Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

DOMINACIJA NA NUDISTIČKOJ PLAŽI NAD ČEŠKIM PAROM

Ocjena: 2

Kraj 9 mjeseca konačno završena još jedna sezona gužvi na našim plažama. Iako je već bio kraj 9 mjeseca bilo je to takozvano bablje ljeto i još je bilo ugodno za sunčanje i kupanje u moru koje je bilo i više nego ugodno. Volio sam da se kupam na nudističkoj plaži nedaleko od Opatije, kako ne volim gužvu dolazim ili rano ujutro ili predvečer, kako na tom Opatijskom području sunce brzo zađe iza Učke te iza 17 sati obično bude malo ljudi. Znao sam da na nudističkoj plaži u predvečerje bude i voajera koji gledaju nudiste što muške što ženske i drkaju skriveni iza stijena.

Jednom sam čak i primjetio tipa kako drka svoj kurac gledajući prema meni. Nije mi to smetalo jer sam otvorenog svjetonazora, a i pljenio sam pažnju svojim izgledom kako kod žena tako i kod muškaraca. Kako se od svoje 18 godine profesionalno bavim body buldingom u kategoriji do 90 kilograma na mome tijelu se savršeno i jasno vidi izdefiniran svaki mišić uz naravno i glavni mišić koji u spuštenom stanju nekih 18 cm, a u punoj erekciji napne se i do 25 cm. Bila je srijeda na plažu sam došao oko podne na plaži nije bilo nikoga, a ja sam se smjestio u jednu uvalicu koja je bila zaklonjena stijenama tako da me se jedino moglo vidjeti sa morske strane. Raskomotio sam se i gol krenuo ulaziti u more, otplivao sam dvadesetak metara od obale malo se odmarao na vodi te krenuo nazad. Izašavši iz vode legao sam na ručnik i uživao u sunčanju iz torbe sam izvadio limenku pive i stavio slušalice na uši slušajući muziku sa mobitela. Popivši pivu koja me je malo omamila na suncu pa sam zadrijemao i nisam bio svjestan niti sam čuo da je netko došao na plažu.

Neznam ni sam koliko sam spavao, ali kada sam se probudio pogledao sam naokolo i ugledao sam jedan par koji se bio smjestio nekoliko metara od mene. Nešto su komentirali, ali zbog slušalica nisam čuo, kada su primjetili da sam se probudio samo su za šutili. Nisam ni morao čuti o čemu su razgovarali jer sam skužio da su komentirali moj kurac koji je bio u punoj erekciji. Nisam se ni malo obazirao niti me je bilo briga za to što mi je kurac bio dignut već sam sa onako dignutim kurcem koji se lagano klatio dok sam kretao prema vodi. Nakon desetak minuta izašao sam iz mora sa kurcem koji je bio u polu dignutom stanju gledajući u njihovom pravcu i ženi koja trlja noge grizući svoju usnu i kroz tamne naočale gleda direktno u mene vidno napaljena. Nasmijao sam se i namignuo joj, a ona mi je uzvratila smiješkom. Obratila se partneru i primjetio sam da su stranci točnije Česi. Legao sam na ručnik i kulirao namještajući se tako da pokažem svu svoju raskoš.

Nije prošlo puno vremena kada mi se obratio muškarac od nekih 40-ak godina prosječnog izgleda. Naravno obratio mi se na engleskom. "Oprostite što smetam moje ime je Jakub, a ono je Senoška moja žena", Marko drago mi je odgovorim mu pružajući mu ruku. Nije puno okolišao i bio je skroz direktan rekavši mi kako se dopadam njegovoj ženi i da joj se jako sviđa moj kurac, a kako joj je oduvijek bila želja i maštala o tome da ju netko izjebe sa takvom kurčinom, pa da ako ja želim da on nema ništa protiv, da pače da bi i on to volio gledati. Pogledao sam prema njoj da je malo bolje promotrim, nije bila ništa posebno, bila je prosječnog izgleda niti debela niti mršava, povećih sisa, širokih bokova i velike guzice. Kako se ja držim one poslovice da od birača nema jebača ustao sam se i zajedno s njim krenuo prema njoj. Sjeo sam kraj nje pružio ruku, a ona je zatim pogledala muža čekajući njegovu potvrdu na što je on samo klimnuo glavom te je ona rukom primila moj kurac i počela ga drkati te je on počeo rasti u njenoj ruci.

Počela je jezikom da mi liže glavić i jezikom prelazi po cijeloj dužini kurca pa natrag prema glaviću, jednom rukom mi ga je drkala dok je drugom mijesila moja jaja, počela je da usisava moj glavić pokušavajući da proguta što je moguće više moga kurca. Pušila ga je i gušila se u njemu nekih desetak minuta dok je za to vrijeme njen muž gledao kako njegova žena puši ogromnu kurčinu nepoznatog lika drkajući svoj u pola manji kurac. Pogledao sam ga i vidio kako napaljeno gleda, učinilo mi se da ga više zanima moj kurac nego žena koja mi puši. Iako nisam nikada imao gey sklonosti niti sam imao antagonizam prema LGBT ljudima, ali gledajući kako Jakub napaljeno gleda i znajući da još nisam iskusio dvoja usta na mome kurcu pa sam ga odlučio pitati znajući da nemam što izgubiti. Uhvatio sam korijen kurca vadeći ga iz usta njegove žene te sam ga upitao sviđa li se i njemu moj kurac samo je odgovorio sa da.

Rekao sam mu neka se spusti na koljena i pomogne joj u pušenju, u početku se je nećkao, a ona ga primi za ruku i povuče ga prema dole, kleknuo je nasuprot nje, dvoumio se, a onda sam ga ja uhvatio za potiljak naglo ga približavajući mome kurcu rekavši mu malo strožim glasom da ga strpa u usta, otvorio je usta i ja sam ih nasadio na svoj kurac, počeo je da mi ga puši, a ona da liže moja jaja. Njih dvoje izmjenjivali su se na mome kurcu i jajima. Počeo sam da dominiram nad njima dvoje i počeo zapovijedati što im je činiti i što želim od njih, a njih dvoje postali poslušne kujice koje su slušale moje zapovjedi. Naredio sam im da se namjeste u pozu 69 i pružaju jedno drugome oral, on je bio dole, a ona gore, ja sam stao iza Senoške i naglo gurnuo svoj kurac u njenu pičku. Kriknula je jer nije to očekivala mene nije bilo briga samo sam je primio za bokove i počeo silovito jebati. Počela je da se dere od mješavine boli i ugode primio sam je za kosu i nabio joj usta na njegov kurac kako bi utišao njeno deranje. Dok sam je tako razvaljivao Jakub je malo lizao njenu pičku malo moj kurac i jaja. Nakon nekih pet minuta Senoška je počela svršavati, izvadio sam kurac iz njene pičke i gurnuo ga u njegova usta počevši ga jebati u ista, gušio se ali nisam popuštao dok nije posisao sve njene sokove sa moga kurca.

Kada ga je Jakub dobro posisao vratio sam se Senoški samo što sam joj umjesto u pičku počeo svoj kurac gurati u šupak. Bila je uska i ne razrađenog šupka tako da se počela ponovno derati čim je moj glavić počeo širiti njen šupak, ponovno sam je uhvatio za kosu i nabio joj usta na Jakubov kurac kako bi utišao njeno deranje, trzala se od bolova, ali ja nisam popuštao pritisak ruke i samo sam nastavio gurati kurac u njen šupak do samih jaja. Nakon nekog vremena priviknula se i počela uživati tako da je sad sama nastavila pušiti Jakubu dok sam se ja pridigao u polu čučanj i nemilosrdno rasturao njen šupak i nakon nekoliko minuta počela je svršavati grčeći se od orgazma dok su njeni sokovi cijedili iz nje po njegovim ustima. Izvukao sam kurac iz njene bulje i naredio joj da se njime nasadi na Jakobov kurac, kad se sjela njegov kurac uletio je u nju kao da je upao u bunar praktički ga nije ni osjetila, kako je bila leđima okrenuta Jakubu raširio sam joj noge i počeo ulaziti kurcem u njenu vlažnu pičku, Kada smo je počeli jebati u duetu Senoška se raspametila i počela da uživa sa dva kurca u sebi. Jebali smo je tako zajedno desetak minuta, zatim se Jakub počeo tresti i svršavati u njen šupak, a i ona je ponovno bila na vrhuncu još sam malo ubrzao tempo i ona je svršavala po treći put još intrzivnije. Senoška se makla od nas i rekla da ne može više jer je skroz iscrpljena, a kako ja još nisam svršio jedino što mi je ostalo je da izjebem Jakuba što sam i napravio. Naredio sam Jakubu da mi se na guzi, kao prava poslušna kujica namjestio se na sve četiri prčeći mi svoju nevinu bulju. Pljunuo sam nekoliko puta slineći njegov šupak, prislonio sam glavić na njegovu rupicu i počeo lagano pritiskati njegov otvor i moj kurac je lagano počeo ulaziti u njegov uski šupak. Jakub je zatvorio oči i kroz stisnute zube počeo cviliti i stenjati kako je moj kurac ulazio sve dublje do samih jaja.

Pričekao sam jedan trenutak da se privikne i pozvao Senošku da se podvuče između njegovih nogu i počne da mu ga drka i puši kao po komandi to je i napravila primajući njegov kurac, ja sam se rukama oslonio za Jakubovu guzicu i počeo ga jebati prvo polako, a zatim postepeno ubrzavati hvatajući zalet rasturajući njegov šupak. Nas dvojica stenjali smo i dahtali, a Senoška je mumljala punih ustiju Jakubovog kurca gurajući si skoro cijelu šaku u svoju pičku koja je bila dobro raširena od moga kurca. Pumpao sam jakoba dobrih desetak minuta dok nije glasno kriknuo i grčeći svoje tijelo svršavao u Senoškina usta. Ubrzo je i meni došlo da svršim te sam vadeći kurac iz Jakubove bulje naredio da kleknu ispred mene te da mi zajedno puše i drkaju kurac sve dok im ne svršim po ustima i licu. Oboje su se trudili da mi pruže to zadovoljstvo željno iščekivajući moju spermu. Nakon nekoliko minuta njihovog pušenja uhvatio sam kurac i manijakalno počeo drkati njih dvoje otvorili su svoja usta i iz kurca je počela sukljati moja sperma po njihovim licima i ustima koje je bilo poprilično. Iscjedivši i zadnju kap naredio sam da mi ga dobro poližu i progutaju moju spermu. Završivši s njima klonuli su od iscrpljenosti, a ja sam krenuo prema svojim stvarima obukao samo kratke hlače bacio ručnik i torbu preko ramena okrenuo se prema njima samo im mahnuvši i napustio uvalu sa ispražnjenim jajima.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija