Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doktorica za pet

Danijela i ja smo se uspjeli napokon uskladiti i nakon tjedan dana smo se našli na kavi. Ona je imala slobodan dan, a i ja. Bili smo praktično vršnjaci, iako sam bio godinu stariji od nje, a zajedničko nam je bilo i to što smo oboje sami nakon dugih veza.

U njenom društvu je bilo ugodno, a na stranu i naš seks od prije dva tjedna u autobusu, osjećao sam se nekako povezano sa njom. Pijuckali smo kavu u kafiću na Korzu, i kao slučajno se dodirivali nogama pod stolom. Nakon nekog vremena je tiho rekla:

- Idemo?
- Kod tebe? -mirno sam ju upitao.
- Da, hajde.. -brzo je ustala, a ja sam platio kavu i krenuo za njom.

Živjela je u centru, pa nismo morali dugo hodati do nje. Stan je bio na predivnom mjestu i sa velikim balkonom koji je imao pogled na grad i more u daljini. Nisam nikad bio obožavatelj potkrovnih stanova, ali ovaj je imao ono nešto. Imao je Danijelu koja se dok sam ja razgledavao po stanu presvukla samo u kućni ogrtač koji je bio jebeno prekratak da sakrije lijepe duge noge. Kurac mi se lagano počeo dizati i Danijela nije mogla sakriti zadovoljstvo zbog toga. Prišla mi je i zabacila svoju dugu kosu iza glave i poljubila me dok su moje ruke krenule ispod njenog ogrtača i počele milovati baršunastu kožu. Privila se uz mene, a jezici su nam se isprepleli u poljupcu. Krenuo sam rukom niz njena leđa i došao do guze koja je bila čvrsta i obla. Ona je stavila svoje čvrste grudi na moja prsa i pritisnula ih uz mene.

Stajali smo tako jedno vrijeme koje nam nije značilo ništa, a onda sam se trgnuo i počeo se skidati. Pomogla mi je oko hlača i gaća, a ja sam njoj skinuo ogrtač, pa smo oboje sad stajali nasred dnevnog boravka potpuno goli. Osjetio sam njene ruke na mom kurcu i sjetio se da ga je prošli put osjetila samo njena pička. Spuštala se polako usnama niz moja prsa i trbuh, te je uskoro klečala ispred mene i ljubila mi već dobro napeti kurac. Lizala je i ljubila glavić, pa išla usnama od jaja do glavića, te milovala moja jaja.

Zatim je ustala i povukla me do trosjeda, te klekla na njega izbacivši, a to sam sada tek prvi puta vidio, stvarno prekrasnu guzu prema meni. Malo je raširila noge i primila se rukama za naslon trosjeda, te me pogledala preko ramena:

- Hajde.. želim da me napuniš kao što nisi niti jednu do sada..

Prišao sam joj polako, dok sam lagano milovao svoj kurac, a onda se sagnuo i oblizao joj pičkicu i guzu. Stresla se dok sam to radio, a onda sam se uspravio i stavio joj kurac u pičku. Uzdahnula je duboko, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju lagano jebati. Nisam žurio, već sam htio da osjeti svaki njegov milimetar u svojoj pičkici. Uzdisala je dok sam joj polako ulazio do kraja u pičku, a onda sam počeo lagano ubrzavati tempo i jebati ju sve žešće. Stenjala je i jaukala, a ja sam se sagnuo i primio ju za sise i malo ju odigao od naslona, te ju sad jebao kao na stoječki. Ubrzao sam tempo, a od nje se čulo samo jedno dugo 'Aaaaaaaaaaaaa.. . '. Pa sam joj pustio sisu i spustio ruku niz trbuh do pice i primio joj klit između prtsiju i počeo trljati dok sam joj ga zabijao u pičku. Sad je onaj 'Aaa.. ' prešao u vrisak i stenjanje, pa u nekontrolirano trzanje i grčenje i onda je svršila, te se potpuno opustila, pa sam ju jedva zadržao u toj poziciji. Pustio sam ju da se nasloni na naslon teosjeda, a ja sam joj ga zabijao još minutu, pa sam i ja počeo svršavati u njenu pičku u jakim mlazevima.

Oboje smo dahtali i tresli se od navale adrenalina, a onda je rekla da idemo u spavaću sobu. Brzo smo se izvalili na krevet, te se ljubili i mazili. Nakon nekog vremena za kojeg sam joj ljubio čvrste sise izmigoljila se iz mog zagrljaja i spustila do mog opuštenog kurca i počela ga usisavati u svoja usta. Radila je to fenomenalno, pa nije trebalo dugo da se ponovo učvrsti i da stoji uspravno spreman za njenu pičkicu. Kao da je samo to čekala zajahala me i spustila se niz njega do jaja. Zastala je i nagnula se prema meni i počela me ljubiti. Uh kako je imala dobre usne za ljubljenje. Osjetio sam na njenim usnama okus njenih sokova pomješanih sa mojima skinutih sa moga kurca. Bilo je to napaljujuće, a ona nije čekala ni trena, već se odmah počela nabijati na moj kurac. Stenjala je pri svakom nabijanju i uživala je da joj mijesim sise pri tome. Stiskao sam joj bradavice i odizao se prema naprijed kako bi ih ljubio, a ona nije nimalo zaustavljala svoje nabijanje na moj kurac. Uskoro je i svršila, ali mi nije dala da zamjenimo mjesta. Nastavila se nabijati na moj kurac sve dok i ja nisam svršio u nju, a onda se izvalila kraj mene.

Ostali smo ležati tako neo vrijeme, a onda smo se samo mazili i milovali, pa otišli pod tuš i zavalili se onako goli u dnevni, tj ona je ležala na meni i nakon što se malo migoljila i natjerala mi kurac na ponovno dizanje, pa sam ju pojebao onako s leđa na trosjedu.

Poslije smo se prebacili u spavaću i jebali se cijelu noć. Sad smo već skupa par mjeseci, a prije dva dana je ustanovila da je u drugom stanju, ali ne planiramo nikakvu svadbu, već puštamo stvari da idu svojim tokom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija