Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

"STEP FAMILY" NAS ČETVORO

Subota navečer vani kiša i tmurno vrijeme taman stvoreno za večerašnje druženje koje smo Maja i ja planirali. Za večerom dao sam prijedlog da zajedno pogledamo neki film, pristali su pa smo se svi smjestili u dnevni boravak. Maja, Ivana i ja sjedili smo na trosjedu, a Mirko na fotelji. Film praktički nije ni počeo, a Maja i ja smo već plazili jedno po drugome. Počeli smo da se žvalimo, što to radite pitala je Ivana, što šta radimo jebati ćemo se pred vama odgovorila je Maja. Molim uključio se Mirko, što moliš stari sada ćemo staviti karte na stol rekoh i nastavim.

Maja i ja jebemo se već mjesecima, Ivana Mirko nema ljubavnicu nego se isto povremeno pojebe sa Majom, a tebe Ivana sam ja jebao par puta. Mirko i Ivana ostali su u šoku nakon mojeg prokazivanja, što ste ušutili i što se čudite i onako sve ostaje u obitelji rekla je Maja izvadila moj kurac iz hlača pa ga počela drkati. Mi ćemo se sada jebati ispred vas dvoje, a vi kako hoćete rekao sam. Mirko se prvi ustao i prišao Maji vadeći svoj kurac, a Maja ga je spremno počela pušiti i drkati. Uhvatio sam Ivanu za rame te joj rekao ajde puši mi ga, Ivana se približila, sagnula te ga strpala u usta i počela pušiti. Maja se posvetila Mirkovom kurcu, a Ivana mome kurcu. Mirko je bio napaljen kao životinja pa je naguzio Maju okrenuvši je prema meni te je s guza počeo navlačiti na svoj kurac, a Maja je počela da me ljubi po prsima ližući mi bradavice da bi se polako počela spuštati preko stomaka sve do moga kurca te se pridružila Ivani u pušenju i lizanju kurca i mojih jaja. To je bilo ostvarenje jedne od mojih fantazija kako zajedno jebem polusestru Maju i maćehu Ivanu. Maja je nastavila da mi puši kurac dok ju je Mirko jebao s guza jer se Ivana skidala, zatim se Ivana popela na trosjed opkoračujući me leđima okrenuta meni te se počela spuštati prema kurcu kojeg je Maja držala u korijenu. Ivana se spustila do samih jaja malo se bolje namjestila i počela da me jaše, ona me jahala ja sam joj rukama mijesio sise, a Maja je sisala sokove koji su se cijedili iz Ivanine pičke po mojim jajima. Ivana se rukama oslonila na trosjed i počela da se nabija sve jače na moj kurac ja sam je primio do ispod guzova i pripomogao joj prilikom nasađivanja na kurac. Mmah ah dada ah da ahh da da tvoj "braco" dobro jebe "mamicu" odgovorila je Ivana Majino pitanje, Ivana je bila na samome vrhuncu pa je Maja počela prstima da trlja Ivanin klitoris, a jezikom liže njenu bradavicu, dugački ahhhh izlazio je iz Ivane kada je počela da se trese i svršava. Ivana se skinula sa moga kurca, a Maja ga je strpala u usta pa ga počela pušiti i sa njega skupljati sokove. Malo za Ivanom dubokim uzdasima svršavao je Mirko puneći Maju.

Mirko je sjeo na trosjed sa na pola spuštenim kurcem, rekao sam maji i Ivani da mi se naguze, a usput puše Mirku kurac da mu ga ponovno pripreme za još jednu rundu jebačine. Maja i Ivana su se naguzile prčeći svoje pičke i šupčiće prema meni i počele pušiti Mirku. Ja sam najprije došao iza maje rukama joj raširio guzove dobro joj slinom na slinio šupčić pa namjestio na ulaz i počeo lagano ulaziti u njenu guzu.

Ušavši kurcem do samih jaja u Majinu guzu počeo sam lagano da je jebem. Maja je počela uzdisati i stenjati, ah ah da da to marko jebi mi guzu govorila je Maja. Ivana je i dalje pušila Mirku kojem se kurac ponovno ukrutio i kada je Maja to vidjela da je Mirko ponovno spreman i tvrd rekla je da ju jebemo obojica. Pričekao sam dok se Maja pičkom namještala i nasadila na Mirkov kurac ja sam ga ponovno gurnuo u njenu guzu, Mirko i ja uhvatili smo ritam i tempo te smo počeli da jebemo Maju koja je uživala. Cvilila je i stenjala zabacivala glavu govorila nam da je ne štedimo da je razvalimo što smo Mirko i ja napravili pa smo se počeli životinjski nabijati u njene napaljene rupice. Ivana je sjedila kraj nas i jebala se prstima, ubrzo je Maja počela svršavati, a Mirko i ja nastavili smo istim tempom jebati Maju kojoj su se počeli redati orgazmi. Kada je maja svršila po treći ili četvrti put pustili smo je da lagano dolazi sebi, ali kurčeve nismo vadili već smo i dalje ostali u njoj. Maja se okrenula prema Ivani pa joj rekla: "Mama ovo moraš probati osjećaj je fantastičan. " malo me je strah jer će da me boli odgovorila je Ivana.

Biti ćemo nježni nadovezao sam se, Ivana se malo nećkala, ali uspjeli smo je nagovoriti. Htjela je da ju prvo u guzu jebe Mirko jer je njegov kurac malo tanji i manji od mojega. Prije nego se Ivana guzom nabila na Mirkov kurac ja sam joj ga prvo dobro na slinio i raširio prstima. Šireći njen šupak svojim prstima Ivana je uvidjela da je fantastičan te je bila spremna da se guzom nasadi na Mirkov kurac. Dok se Ivana pripremala leđima okrenuta prekoračivati Mirka koji joj je pomogao držeći i šireći njene guzove Maja je jednom rukom za korijen držala Mirkov kurac, a drugom rukom lagano drkala moj. Ivanin nevini šupčić stigao je do Mirkovog glavića koji je lagano počeo širiti i ulaziti u Ivaninu guzu. Ivana se spuštala lagano primajući centimetar po centimetar Mirkovog kurca, Ivana je zatvorila oči i kroz stisnute zube cvilila trpeći bol kako je Mirkov kurac ulazio sve dublje u njenu nevinu guzu. Maja za to vrijeme pušila moj kurac.

Konačno je Ivana Uspjela da primi cijeli Mirkov kurac, ostala je tako sjediti na njemu da joj se guza privikne, a onda se lagano počela odizati i spuštati po Mirkovom kurcu te svakim novim dizanjem i spuštanjem Ivanina bol polako je prelazila u ugodu dok se nije skroz opustila i počela sve jače da se nabija. Ivana je počela da stenje i sve više uživa na Mirkovom kurcu, uh ahhha ah mmmah u uuuh ahhhh uzdisala je i stenjala Ivana, bila si u pravu ovo je jako dobro govorila je Ivana obraćajući se Maji između uzdaha, čekaj da osjetiš kakav je osjećaj i ugođaj kada primaš dvojicu odgovorila je Maja. Ivana je zastala sa jahanjem, a Maja je namjestila moj kurac na ulaz Ivanine pičke i ja sam samo naglo ušao u nju.

Malo sam se bolje namjestio hvatajući Mirkov tempo. Usklađeni počeli smo jebati Ivanu koja je bila van sebe od ugode, zadovoljstva i požude. Stenjala je cvilila jebite me jebite kako je ovo dobro govorila je Ivana, a stari i ja počeli smo da je odvaljujemo od kurčina. Maja nam se pridružila te je jednom rukom počela trljati Ivanin klitoris, drugom rukom drkala svoj jebući se prstima te usnama i jezikom lizala Ivani bradavicu.
Kada je Ivana svršila Mirko i ja zamijenili smo mjesta te sam je ja sada jebao u šupak, a Mirko u pičku. Mirko i ja razmjenjivali smo Ivanine rupice, a ona je samo uzdisala, stenjala, uživala i svršavala kao na tekućoj traci. Svršavajući po ne znam koji put Ivana je samo klonula, skinuli smo je sa naših kita i na njih nasadili Maju koju smo doveli do još jednog svršavanja. Kada smo Maju dotjerali do još jednog orgazma skinuli smo je sa naših kita, a Maja ih je primila u ruke i naizmjence ih počela pušiti i drkati. Ubrzo joj se pridružila i Ivana kada je došla na sebe, Maja je preuzela Mirkov, a Ivana moj kurac. Počeli smo da ih jebemo u usta dok su nam ih one usput drkale, osjetio sam kako ću brzo svršiti pa sam uzeo kurac u šaku i počeo ga drkati rekao sam im da se približe, a one su otvorile svoja usta isplazile jezike i čekale moju spermu i da ih išpricam po licu i ustima. Počeo sam uzdisati i svršavati po njihovim licima i ustima zatim su obje polizale i posisale ostatke sperme. A onda su one nastavile da puše i drkaju Mirku, a ja sam sjeo na trosjed da se odmorim. Nakon nekoliko minuta počeo je svršavati i Mirko koji se potom pridružio meni na trosjedu gdje smo zajedno gledali Maju i Ivanu kako svojim jezicima razvlače naše sperme. Sada kada su pale sve tajne naš zajednički život postao je prava idila jebali smo se kada god smo htjeli, a nakon nekog vremena proširili smo naše granice te smo počeli organizirati orgije tražeći osobe istih ili sličnih interesa kao i uključivanjem šire rodbine.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija