Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Doktorica za anal

Ocjena: 4

Nisam volio ići doktoru, barem ne na neke preventivne preglede, ali s obzirom da sam stigao u četrdesete morao sam napraviti ono što se mora i otići na pregled prostate. Uzeo sam uputnicu kod svog doktora, te se zaputio na specijalistički pregled u riječku bolnicu.

Tu nisam bio već godinama, ali sam se nekako snašao i pronašao urologiju. Pogledao sam na vratima natpis 'Dr. Štimac', pa ostavio uputnicu i zdravstvenu kod sestre i zavalio se na stolicu. Nije bilo nikoga u čekaonici, pa sam mislio da ni neće biti nikoga. Uto su se otvorila susjedna vrata i izašao je jedan stariji čovjek, kimnuo mi i otišao niz hodnik, pa sam zaključio da je doktor u toj prostoriji. Razmišljao sam kako ovaj posao može raditi neki gej, ali ne nužno. Znao sam da ima čudaka koji obožavaju čačkati po ljudskim tijelima, pa me ništa nije iznenađivalo. U meni se počele buditi neke teorije zavjere, a sve sam si mislio da je to od straha onoga što će biti kad uđem, kad me trgnulo zvonce iznad vratiju da može ući sljedeći.

Ušao sam polako i sestra koja je sjedila za stolom, niska plavuša sa bujnim poprsjem i povećom guzom, ali super osmjehom i vrckavim plavim očima mi je mirno rekla:

- Uđite, doktorica čeka -pokazavši mi na vrata susjedne prostorije.

Kroz glavu mi je prošlo ono 'doktorica' i već sam zamišljao nekog babca koja obožava primati muška jaja i kurčeve, te gura prste u muške guzice. S takvim mislima sam ušao u ordinaciju i ostao zabezeknut. Za stolom je sjedila žena, mlađa od mene koju godinu, duge smeđe kose i bujnih grudi. Od oka sam procjenio da je niža nešto manje od mene, a kad me pogledala, osmjehnula se i ugodnim glasom mi je rekla da se skinem i da pričekam malo. Stao sam iza paravana i skinuo hlače i majicu, te ostao samo u boksericama, te se vratio do ležaja. Ona je završavala sa nekakvim upisivanjem, pa ustala sa stolice i krenula prema meni, a onda me pogledala i rekla:

- Trebali ste i gaće skinuti. -ja sam šutio i gledao u njene zelene oči kao zec kad ga zaslijepe farovi auta i ne zna kuda bi se maknuo, ali sam se ipak trgnuo i počeo skidati bokserice.

Ubrzo mi je kurac bio slobodan, opušten i visio je niz noge. Doktorica je malo nagnula glavu i pogledala ga, pa mene i nasmješila se, te privukla stolicu i sjela kraj mene. Ubrzo sam osjetio njene ruke u rukavicama na mom kurcu. Podigla ga je, opipavala mi jaja i prolazila cijelom dužinom kurca. Ja sam počeo razmišljati o glupostima samo da mi se kurac ne bi počeo dizati. Pipala je dobrih pet minuta i isprepipala mi je cijela jaja, a onda mi rekla da se okrenem i nagnem nad ležaj. Okrenuo sam se i nagnuo nad stol, a ona je uzela vazelin i namazala jedan prst u rukavici i onda istrljala moj šupak sa vazelinom. Rekla mi je da malo raširim noge i onda gurnula prst u moj šupak. Bio je to čudan osjećaj, a onda je ona počela prstom ići gore dolje i trljati nešto za što sam pretpostavio da je prostata. Na moje iznenađenje kurac mi je počeo reagirati i uskoro je bio tvrd i napet iako sam se trudio razmišljati o nečemu drugom.

- Hmmm.. -čuo sam ju iza sebe- Ovo je u redu i nema ničega zabrinjavajućeg.. -tu je opet malo zastala, pa ustala i otišla do vratiju, nešto rekla sestri i vratila se unutra, te mi prišla i nastavila- Ali ovu izbočinu moramo hitno riješiti..

Htio sam pitati kakvu izbočinu sa natruhom panike u glavi, kad sam osjetio ponovo njen prst u guzi i drugu ruku na mom kurcu kako ga lagano miluje. Masirala mi je prostatu još malo, a onda mi rekla da se okrenem. Okrenuo sam se i našao se sa uzdignutim kurcem direktno ispred njenog lica, a ona mi se osmjehnula i namignula, te dala poljubac u vrh moga kurca. Stajao sam kao ukopan i gledao ju kako skida rukavice i prima moj kurac, te ga počinje lagano drkati. Nisam znao kud bih sa sobom, jer ovo definitivno nisam očekivao danas na pregledu. Dotle se doktorica nije dala smetati i ubrzo mi je počela lizati kurac od jaja do glavića i natrag, te ga onda strpala u usta i bez pomoći ruku ga pušila. Lagano je klizila duž njega do jaja i natrag, a ja sam gledao kako nestaje iza njenih namazanih usana. Zatim mi je počela milovati jaja i znao sam da više neću moći izdržati pritisak. Taman kad je usnama došla do kraja kurca počeo sam svršavati. Malo se zagrcnula, ali nije ispustila kurac, već se samo malo povukla niz njega i nastavila primati moju vruču spermu u svoja usta. Nije micala usne sa njega dok ga nije potpuno iscijedila, a onda ga je nastavila drkati i dalje gledajući me u oči i oblizujući usne. Moj kurac je i dalje stajao čvrsto kao da nisam maloprije svršio, a to mi je bilo iznenađenje, jer to mi se već duže nije desilio.. barem desetak godina.

Tada se doktorica ustala i skinula svoju kutu, te ostala u nekoj jednostavnoj haljini, a onda i nju povukla uz svoje noge preko bokova, te sam ugledao crne najlonke sa čipkom na vrhu oko butina, te isto takve crne čipkaste tangice, koje je ona počela skidati i nagnula se prema ležaju izbacivši svoju zamamnu guzu prema meni:

- Hajde, šta čekaš?
- Ovaj.. -počeo sam zamuckivati, ali me ona požurila.
- Daaajjjj.. stavi mi ga..

Trgnuo sam se i prišao joj, te namjestio kurac u njenu obrijanu i već jako vlažnu i sjajnu picu. Odmah sam joj ga gurnuo do kraja, a ona je lagano zastenjala. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u njenu picu. Stenjala je dok sam ju jebao, a ona je bila sve glasnija, te mi je postalo jasnije čemu debela izolacija na vratima i zidovima između kancelarija. Mada su možda i neki pacijenti bili glasniji, ali ovo prvo mi je bilo vjerojatnije. Zatim mi je stisla kurac svojim picinim mišićima, te tiho rekla:

- Stavi mi ga u guzu..

Malo sam zastao, a onda uzeo onu boćicu vazelina i počeo joj mazati šupak ne vadeći kurac iz njene pice, te sam joj odmah ugurao dva prsta u šupak. Malo je zamumljala, ali se odmah počela nabijati sa guzom na moje prste, te sam shvatio da ga voli dobiti u guzu. Sad su joj obje rupe bile zatvorene, ali sam brzo izvadio kurac, dodao još vazelina u šupak i odmah joj ga sjurio unutra. Zastenjala i zajaukala je glasno kad sam joj ušao u guzu, a onda ju ponovo primio za bokove i počeo ju jebati. Na moje iznenađenje, uopće nije bila uska kako sam mislio da će biti. Svejedno sam se trudio dati sve od sebe, dok se ona tresla ispod mene u orgazmima i dok su sokovi iz njene pice curili po njenim nogama. Nije trebalo dugo zabijati joj ga i ja sam ponovo počeo svršavati puneći joj guzu spermom. Kad sam se zadnji put istresao izvukao sam kurac iz njene guze i vidio kako su joj butine sjajne od sokova, a ona se uspravila i krenula prema vratima gdje je bila sestra. Otvorila ih je i upitala:

- Martina imamo li još koga vani? -čulo se 'Ne' od strane sestre, te ju je doktorica pozvala kod sebe.

Čuo sam kako se zaključavaju vrata vani i ona plava sestra je ušla i pogledala mene sa širokim osmjehom, pa pričekala da doktorica sjedne kraj mene na ležaj i raširi noge, te se odmah bacila na lizanje doktoričine guze i pice dok ih nije posve oblizala. Ja sam za to vrijeme gledao u čudu šta se dešava, a onda me doktorica povukla na sebe i počela ljubiti, a ona sestra Martina se prebacila između mojih nogu i počela mi pušiti kurac. Usisavala ga je kao profi usisavač za dubinsko čišćenje i uskoro mi je ponovo bio tvrd. Nije ga ispuštala iz usta, a i rukama ga je nadrkavala i trljala mi jaja. Dotle mi je doktorica uvalila svoj jezik u usta i lovila moj. Ja sam joj uhvatio jednu sisu, a bila je poveća, i mijesio ju preko haljine. Stenjala je, ali nije vadila jezik iz mojih usta. Martina je izgleda znala svoj posao, jer me uskoro dovela pred vrhunac, a onda je stala, otkopčala svoju uniformu i izvadila pozamašne sise iz grudnjaka. Bile su mekane i bijele, a onda je stavila moj kurac između njih i počela ga drkati njima. Bilo mi je to užasno napaljujuće, pa sam uskoro počeo po treći puta svršavati pošpricavši Martinu po licu i grudima, a ona je odmah počela lizati moj kurac i skidati spermu sa svojih sisa, te je pokupila i ono sa lica, pa oblizala prste, ustala i poljubila me. Otišla je zakopčavajući svoju uniformu dok smo doktorica i ja ostali na ležaju. Zatim se ona ustala i obukla gaćice, te spustila haljinu i došla do stola. Ja sam isto ustao i počeo se oblačiti, a kad sam se obukao ona je stajala kraj stola sa papirićem u ruci i poljubila me pruživši mi ga:

- Nazovi me! -na papiriću je bilo njeno ime 'Lidija' i broj njenog mobitela, a ja sam se osmjehnuo i upitao:
- Jel može večeras?
- Još pitaš? -široko se osmjehnula i ponovo me poljubila, pa sam krenuo van pozdravivši Martinu usput koja je imala još širi osmjeh na licu.

Dok sam izlazio pitao sam se koliko su ih već imali ovako, ali to sam ostavio po strani jedva čekajući da ju kasnije nazovem.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija