Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dostava

Donedavno sam uglavnom sretao muške dostavljače, a od nedavno i žene, konkretno Ružicu. Ružicu sam sreo ovo ljeto, tj upoznao prilikom dostave u restoran u kojem sam radio kao Sous chef. S obzirom da smo riblji restoran, riba nam je dolazila rano ujutro, pa je netko trebao preuzeti ribu, a uz dogovor sa šefom kuhinje to sam radio ja.

Nije odmah ona vozila, već jedan tip, ali uskoro je počela ona voziti. Odmah da se razumijemo, nije bila neki komad, ali žena od 45 godina imala je sve kako spada, od raskošne guze do solidnih sisa koje su već bile otpuštene, ali je bilo posla za obje ruke. U početku smo samo kratko razgovarali, ali kako je robu doatavljala svaki drugi dan, uskoro smo pili kavicu nakon dostave, pa smo znali i duže popričati, a do sexa je došlo nakon skoro mjesec dana.

Taj dan je bio nekako tmuran i ništa nije nagovještavalo to što se desilo iako smo u zadnjih par navrata bili na rubu lascivnosti i požude. Došla je kao i svaki put oko pola 6 ujutro, a ja čekao već sa skuhanom kavicom, kad joj se iskrenula kašeta sa ribom i sve se rasulo po podu. Brzo smo pokupili ribu i na brzinu oprali pod da ne smrdi, pa smo se krenuli u kuhinju oprati. Ona prva, a dok sam prao ruke vidio sam da me gleda, onako, kurvinjski, pa sam samo istresao ruke primio ju oko struka i privukao u zagrljaj i uvalio joj jezik u usta. Osjetio sam kako mi je stisla guzicu i kako ju mijesi preko hlača, a kad sam odvojio svoje usne od njenih samo je rekla:

-Konačno.. .

Ja sam šutio i primio joj guzove i počeo ih mijesiti dok sam ju opet ljubio. Imao sam pune ruke posla, a kad je ona sa svojim rukama krenula naprijed i ja sam joj pustio guzove, pa ju primio za sise. Mijesio sam joj sise dok je ona otkopčavala moje hlače pokušavajući izvući moj kurac iz gaća. Ja sam se dotle hrvao sa njenim peticama u grudnjaku, ali sam ih uskoro morao pustiti jer mi je uspjela izvući kurac i čućnuti, pa poludignuti kurac strpati u svoja usta. Uzdahnuo sam duboko kad mi je počela sa pušenjem, jer je to bilo super pušenje. Znala je jako dobro što radi i kako se to radi. Međutim, ja sam ga htio zabiti u njenu pičku i nisam htio da mi ga samo popuši, pa sam ju podigao i počeo joj skidati kratke hlačice i gaće koje je nosila da bi ugledao uredno izbrijan brežuljak iznad pičke. Za to vrijeme se ona oslobodila majice i grudnjaka, pa sam ugledao ogromne dinje njenih sisa sa tamnim bradavicama. Inače, Ružica je bila crnka, malo tamnije puti i malo bijelije sise i guza su odavali da se ne sunča gola, ali svidjelo mi se to.

Poljubio sam ju u obje sise i okrenuo nagnuvši ju preko škrinje od sladoleda koja je bila uz sudoper. Malo sam raširio njene guzove ugledavši tamni šupak i tamne obrube pičke, pa prstima razmaknuo usmine i ugledao rotikastu pičku koja je već bila mokra od sokova. Malo sam protrljao devetnaest centimetara mog vrelog mesa i polako prošao njime po njenim usminama. A ona je zastenjala:

- Daj me jebi višeeee.. . aaaahhhh

Ovo zadnje se oteglo jer sam joj ga zabio do jaja odmah iz prve. Samo je dahtala i nije se bunila. Uhvatio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati, dok je njena raskošna guza dočekivala moja čvrsta bedra. Pljeskalo je njeno bujno meso pod mojim žestokim udarcima, a ja sam samo prškrgutao kroz stisnute zube:

- Napunit ću ti pičku.. .
- Daj, daj.. . Jebi me, napuni ju, samo daaajjjj.. .

Vrisnula je uz prvi svoj orgazam, stvarno je bila napaljen. Ja sam ju nastavio štemati kao bauštelac još nekih minutu ili dvije, da bi ga onda zabio do jaja i počeo se prazniti u njenu vrelu pičku. Nekoliko trzaja i ispraznio sam ono što se nakupljalo danima. Bili smo zadihani, barem ja, a kad sam ga polako izvadio vidio sam kako joj iz pičke curi moja sperma pomiješana sa njenim sokovima. Okrenula se sa širokim smiješkom, pa me poljubila i onda se sagnula, pa dala lijep poljubac i mom opuštenom junaku.

- Moram sad ići, ali vidimo se ponovo za dva dana, pa se malo oporavi do tada.
- Biti ćemo spremni, obojica.. - rekao sam uz široki osmijeh dok si je ona na brzinu oprala pičku i obrisala papirnatim ručnikom, pa je otišla.

Sva dana kasnije smo opet sve ponovili, ali sada bez kave i uz brzinski iskrcaj ribe. Ponovo sam joj svršio u pičku, dva puta, a ona je doživjela tri puta orgazam. Bila je presretna zbog toga, jer sa mužem to već dugo nije. E da, zaboravih napomenuti, i ona i ja smo u braku, a ovo nam je naša mala tajna. Jedino je četvrti puta bilo malo drugačije. Ženski problemi, pa sam imao savršen analni seks. Iskreno, meni pička koja krvari ne smeta, ali ona nije htjela iako je bila napaljena kao zečica. Guzio sam joj uski tamni šupak dok je ona stenjala i jaukala, pogotovo kad sam skoro cijeli kurac ugurao u njen šupak. Svršavanje u njega je bilo nešto posebno, a pogotovo kad sam izvadio kurac iz njene rasturene guze pune moje sperme. Poslije je malo, mimo svih sanitarnih propisa, sjedila u sudoperu dok sam joj ja puštao od mlake prema hladnoj vodi kako bi si ohladila šupak i guzu.

Za sada nam ide super i redovni seks nam pomaže da prebrodimo ovo vruće ljeto na Krku. Samo da to ostane naša mala tajna.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija