Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dora željna kurca

Dora je bila odgajateljica u vrtiću u koji je išao moj klinac. Imala je 27 godina, kose boje meda, manjih sisa i poveće guze, te jačih nogu i zelenih očiju. Zapela mi je za oko čim sam prvi put došao po maloga. Inače je supruga vodila maloga u i iz vrtića, ali sam taj put ja bio taj koji je to odradio pošto je supruga bila na putu.

I odmah doživio ribanje. Mislim, nitko ne voli da mu se podmladak kritizira, ali što se tiče moga vragolana znao sam kakav je i nisam uopće kontrirao Dori, već sam ju naprotiv podržao. To je bilo iznenađenje i za nju, jer su obično roditelji zaštitnički nastrojeni prema svojoj djeci.

- Ja se slažem sa Vama da bi malog trebalo malo stisnuti, jer je i doma nemoguć.
- Stvarno? ? -bila je vidno iznenađena mojom reakcijom.
- Da, naravno. -kimnuh potvrdno- Ja sam uvijek za stroži princip.

Gledala me širom otvorenih usta i pozvala u svoj ured. Ponudila me sa kavom dok se moje čudovište nastavilo zabavljati u igraonici sa još dvoje djece koji su bili na cjelodnevnom boravku. Sjedili smo i pijuckali kavu, te polako sa općih tema prešli na one privatne i uskoro sam saznao da je solo već par mjeseci, a i ono malo frajera koje može naći su na inteligenciji klinaca u vrtiću. A onda je mudro zaključila da su svi dobri muškarci već zauzeti, s obzirom na malu sredinu u kojoj živimo. Tu se malo više opustila i odjednom sam osjetio njenu nogu uz svoju, te njen prodorni pogled. Pogledao sam ju i upitao:

- Jesi sigurna u to?
- Jesam.. . -a onda je tiho dodala- Jedva čekam kurac u svojoj vreloj rupici.. .
- Pa koliko se dugo nisi poseksala? -upitao sam sa čuđenjem.
- Više od šest mjeseci.. . ili da skratim.. . predugo. -tu je stavila ruku na moju nogu i počela mi kliziti njom uz i niz moju butinu skroz do već probuđenog kurca.

Sagnula se prema meni i dotakla mi usnice. Njene su bile vrele i malo suhe od uzbuđenja, a ja sam ju samo privukao k sebi i uskoro smo se ljubili, a onda se ona trgla i ustala, te otišla do vrata i otvorila ih, pogledala van i zatvorila, te zaključala. Krenula je prema meni i skinula svoju majicu, a ispod je imala samo potkošulju bez grudnjaka i bradavice su se lijepo ocrtavale. Moj kurac je već bio dobro mapet i lijepo se ocrtavao preko hlača kad sam ustao sa stolice i počeo otkopčavati hlače. Ona ga je gledala i oblizivala se dok mi je prilazila. U međuvremenu je i ona skinula svoje hlače, te mi je prišla u gaćicama i potkošulji, povukla mi hlače niz noge skupa sa boksericama i klekla ispred mene. Primila mi je kurac sa jednom rukom i poljubila ga u vrh glavića, pa ga liznula, a onda me pogledala u oči i stavila ga skoro cijelog u usta. Ubrzo su joj oči zasuzile jer sam imao monstruma od 22 centimetra i podebljeg pritom. A on je samo rastao u njenim ustima. Nakon još par pokušaja gutanja mog kurca je odustala i uz moju pomoć je ustala, pa sam ju doveo do stola i rekao joj da se naguzi. Kad je to napravila, spustio sam joj gaćice niz noge i malo razmakao noge, te joj liznuo mokru picu. Uspravio sam se i namjestio kurac na ulaz u njenu picu. Počeo sam polako ulaziti dok je ona dahtala i malo stenjala. Bila je uža nego sam mislio, pa mi je trebalo vremena da joj ga uguram do kraja, a onda sam ju počeo žestoko jebati. Stenjala je i dahtala pod mojim ubodima u njenu vrelu, tu se nije šalila u opisu, i pohotnu picu. Ulazio joj je do kraja i jaja su mi lupkala po njenim nogama i pici.

Svršila je već dva puta, a onda sam i ja osjetio da mi dolazi, pa sam ga brzo izvukao i pošpricao joj lijepu guzu i malo je završilo po nogama. Ona se okrenula i ponovo sagnula kako bi mi oblizala kurac, a onda smo se brzo obukli, jer su se iz igraonice čuli povišeni dječji glasovi. Ostavio sam joj broj mobitela, a ona je rekla da je poslije šest slobodna, pa se možemo čuti.

S obzirom da mi je supruga trebala doći tek sutra, ja sam klinca prepustio staroj na čuvanje uz obrazloženje da idem sa dečkima pogledati utakmicu u jedan kafić. Ništa neobično jer sam to već radio, pa nije bilo pitanja. Pozvao sam Doru i rekla je da je kod kuće, te mi objasnila kako da dođem do nje.
Kad sam stigao bila je samo u kućnom ogrtaču i odmah je zaključala vrata iza mene, te me odvela odmah u spavaću i počela me skidati. Ubrzo sam bio gol, izvaljen na njen krevet, a ona je zbacila ogrtač sa sebe i prišla mi, te sam vidio njene dlačice u urednoj frizurici i odmah ju privukao k sebi, te zario jezik u njenu picu. Samo je ciknula i primila me za kosu dok sam ju lizao kao lud. Stenjala je pod mojim jezikom, a iz pice je samo curilo. Zatim sam ju bacio na krevet i raširio joj noge, te namjestio kurac u njenu picu i gurnuo ga. sad nisam htio biti nježan, pa sam ju odmah počeo jako jebati. Stenjala je i vrištala dok sam ju bušio svojim kurcem. Njeno stenjanje i stezanje njene pice su me dovodili do ludila i ubrzo sam osjetio da ću svršiti upravo dok se ona grčila u orgazmu, pa sam ga jedva stigao izvaditi i još onako dok sam ga vadio, počeo štrcati spermu po njenim dlačicama, a onda i po trbuhu, te po sisicama.

Ona je bila van sebe i samo je tražila da je ne prestanem jebati. Popeo sam se do njene glave i dao joj kurac u usta, pa mi ga je dobro izlizala i ponovo drkala, dok opet nije bio spreman. Okrenuo sam ju na trbuh i raširio joj noge, te ga ponovo ugurao u njenu picu. Uspio sam samo čuti:

- Ne vadi ga više.. . svrši u mene.. .
- Kako hoćeš.. . -tiho sam rekao.

Odmah sam nastavio sa jebanjem i počeo sam ga zabijati u njenu picu. Stenjala je ispod mene dok sam joj ga zabijao do kraja. Svršavala je kao luda i sve je bilo mokro od njenih sokova i našeg znoja. Krevet je škripao ispod nas, a ona je gužvala plahte ispod sebe. Nakon desetak minuta divljeg seksa sam ispraznio svoja jaja u njenu picu i umorno se izvalio kraj nje na krevetu. Ležali smo neko vrijeme mirno i u tišini, a samo se čulo naše disanje, a onda se Dora pomakla i obgrlila me rukom, te prebacila nogu preko moje, te sam osjetio kako joj je donji dio trbuha mokar od naših pomiješanih sokova i znoja.

- Ovo je bilo super.. . -tiho je rekla zagrlivši me još jače.
- Sviđa mi se kako ti je pica uska -rekao sam i ja.
- Ma tvoj kurac je širok, ali hvala ti na komplimentu -rekla je i nasmijala se.
- Hvala i tebi na komplimentu -pridružio sam joj se u smijehu.

Onda mi je počela ponovo drkati kurac i ubrzo ga je ponovo učvrstila, te se popela na mene i odmah nasjela na njega do kraja, pa se umirila. Naslonila se na moja prsa i gledala me u oči, te se počela lagano odizati i spuštati po mom kurcu. Ja sam joj počeo mijesiti sise i trljati bradavice, a ona je tiho mrmljala i sklopila oči dok se lagano nabijala na moj kurac. Ovaj lagani tempo je potrajao dobrih dvadesetak minuta i nakon toga smo oboje istovremeno svršili u jednom dugom orgazmu. Ležali smo još neko vrijeme, a onda se otuširali, pa sam se spremio i otišao.

Nakon toga smo se znali nači svako toliko i dobro se izjebati, a par puta sam ju i u vrtiću dobro naguzio nakon radnog vremena, ali tamo nas je nešto posebno palilo, pa sam ju tamo pojebao i u guzu. Mogla je vrištati koliko je htjela, jer ju nitko nije mogao čuti.
Poslije se i udala, za nekog mamlaza, ali smo se i dalje jebali kad bi imali prilike, a samnom je ostala i u drugom stanju, što joj nije uopće smetalo, dokle god je mogla uživati u mom kurcu, te u novcu kojeg joj je osiguravao njen muž.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija