Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dolazak s posla

Još jedan dosadni radni dan. Čitavo prijepodne provedem u stanu a popodne na posao. Sve sam odradio po stanu I odlucih da se malo opustim I pogledam neki pornić. Našao sam nešto, počinje tako što neka crnka zvoni na vrata i otvara joj lik u kućnoj haljini i ona ulazi u kuću. Crnka je sredjena, ima stikle, crne halter carape i suknju do koljena zajedno sa sakoom iste boje (sive). Zaključio bi po izgledu da je sa posla i to nekog u kancelariji. I tako oni tu krenu da se ljube i sve ostalo što ide. Njihova seansa se završava tako sto on svršava po njenoj pički, a ona se odmah nakon toga trza, gleda na sat, žurno se oblači i bjezi iz kuće. Sljedeća scena dolazi u drugu kuću, otvara vrata, vadi kljuceve i ulazi (po radnji vidi se da tu živi). Ulazi unutra a tamo joj muž spremio veceru i čeka je…poljubila ga je, ali je on zadrzi poljupcem i počne je ljubiti po vratu iza uha…jednom je rukom uhvatio za guzu a drugu počeo zavlačiti ispod suknje i tako žena opet “dobije` po pički”, sad od svog muža. Nisam više mogao gledati, na pola njihove jebačine prestadoh…vrijeme je prolazilo i dodje vreme da mi djevojka dodje sa posla. Čitavo sam jutro bio napaljen jer nisam svršio i u gaćama mi je kurac stalno bio polukrut. Pošto bijah u takvom stanju jedva sam čekao djevojku da dodje sa posla, rekoh sebi: “odmah cu je zaskočiti sa vrata”.

Neko je zazvonio, pogledah kroz špijunku, kad ona: mala moja crvena sexy mašina. Za tih par sekundi preko špijunke kita mi se digla za sekundu jer sam vec unapred bio u mislima kako cu joj staviti ovu kurčinu u njenu toplu pičkicu. Otvorio sam, I kako je ušla okrenuta meni ledjima, odmah sam joj naslonio krutu i vrelu kitu na guzu i ruku zavukao direktno u gaćice, kad ono u gacicama poplava. Nenormalna vlažnost, tolika da mi prst skoro odmah upao u njenu unutrašnjost. Za trenutak mi se mozak vratio na vec skoro zaboravljeni film koji sam jutros gledao.

“Da li je moguce da se i meni događa isto!” pomislih u sebi.

“Da joj je neko svršio u gaćice, po pičkici, u nju…svejedno”.

Ta pitanja su mi se vrtilla po glavi svega par sekundi, da sam ih odmah zaboravio. Bio bio toliko napaljen da sam nastavio da joj masiram usmine i prste guram u nenormalno vrelu i vlažnu pičku. Stenjala je jako, baš je bila napaljena.

“E sad ćeš vidjeti kako ja jebem!”, rekao sam joj onako kroz zube.

A ona je odgovorila: “Jedva čekam da me divljački izjebeš!”

Izvadio sam kurčinu iz gaća svukao joj hlače i gaće zajedno do kolena I s ledja joj nabio tvrdi kurac. Zajecala je glasno: “To jebi me, ti me najbolje jebeš”. Počeo sam ga nabijati skroz do jaja, tako da su velika jaja udarala po njenom pičku što ju je dodatno izluđivalo.

Tako nagužena sa obje ruke je širila guzu i pičkicu i time mi govorila da bi ga još dublje. Uživao sam u pogledu kako ulazi u tu njenu unutrašnju vlažnost i na šupak koji se sjajio od vlažnosti i polako širio od napaljenosti, a ona je sve vrijeme jecala od zadovoljstva. Odjedno se okrenula I rekla: “E sad malo da ja tebi pokazem”…gurnula me rukom i ja sam pao na krevet u sjedeći položaj, naglo je kleknula i dosta naglo ga zabila u usta. Uh kakav osjećaj….pusila ga je luđački, najbolje. Taman kada je počeo malo trzati usporila bi i počela se jezikom igrati sa jajima i glavićem. Usnama je povlačila kozicu gore dole…odjednom naglo ustaje i kaže “iskakat ću se malo po tebi!”, jedva sam čekao. Prekoračila me i nabila se jednom lagano i onda je ubrzabala tempo do ludila….njeni guzovi su pucali o moje butine a vlažnost iz pice mi je curila niz jaja, trbuh, noge….bilo je nestvarno. Stavio sam joj prst u šupak, kada shvatim da jedan nije ni osetila posto se toliko raširio da sam stavio dva…još jace se nabijala. Vikala je: “Jebi me u pičku, u guzu, svuda me jebi!” Nabijala se tako i onda, u jednom trenutku pocela lagano da njiše kukovima I da usporava. Znao sam da će uskoro svršiti. Za koju sekundu sam osjetio kako joj se vagina lagano steže oko mog kurca i prsti u guzi osetili su isto….i onda pulsiranje supka i pičkice u isto vrijeme dok joj se tijelo treslo od zadovoljstva…dok je to još trajalo bacio sam je sa sebe I ona je tako ležala u polutransu, kada sam ja poceo da prskam po njenom licu i grudima, a sperme je bilo i po stomaku….ona se izvijala i razmazivala po cijelom tijelu moju tečnost, očito je još svršavala. Bezobrazno me gledala u oči i lizala prste od sperme i razmazivala je preko usta. Uh kakav prizor!

Kasnije smo pričali o tom iskustvu i iz price dođoh do zaključka da se taj dan malo igrala na poslu dok nas je zamišljala, kasnije se ispostavilo u bas takvoj jebačini. O tome je razmisljala čitavim putem do kuće tako da su joj gaćice bile natopljene . Bila je to jedna fenomenalna jebačina.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija