Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doktorica Ana

Subota 21 maj, sa dva drugara Milanom i Đoletom izlazim u grad. Milan govori da će sa nama biti i njena sestra sa nekim drugaricama. Ulazimo u klub, stvarno velika gužva, prilazimo ka našem rezerviranom stolu, naručujemo pića i lagano počinje ludnica. Nakon nekih sat vremena, stižu za naš sto Milanova sestra Sara sa drugaricama. Jedna od drugarica je i doktorica Ana, koja radi u našem Domu zdravlja. One su starije od nas nekih 7-8 godina, sve su trideset već prešle, ali brutalne ribe u najboljim godinama. Ana je stala do mene, znali smo se iz viđenja, pozdravila se i počeli smo lagano plesati.

Već je prošla ponoć odavno a mi smo već bili pod dobrom dozom alkohola, a sa Anom sam imao sve prisnije plesanje, čak i neke zagrljaje. Kako je vreme prolazilo sve sam više buljio u nju i njeno telo, lagano sam bio i napaljen, bila je u kratkoj crnoj haljini, guza čista desetka, duge noge, glatke i zgodne, grudi jaka trojka, imala je onako poveći dekolte, grudi samo što nisu ispale iz njih, isticala ih je u prvom planu. Dom smo se grlili prelazila je tjelom i preko mojih prsa ruku, i smješila se pomalo, ja sam je u jednom momentu pitao, šta je bilo, što se smješkaš, a ona mi je odgovorila sviđa mi se kako si građen, vidi se da ne propuštaš teretanu. Tako je i bilo, vodio sam računa o svom tjelu, i to je bio jedan od velikih aduta koji su palili kod žena. Ja sam joj pomalo šaputao, pa i ti si dobra, goriš večeras, mm a je li, govorila je, da se nisi malo napalio, upitala je? A ko ne bi realno, full si odgovorio sam. I tako posle lude noći i velike količine pića krenuli smo kući.

Djevojke su već dobro bile pijane, mi muškarci tu i tamo. Izašli i krenuli da se dogovaramo tko će gdje kući i tko koga da povezem. Evo ja ću Anu, ako želi. E može naravno odgovorila je, ajmo odmah. I tako seli smo u auto i krenuli prema njenoj kući, bila je udaljena nekih 20 minuta vožnje, međutim u jednom momentu ona je rekla stani negdje stani muka mi je, ja sam nastavio par metara i skrenuo u jedan sokak desno. Izašla je iz auta i pregela kao da hoće da povrati, ja sam prišao da joj pomognem, i dok se ona natezala da povrati ja sam je pridržavao, ali malo po malo ruke su sa stomaka i leđa počele šetati, do guze i grudi, Nije obraćala pažnju pa sam ja sve više i više hvatao.

Onda se ona uspravila i rekla ne mogu povratiti vozi me ajde, seli smo u auto i da krenemo, ona je rekla ali si me ispipao dobro, trebao si ići izdrkati. Ostao sam malo u čudu, ali onako pripit rekao hoćeš li mi ga ti možda? Mm mmm to ne bi bilo loše, ali samo ustima odgovorila je. U sekundi sam svukao hlače sa sebe, i bokserice, i izvukao poludignutu kurčinu. Odmah je prišla i počela oblizivati, malo po malo uzeo sam je za glavu i počeo žestoko nabijati na penis. Gušila se i pjenila, a ja sam nabijao sve brže i brže dok me nije počela udarati po noži da stanem da dođe do zraka. Izašao sam iz auta i prišao do nje sa strane suvozača. Hajde naguzi se rekao sam, i počeo navlačiti kondom na kitu, ona se namjestila i lagano sam počeo ulaziti. Uzeo sam je za kukove i počeo hvatati brutalan tempo, a ona je vrištala mumljajući...aaa aa kakoo jebešš malii nevjerovatan sii, aa jebe jebiii guraj. Tucao sam je iz sve snage, ali kučka je bila nevjerovatno razvaljena.

Poslije nekih deset minuta žestokog ritma, izvadio sam ga, skinuo kondom, i stavio na ulaz u dupe. Gurno sam ga silovito, ušao je odmah do pola, jauknula je i rekla uu nemoj tako jako boli me, ponovo sam ga izvukao skoro do kraja pa opet nabio silovito, opet je jauknula i rekla polako boli me, nisam obraćao pažnju, bio sam pri kraju, hvatao sam ritam sve jače i brže, i uskoro skoro do kraja ušao u nju, vrištala je od bola, a ja sam ubrzo počeo trzati. Istresao sam sve do zadnje kapi u nju, ona je odahnula i rekla vadi ga više sve me boli. Dao sam joj maramice i krenula je da briše guzu, velika rupa je ostala, opipavala je prstom, i govorila, šta si mi manijače uradio sam guze. Ja sam se samo nasmijao i rekao ajde sjedaj, i odvezao je do kuće. Na rastanku me poljubila i rekla čujemo se maleni, ljubim te.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija