Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doveo sam mladog šiljokurana i naštimao mu svoju ženu

Trideset godina smo u braku ja i Divna. Imamo skladan život, seksualni takođe. Normalno je da dolazi do zasićenja, ali uvijek nešto dodajemo, oduzimamo ili eksperimentišemo. U posljednje dvije godine nađemo dobar pornić na netu, povežemo laptop kablom sa velikim televizorom, prigušimo svjetlo, naspemo piće i uživamo. Meni je 58 godina, supruzi 52. Ja sam mašinski inžinjer, radim u jednoj dobroj privatnoj tvrtci. Divna je farmaceut. Zgodna je, sa usnama kao da je radila korekciju, punačke su i srcolike.

Grudi poveće, bradavice kao dva duda, poduže i čvrste. Struk uzak, pa naglašeni kukovi i guza daju joj karakteristike veoma izazovne žene u godinama. Za mene uvijek kaže da sam potentan kao konj, uvijek mi je do seksa. U gaćama imam alatku dugu 18 cm, veoma debelu, žilavu i izdržljivu. I dok Divna priprema ambijent ja tražim film za to veče. Vodim računa o vremenu trajanja i rezoluciji, ali i o tematici. Tako smo obrađivali kurate crnce, punačke žene, trojke, partije i mnogo toga.

Bila je subota, istuširani i lagano obučerni spremali smo se za filmić, pa onda seks.
-Divna predloži mi temu.
-Ima li nešto staro/mlado? -Naravno da ima.
-Nađi za početak mlade momke i zrele ženke, a drugi put ćemo u tvoju korist.
-Važi ljubavi. Našao sam dvadesetominutni filmić gdje on štrkljav, mršuljav, tek punoljetan, ali kurat pokušava da zadovolji rasnu ženku, baš njenih godina. Zasjeli smo na trosjed i prepustili se gledanju. Divna se meškoljila, preznojavala i otpuhivala na nos.

-Šta je ljubavi, da promijenim film? -Neeeee, odličan je! Vidi ovog malca kako je smotan a ima komadinu. Blago li se njoj, reče moja Divna. Mladi jebač punio je usta pedesetogodišnjakinje, do krajnika, slinila je i mumlala. Promijeniše uloge i poče joj halapljivo lizati mesnatu pičku. Starka zaječi, a onda ga štrkljan zakuca do jaja! -Uhhhhhh kako ga šiljkouran smjesti reče moja Divna. Bila je u haljinici, pamučnoj, okratkoj, bez gaćica. Zavukoh joj ruku među noge, bila je vlažna, prevlažna, sluzava.

Nikad nije bila tako mokra. Malac ju je opasno palio. Gledali smo još pet minuta, a onda mi Divna reče, jebi me Miloše, ne mogu više. Zakucao sam se u nju premokru, kurac je klizao, bilo je ludo, osjećaj kao nikad do sad. Nekoliko minuta nježnog seksa sa kombinacijama žestokih udaraca i Divna reče jojjj, evooo svršavam. Čekao sam taj trenutak i pitah je zabijajući se jako. Divna da li bi voljela da se jebeš sa nekim mladim jebačem? -Uhhh kako bi mi prijao reče i zagreba me noktima po slabinama.

Ponovili smo jebačinu ujutro, često se jebemo u to vrijeme. I opet pred svršavanje joj rekoh, Divna da nađemo i mi nekog šiljkorana da pravimo trojku? -Ti to stvarnooo, ja bih bila presrećna. A volim te najviše na svijetu. U mome pogonu bio je jedan mladi varilac Igor, dječko od nepunih 19 godina. Tih i vrijedan seoski momak. Lijepog izgleda, mršuljav i povučen u sebe. Počeo sam pripremati teren.
-Igore, imaš li djevojku? -Nemam.
-Pa zašto? -Nisam ja šefe interesantan djevojkama, nemam auto, ne pijem, ne pušim i nisam tetoviran.

-Nije valjda da si još djevac? -Ma ne mogu o tome.
-Dobro. I sutradan nastavismo razgovor. Priznao mi je da je jednom imao seks sa nekom starijom tetom iz sela i da ju je uprskao po butinama. Kaže da se više ne smije usuditi. Stekao sam povjerenje kod Igora i obećao sam mu da ću mu kao muškarac pomoći. Naveče sam rekao ženi za Igora, ona me upita da li ja stvarno to mislim.
-Pa da, nikad te nisam jebao toliko vlažnu, nego onu veče kad smo gledali onog mladog momka.
-Pa dobro, uzbudio me jeste, ali to ne znači.

-Pokušat ćemo sa Igorom, a kasnije ko zna, možda u igru uključimo i neku studenticu. Ima ih dolaze kod nas pomažem im kod seminarskih radova.
-Opaaa, reče Divna, ne laje kuca zbog sela.. . Moji razgovori sa Igorom trajali su dvije sedmice. Ispričao sam mu i slučaj sa suprugom dok smo gledali film i to kako se napalila na momka sličnog njemu. Crvenio je u licu, oborio glavu i šutio. Nekolikko godina u garaži sam imao cijevi i lim za neka dupla vrata na kotlovnici, a trebao sam zamijeniti i kapiju.

Pozvao sam Igora da mi to uradi, i obećao mu da ću ga pristojno platiti.
-Tu ima da se radi dva dana.
-Pa uzet ćemo vikend. .
-Dobro šefe.
-Rekao sam to i Divni, rekla mi je da sam lud i da ona nije sigurna da će pristati na bilo kakvu igru. Pravdala se našim mentalitetom i kako kaže činjenicom da se za 30 godina nije pojebala ni sa kim osim sa mnom.
-Ništa se ti ne brini, obuci onu haljinicu, možeš biti i bez gaćica, nemoj nositi grudnjake, poigraj se malo sa nama i pola posla je urađeno.

-Ma dobro, vidjet ću.
-Sa Igorom sam otišao kupio elektrodu, rezne i brusne šajbe, farbu , razređivač, četke i još neke sitnice. Petak popodne, krenuli smo s posla kod mene. Radit ćemo par sati, pa onda u subotu i nedjelju.
-Igore nemoj se iznenaditi moja Divna je jako zgodna, rasna, jebozovna i izazovna. I oblači se kad je doma sasvim slobodnije, ponekad i bezobrazno.
-Dobro da znam da ne obraćam pažnju.
-Ma ne, naprotiv, samo ti gledaj i ja ću, lijepo je vidjeti rasnu pičku. Ko zna šta se može tu desiti.

Samo opušteno. Kad ju je vidio Igor je zinuo i pocrvenio, odmah ga je izbacila iz ravnoteže. A Divna mi je šapnula, baš je sladak ovaj mali, djeluje mi kao nevinašce. Kada smo završili posao, istuširali smo se, Igoru sam pokazao gdje je drugo kupatilo. Večerali smo i nastavili da pijuckamo neko pitko sladunjavo crveno vino. Igor je odbijao, ali natjerali smo ga da nam pravi društvo. Kad smo ispili litru, pustio sam prijatnu muziku, sasvim tiho i našao blagi pornić, na temu mlad momak zrela ženka.

Izabrao sam ga tek nakon dvodnevnog biranja. Sjedili smo na trosjednu, Divna je bila u sredini. Sedam osam minuta u filmu su samo razgovarali. Znajući kad će ona krenuti da mu vadi kurac rekao sam da idem spakovati audija u garažu. Kada sam se vratio provirio sam na prozor i vidio kako Divna pokušava da mu dođe do kurca. Igor se iz poštovanja branio, a onda ga je uhvatila za kurac preko trenerke. Uzela ga je za ruku i povukla je na svoje međunožje. Uspjela je izvadila mu kurac i rekla kako je lijep.

Poljubila ga je u glavić i krenula da puši. Igor je zažmirio i zabacio glavu unazad. Ušao sam u kuću i stajao pored odškrinutih vrata u mraku, nisu me mogli primijetiti. Nisam želio da ih uznemiravam i prekidam, želio sam da uživaju, a i ja sam se ludo napalio. Moja Divna ustade i skide haljinu, osta potpuno gola. Povuče Igorovu trenerku zajedno sa gaćama, a potom mu svuče i majicu. Gurnu ga u ramena, on leže na leđa. Divna mu sjede na kurac, jeknu i kaže dugačak ti je kurac Igore.

Ukrivio se pa me posebno draži. Mali je ćutao. Uze njegove ruke i stavi ih sebi na sise, nabi se još pet šest puta a Igor podviknu, evo znao sam da ću odmah biti gotov. Nismo trebali. Skinuo sam se potpuno gol u hodniku i uletih u prostoriju.
-Ne brini Igore, ja ću je dojebati, a ti gledaj i uči. Pocrvenio je i oborio glavu. Okrenuh Divnu na leđa, podigoh joj jednu nogu i zakucah se jako u pičku punu mlade sperme. Divna je ječala i pozva Igora da joj priđe da ga miluje po jajima. Prišao je.

Potom zatraži da ga poljubi, ljubili su se, ona mu je jezikom jurila jezik po ustima, a ja sam je nabijao. Divna se vrcnu kao da ju je struja zdrnala i reče ljubavi evo meni orgazma, jebi me jako, a ti Igore brzo mi da kurac u usta. Svršavala je, i kad se smirila Igor je ponovo bio silan, dignutog kurca.
-Nastavi momče, da je jebemo cijelu noć nećemo je naškoditi. Igor se zabi, Divna ga poče milovati po mladim golim grudima. Prebaci noge oko njegove guze i reče , dušo, jebi me jako, najjače što možeš.

Kurac ti je moćan, bićeš dobar jebač. Naučićemo te. Igor se trudio , jebao je već pet minuta, dobio je samopouzdanje i moju Divnu ponovo strese orgazam, a i Igor se poče kriviti. Svršavao je mladalački iskreno i žestoko. Izašao je iz Divne, a onda sam se ja nabio otpozadi, želeći da i ja svršim. I svršio sam, žestoko, neobično, prvi put u trojci. Uslijedilo je kupanje i odlazak na spavanje. Divna je legla u sredinu, Igor sa njene desne, a ja sa lijeve strane.
-Dečki sad spavamo, a kome se prvome digne kurac neka me jebe, reče Divna.

Znao sam da Igor neće zaspati od uzbuđenja, a nisam ni ja, pravio sam se da spavam. Nedugo potom Igor joj srednjim prstom potraži pičku, pa je poče ljubiti po sisama.
-Znala sam da ćeš ti prvi, šapnula mu je Divna. Poželjela sam da me ti jebeš, sviđa mi se tvoj kurac. Dugačak je a tanak, svagdje se zavuče. Primijetno je da se Igor odvažio, zadigao joj je noge i jebao prilično jako. I ja sam se uzbudio. Pružio sam ruku na njenu pičku, dodirujući i Igorov mokri kurac. Uživali smo sve troje.

Pojačaj ja ću brzo, šapnu Divna. I ja ću odvaži se Igor. I svršiše istovremeno.
-Idi šećeru istuširaj se pa na spavanje. Ja se okrenuh i zakucah kurčinu u premokru Divninu pičku. Htjedoh ga zabiti u guzu, ali Divna ne dade. Gori mi pička, jebi me kao i do sada. Potrajalo je, Igor se vratio i legao. Svršismo i mi i zajedno smo otišli pod tuš. Divna je opet legla u sredinu. Igor je malo zahrkao, zaspala je i Divna, a ja pružih ruku i dohvatih ga za kurac. Osjetio sam kako mu raste u mojoj ruci.

Mlad, zdrav i jak kurac. Ubrzo sam i ja zaspao. Zornjak je pripao meni, jer sam se uvijek rano budio. Poslije doručka nam Divna reče, sad idite na posao, čeka vas ta bravarija, a ja moram staviti oblogu, pička mi bridi, nabili ste je kurčevima. Ja i Igor se pogledasmo i odosmo da radimo bravariju. Sexmaher

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 13001

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija