U tom trenutku je uzela moj kurac i pomilovala ga. Približio sam se njezinim usnama i ona je jezikom lizala moj glavić, uživajući u mojoj prvoj kapi, što ju je potom potaknulo da uzme moj kurac u usta. Ležali smo jedno na drugom u položaju 69 i ja sam nju lizao, a ona ga je meni pušila.


Osjetio sam kako mi se sperma diže i bliži svršavanje i htio sam ju upozoriti, ali ona je stvarno krenula i uživala je u mojoj spermi u svojim ustima. Bio sam izvan sebe i nisam se mogao koncentrirati na ugađanje njezinoj pički.

Rekla da ne stajem i zamolila me da je „jebem“ prstima. Nastavljajući se igrati jezikom i zubima po njezinom klitorisu, zabio sam joj prst u mokru pičku. Stenjala je i preklinjala za još. Spojio sam kažiprst sa srednjim prstom i opet nesmetano pronašao ulazak, a ona je tražila moj treći prst, kojim sam joj pomogao i sve masivnije prodirao u nju. Snažnim pokretima zdjelice i stenjanjem doživjela je svoj orgazam, jako je šprialo iz nje i dobro da je ležala na pokrivaču.


Malo kasnije kad se smirila i uhvatila dah pitala me jesam li ikada ženi gurao ruku u pičku, kako bi rekli „fisting“. S ponosom sam rekao da jesam, a ona me zamolila da isprobam na njoj da vidi može li to izdržati. Moja ruka je već bila više nego mokra, a i njena pička. Tako sam počeo prodirati u njezinu pičku s tri prsta, a zatim cijelom rukom.

Zamolila da budem malo oprezniji, ali guram dalje. Zario sam cijelu ruku u tu prekrasnu picu i počeo je ritmično jebati rukom. Vikala je iz sve snage, srećom bili smo sami na parkiralištu i nitko nas nije mogao čuti. Ponovno je svršila i srušila se. Izvukao sam ruku iz nje i legao pored nje. Moj kurac na njezinoj guzi se ponovno probudio, ali ona je još bila u drugim svjetovima, a i ja sam zaspao.


Nakon nekog vremena nešto me probudilo. Martina je snažno popušila moj kurac i zatim sjela na njega sa svojom pičkom. Nažalost, ili hvala Bogu, bila je još uvijek jako mokra i znala je kako koristiti mišiće dna zdjelice. Martina je sama dojahala do orgazma i zamolila me da joj ga stavim s guza. Klečeći iza nje, stavio sam svoj kurac na njenu pičku i nesmetano ušao u nju.

Moja već ispražnjena jaja mlatila su po njenom klitorisu dok ju je moj kurac ubadao sve do maternice. Nakon nekoliko uboda opet je snažno svršila uz vrištanje, grčenje i trzanje. Na kraju se srušila i rekla mi da joj svršim u usta. Nije mi dugo trebalo da joj špricnem malu količinu sperme u usta. Progutala ju je i dala mi dugi francuski poljubac. Sperma je čudnog okusa kada je vaša.


Stakla na automobilu bila su sva potamnjena, svatko tko je prošao i vidio auto mogao je zamisliti što se unutra događalo. Uzela svoje stvari, još su bile mokre. Ostala je gola i umotala se u deku. Odjenuo sam se i pitao ju kako ide kući ili mogu li je odvesti. Nasmiješila se i rekla namignuvši, dabi s isčašenim gležnjem bila bi laka žrtva za sve koje sretne. Upalim auto i pustim klimu da odradi svoj posao.
Dala mi jesvoju adresu i odvezao sam je kući. Kad smo došli do nje, njezin suprug i djeca izletjeli su iz kuće i zagrlili ju. Kad sam mu dao njenu mokru odjeću shvatio je da je ispod deke gola i upitno ju je pogledao. „Ne brini, gospodin je bio pravi pristojni gentleman“ rekla mu je.


Njen suprug mi je zahvalio i tražio moj broj telefona kako bi se zaista još jednom zahvalio. Kad bi samo znao koliko se veselim ponovnom zahvaljivanju. Ponovno se okrenula prema meni, šepajući, namignula i uz podršku supruga ušla u kuću. Odvezao sam se na dogovoreni termin iako sam ga fulao više od četiri sata. Kod kuće sam primijetio da sam deku u koju je Martina bila umotana ostavio kod nje, a to je najdraža dekica moje kćeri.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija