Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

" STEP FAMILY" IVANA

Jedne subote došao sam nakon hakla sa ekipom sav znojan i prvo što sam napravio otišao sam pod tuš, vrata nisam zaključavao jer sam mislio kako doma nema nikoga barem nisam nikoga čuo. Mislio sam kako su svi nekud otišli. Međutim ispostavilo se kako je moja maćeha Ivana ostala doma, a kasnije sam i saznao zašto. Naravno pod tušem sam iskoristio priliku da se izdrkam zamišljajući scene sexa od neki dan sa Majom i Bojanom. Ubrzo sam svršio i završio sa tuširanjem izašavši onako sa polu spuštenim kurcem i na vratima ugledao Ivanu koja se samozadovoljavala jednom rukom koju je zavukla u svoje tajice i gaćice dok je drugom rukom milovala svoje sise ispod majice. Upravo mi je prošlo kroz glavu kako bi mogao ostvariti i fantaziju sexa i sa mojom maćehom Ivanom. Ivana zazvao sam ju, a ona se trznula te se izvinula i utekla van iz kupaone. Omotao sam se ručnikom oko struka pa krenuo za njom.

Našao sam je u dnevnom boravku na trosjedu crvenog lica i suznih očiju. Pogledala me je i izvini marko ne znam što me spopalo. Ma sve je u redu rekao sam i dodao kako se nema zbog čega izvinjavati te kako je to bila normalna reakcija. Nego vidim ja da je nešto drug po po srijedi zašto si plakala pitao sam ju. Počela je da mi se jada, a ja sam sjeo kraj nje. Znaš Marko već neko vrijeme Mirko i ja imamo nekih problema počela je priču Ivana. Reci mi kakvih problema upitao sam ju. Problema u krevetu znaš i sam da smo se u početku sexali kao ludi rekla je Ivana, a ja sam samo klimnuo glavom. Rekla je kako se posvađala sa Mirkom koji je potom ljutito izletio iz stana. Zašto ste se posvađali pitao sam ju, svađa je ispala kada sam ga pitala zašto je tako hladan prema meni i zašto me više ne želi i zanemaruje u krevetu, on mi je rekao kako puno radi i dolazi umoran na što sam mu ja rekal da laže te sam mu u lice rekla kako sumljam da ima ljubavnicu, a onda je poludio i otišao iz stana.

Rekao sam Ivani kako ću to malo istražiti i porazgovarati sa njim pa je zagrlio. Ivana je uzvratila zagrljaj i dok me grlila desnu ruku spustila je na moj kurac i počela ga milovati. Što radiš pitao sam ju, želim mu se osvetiti i želim kurac sad rekla je moja maćeha Ivana. Nije to baš u redu kažem ja, a ona me šokira odgovorom:" Ma ne moj, a u redu je kada jebeš svoju polusestru Maju". Sad sam se ja zacrvenio u licu pa sam je pitao kada i kako je doznala za nas, sumnjala sam neko vrijeme te se uvjerila onu večer kada smo gledali film, a ja sam se pravila da ne kužim ništa i bila ljubomorna na vas jer sam bila napaljena i dugo nisam imala sex nisam vas htjela prekidati jer ipak niste pravi brat i sestra. Cijelo to vrijeme dok mi je to govorila drkala mi je kurac, a ništa sada ću da jebem i tebe rekao sam te dodao da mi ga puši. Ivana se spustila usnama do moga glavića poljubila ga, liznula i onda počela pušiti.

Pušila ga je i gutala gotovo cijelog. Nakon nekoliko minuta njenog pušenja rekao sam kako želim da ju ližem, pomogao sam joj da se skine i odmah zaronio u njenu međunožje počevši joj lizati pičku. Uzdisala je i stenjala te me čak pohvalila kako ližem bolje nego Mirko. Nije joj trebalo dugo da svrši pod mojim lizanjem. Zatim sam je naguzio na trosjedu preko naslona za ruke i ušao u njenu vlažnu i toplu pičku s guza, rukama sam zgrabio njene guzove te ih gnječio i pljuskao dok sam kurac vadio do vrha glavića pa ga zabio do jaja. nakon nekog vremena sam osjetio kako ću svršiti, ali to nisam htio pa sam se spustio na koljena i ponovno počeo lizati jezikom ovaj put sam uključio i njenu guznu rupicu. Ivana je htjela da mi vrati oralac pa smo se namjestili u 69-etku te smo jedno drugo oralno zadovoljavali.

Uspjevši odgoditi svoj orgazam ponovno sam krenuo jebati Ivanu. Namjestio sam je u misionarsku raširio joj noge i počeo ju jebati. Jebao sam je mijenjajući ritam i tempo čulo se samo naše zajedničko i šljapkanje zbog sokova koji su se cijedili iz njene pičke kao i moje udaranje jaja u njene guzove. Nakon misionarske Ivana je poželjela da me jaše prekoračila me i sjela na kurac. Najprije je počela da miješa kukovima pa se počela lagano dizati i spuštati na mome kurcu rukama oslonjena na moja prsa, zatim se spustila i počela me ljubiti dok se i dalje nabijala na moj kurac radeći samo svojim kukovima. Dok se je ona tako nabijala i jahala ja sam je rukama milovao po cijelom tijelu, mijesio sam sise i njene guzove. Onda se ona pridigla sa svojih koljena satajući na svoja stopala i u čučanj moju jednu ruku stavila na svoju pičku i klitoris, a drugu na svoju sisu.

Svoje ruke obavila je oko moga vrata i počela da me jaše kao da joj je zadnje u životu. Bližila se vrhuncu i počela što je mogla jače i brže da se nabija na kurac, a ja sam joj mijesio sisu i trljao klitoris i pičku. nakon nekoliko minuta Ivana je počela svrašavati uz glasne uzdahe tresući se od orgazma nabijena do jaja na mome kurcu. Ivana se lagano počela smirivati spuštajući se na moje tijelo svojim te me počela ljubiti svuda po licu, vratu i prsima. Ja sam još uvijek bio u njoj i lagano ju jebati odižući svoje kukove od trosjeda. Marko baš si izdržljiv rekla je Ivana, mislim da ste ti i Maja dobro istrenirani. Ja sam se samo osmjehnuo i strasno je poljubio i dalje je lagano jebao. Znao sam da mi neće trebati još puno da svršim pa sam je pitao gdje bi voljela moju spermu, gdje voli Maja pitala me je ja sam rekao kako voli da je punim u pičku.

Puni me rekla je, jesi li sigurna ponovno sam je pitao, jesam puni me odgovorila je Ivana. Svojim sam rukama obujmio njen struk i počeo da se zakucavam u njenu pičku kao lud. Dahtao sam i stenjao kroz stisnute zube da bi na posljetku naglo se zabio u njenu pičku i počeo špricati spermu mojoj sexy maćehi u njenu utrobu, osjetivši to još je jednom i ona svršila. Kasnije je Ivana otišla da se tušira, a ja sam joj obećao da ću se raspitati u vezi moga staroga te da ću je jebati kada god poželi. Ja sam sumnjao tko bi to mogao biti i nakon par dana dobio sam i potvrdu.. .. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija