Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

"STEP FAMILY" MIRKO I MAJA

Kao što sam obećao Ivani počeo sam se malo raspitivati i nekako navlačiti Mirka da mi kaže da li se viđa s nekom ženom Ivani iza leđa. Nisam baš imao uspjeha, ali ipak sam doznao koga moj stari jebe iza Ivaninih leđa i to od Maje. Međutim u posljednje vrijeme osim sa mnom Maja se jebe i sa mojim starim i njenim očuhom Mirkom. To sam saznao jedne večeri dok smo Maja i ja u mojoj sobi gledali neki film lagano se mazeći. Počeo sam pričati Maji o razgovoru sa njenom mamom, a mojom maćehom Ivanom izuzev sexa kojeg sam imao sa Ivanom između našeg razgovora, a kasnije sam joj rekao i za sex nakon što mi je ona prva prepričala kada se je prvi puta jebala sa Mirkom.

"Tog dana došla sam doma totalno napaljena, željela sam se jebati, željela sam kurac tvoj kurac tebe nije bilo tako da bi mi dobro došao bilo čiji kurac. Kako nije bilo tebe, a morala sam nekako da ugasim tu na paljenost. Otišla sam u svoju sobu skinula se gola i iz ladice sam izvukla svoj ružičasti vibrator pa ga prinjela svojim ustima. Počela sam ga lizati i gurati u usta dok sam slobodnom rukom milovala svoje sise, tijelo i pičku".
Kako je ona počela priču pričati u detalje tako je moj kurac počeo sve više ukrućivati. Počeo sam ga lagano drkati dok je ona nastavila pričati događaje.

"Zatim sam vrhom vlažnog vibratora milovala svoje bradavice pa ga ponovno stavila u usta. Prstima druge ruke raširila sam usmine otvarajući prilaz klitorisu i vrh vibratora spustila na njega i lagano trljala po klitorisu dok je vibrator zujao. Lagano sam ga počela gurati u pičkicu, a prstima sam nastavila trljati klitoris. Sve sam više počela da guram vibrator u pičkicu, počela sam da vibrator guram sve brže trljajući klit. Dok sam se tako zadovoljavala i maštala o kurcu blizu sebe počela sam sve glasnije uzdisati bližeći se orgazmu. U tom momentu otvorila sam oči i na vratima ugledala Mirka kako drka kurac gledajuću u mome pravcu. nisam se prepala već sam se samo nastavila jebati vibratorom sva sretna što mi se mašta ostvarila i svršila sam kao luda. Polako sam se smirivala ližući svoje sokove sa vibratora ne skidajući pogled sa Mirka i njegovog kurca. Pozvala sam ga u sobu, prilazio mi je dignutog kurca stajući kraj kreveta, malo sam se pridigla primila kurac u ruku i počela mu ga drkati gledajući ga ravno u oči. Povukla sam mu kožicu i počela mu lizati i sisati glavić".

Njeno kazivanje događaja u detalje koje još nije došlo do samog vrhunca, a ja sam već svršavao koliko me je priča napalila. maja je jezikom polizala spermu sa mog trbuha kao i sa kurca pa nastavila svoju priču.
"Dok sam mu ja pušila kurac sad gotovo cijelog trpam u usta Mirko je mijesio moje sise štipkajući mi bradavice. U pozi u kojoj sam mu ga pušila postala mi je malo neugodna pa sam se namjestila tako da me Mirko jebe u usta, shvatio je što želim pa je počeo da pomiče kukove lagano mi ga gurajući u usta do samih jaja. Rukom me je malo čvršće stisnuo za kosu počevši me sve brže jebati u usta, osjetila sam kako njegov kurac pulsira u mojim ustima spreman za erupciju sperme. Znala sam se pripremiti da me ne iznenadi, a onda je Mirko izdahnuo i počeo svršavati praznio se direktno u moje grlo koje je samo gutalo njegovu spermu. Kada je Mirko svršio ja sam mu nastavila pušiti i drkati pokušavajući ga ponovno učvrstiti. Na moje čuđenje nije puno pao, ali kada sam mu spomenula da li želi da ga oslovljavam sa tatice dok me jebeš kurac mu se u potpunosti ukrutio. da zovi me tatica odgovorio mi je, skinuo se gol i legao preko mene raširila sam noge namjestio je kurac na pičkicu i ušao u mene. Ja sam ga zagrlila i ljubila ga po vratu, lizala uho, ramena, bio je cijeli u meni i samo je miješao kukovima. Mirko je htio da ga jašem legao je na leđa, a ja sam ga prekoračila i nasjela na njegov kurac. Oslonila sam se o njegova prsa te se počela nabijati i jahati na njegovom kurcu. Mirko je mijesio moje sise i govorio mi to curice jaši svoga taticu, a ja sam mu na to odgovarala voliš li tatice kad te tvoja curica jaše nabijajući se sve jače na njegov kurac, bila sam na vrhuncu pa sam počela da trljam klitoris kako bi što intenzivnije svršila.

Ubrzo sam svršila miješajući svojim kukovima nasađena do jaja na njegovom kurcu. Želim da me jebeš s guza tatice rekla sam mu sišla sa njega i nalaktila se na koljenima prčeći mu svoju pičku i šupčić. Prišao mi je s guza i naglo ušao u mene, počeo je odmah da me jebe brzo i žestoko ja sam počela da stenjem, to tatice ah ah jebi svoju curicu tatice to tatice jebi svoju droljastu curicu govorila sam mu. Zatim je malo uzeo predaha usporavajući ritam. Tada sam mu rekla tatice hoću da me jebeš u guzu. Bio je malo iznenađen pa sam ga pitala da li ne želi da me jebe u guzu. Rekao je da to oduvijek želi i voli samo dugo je vremena prošlo od kada sam jebao u guzu, a tvoja mama to ne želi rekao je. Tatice želim da me jebeš u šupak rekla sam mu. Izvukao je kurac iz moje pičkice i počeo ga polako gurati u guzu" Ušao je u mene bez napora zahvaljujući tebi rekla mi je, a ja sam ponovno drkao svoj kurac.

" Počeo je da me ponovno jebe brzo šamarajući mi guzove pa ih mijesiti, nakon nekog vremena ponovno me je jebao u pičku da bi na posljetku mijenjao malo me jebati u pičku malo u šupak. Ahahaha dahtao je Mirko, mmmm oh moja curice svršit ću brzo govorio mi je. Slobodno tatice napuni mi guzu svojom spermom rekla sam mu. Nabio je silovito još nekoliko puta svoj kurac u moju guzu, a onda sam začula dugački aaaaaah i trzaje tijela dok je svršavao puneći mi guzu. Ovo nikada u životu nisam doživio rekao je Mirko dok se smirivao u mojoj guzi, poljubio mi i zahvalo. To smo ponovili još par puta, a najbolje je bilo kada su me u njegovom uredu jebali on i dva radnika, a to ću ti ispričati drugi put". Ja sam svršio po drugi put te sam joj ispričao svoju priču između Ivane i mene od prije par dana. Ispričavši joj svoju priču Maja i ja smo se pojebali te se dogovorili kako ćemo jednu večer organizirati četvorke i priznati sve jedni drugima.. .. ..

Još Erotskih priča?

Ocjena priče

4

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija