Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doktorica za pet

Danijela i ja smo se uspjeli napokon uskladiti i nakon tjedan dana smo se našli na kavi. Ona je imala slobodan dan, a i ja. Bili smo praktično vršnjaci, iako sam bio godinu stariji od nje, a zajedničko nam je bilo i to što smo oboje sami nakon dugih veza.

U njenom društvu je bilo ugodno, a na stranu i naš seks od prije dva tjedna u autobusu, osjećao sam se nekako povezano sa njom. Pijuckali smo kavu u kafiću na Korzu, i kao slučajno se dodirivali nogama pod stolom. Nakon nekog vremena je tiho rekla:

- Idemo?
- Kod tebe? -mirno sam ju upitao.
- Da, hajde.. -brzo je ustala, a ja sam platio kavu i krenuo za njom.

Živjela je u centru, pa nismo morali dugo hodati do nje. Stan je bio na predivnom mjestu i sa velikim balkonom koji je imao pogled na grad i more u daljini. Nisam nikad bio obožavatelj potkrovnih stanova, ali ovaj je imao ono nešto. Imao je Danijelu koja se dok sam ja razgledavao po stanu presvukla samo u kućni ogrtač koji je bio jebeno prekratak da sakrije lijepe duge noge. Kurac mi se lagano počeo dizati i Danijela nije mogla sakriti zadovoljstvo zbog toga. Prišla mi je i zabacila svoju dugu kosu iza glave i poljubila me dok su moje ruke krenule ispod njenog ogrtača i počele milovati baršunastu kožu. Privila se uz mene, a jezici su nam se isprepleli u poljupcu. Krenuo sam rukom niz njena leđa i došao do guze koja je bila čvrsta i obla. Ona je stavila svoje čvrste grudi na moja prsa i pritisnula ih uz mene.

Stajali smo tako jedno vrijeme koje nam nije značilo ništa, a onda sam se trgnuo i počeo se skidati. Pomogla mi je oko hlača i gaća, a ja sam njoj skinuo ogrtač, pa smo oboje sad stajali nasred dnevnog boravka potpuno goli. Osjetio sam njene ruke na mom kurcu i sjetio se da ga je prošli put osjetila samo njena pička. Spuštala se polako usnama niz moja prsa i trbuh, te je uskoro klečala ispred mene i ljubila mi već dobro napeti kurac. Lizala je i ljubila glavić, pa išla usnama od jaja do glavića, te milovala moja jaja.

Zatim je ustala i povukla me do trosjeda, te klekla na njega izbacivši, a to sam sada tek prvi puta vidio, stvarno prekrasnu guzu prema meni. Malo je raširila noge i primila se rukama za naslon trosjeda, te me pogledala preko ramena:

- Hajde.. želim da me napuniš kao što nisi niti jednu do sada..

Prišao sam joj polako, dok sam lagano milovao svoj kurac, a onda se sagnuo i oblizao joj pičkicu i guzu. Stresla se dok sam to radio, a onda sam se uspravio i stavio joj kurac u pičku. Uzdahnula je duboko, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju lagano jebati. Nisam žurio, već sam htio da osjeti svaki njegov milimetar u svojoj pičkici. Uzdisala je dok sam joj polako ulazio do kraja u pičku, a onda sam počeo lagano ubrzavati tempo i jebati ju sve žešće. Stenjala je i jaukala, a ja sam se sagnuo i primio ju za sise i malo ju odigao od naslona, te ju sad jebao kao na stoječki. Ubrzao sam tempo, a od nje se čulo samo jedno dugo 'Aaaaaaaaaaaaa.. . '. Pa sam joj pustio sisu i spustio ruku niz trbuh do pice i primio joj klit između prtsiju i počeo trljati dok sam joj ga zabijao u pičku. Sad je onaj 'Aaa.. ' prešao u vrisak i stenjanje, pa u nekontrolirano trzanje i grčenje i onda je svršila, te se potpuno opustila, pa sam ju jedva zadržao u toj poziciji. Pustio sam ju da se nasloni na naslon teosjeda, a ja sam joj ga zabijao još minutu, pa sam i ja počeo svršavati u njenu pičku u jakim mlazevima.

Oboje smo dahtali i tresli se od navale adrenalina, a onda je rekla da idemo u spavaću sobu. Brzo smo se izvalili na krevet, te se ljubili i mazili. Nakon nekog vremena za kojeg sam joj ljubio čvrste sise izmigoljila se iz mog zagrljaja i spustila do mog opuštenog kurca i počela ga usisavati u svoja usta. Radila je to fenomenalno, pa nije trebalo dugo da se ponovo učvrsti i da stoji uspravno spreman za njenu pičkicu. Kao da je samo to čekala zajahala me i spustila se niz njega do jaja. Zastala je i nagnula se prema meni i počela me ljubiti. Uh kako je imala dobre usne za ljubljenje. Osjetio sam na njenim usnama okus njenih sokova pomješanih sa mojima skinutih sa moga kurca. Bilo je to napaljujuće, a ona nije čekala ni trena, već se odmah počela nabijati na moj kurac. Stenjala je pri svakom nabijanju i uživala je da joj mijesim sise pri tome. Stiskao sam joj bradavice i odizao se prema naprijed kako bi ih ljubio, a ona nije nimalo zaustavljala svoje nabijanje na moj kurac. Uskoro je i svršila, ali mi nije dala da zamjenimo mjesta. Nastavila se nabijati na moj kurac sve dok i ja nisam svršio u nju, a onda se izvalila kraj mene.

Ostali smo ležati tako neo vrijeme, a onda smo se samo mazili i milovali, pa otišli pod tuš i zavalili se onako goli u dnevni, tj ona je ležala na meni i nakon što se malo migoljila i natjerala mi kurac na ponovno dizanje, pa sam ju pojebao onako s leđa na trosjedu.

Poslije smo se prebacili u spavaću i jebali se cijelu noć. Sad smo već skupa par mjeseci, a prije dva dana je ustanovila da je u drugom stanju, ali ne planiramo nikakvu svadbu, već puštamo stvari da idu svojim tokom.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija