Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dragana komšinica koju sam tucao cijelo ljeto!

U prethodnoj priči sam opisao način na koji sam počeo da se muvam sa komšinicom Draganom koja je bila starija od mene. Bila je moglo bi se reći učiteljica u seksu prema meni. Priznajem da sam bio jako neiskusan po tom pitanju sve dok nisam probao sve te stvari sa Draganom. Dragana je odlučila da baš ja taj budem koji će je jebati iako sam bio neiskusan. Kasnije mi je priznala da je to palilo. Njene velike sise, velika guza, obrijana pička su stalno bila predmet mog razmišljanja. Ložio sam se na nju svaki dan.

Počelo je sve od maženja preko skidanja potpuno golog tijela u krevetu. Malo po malo išli smo sve dalje pa smo došli do seksa koji smo imali u njenom krevetu. Moj seks sa njom bio je fantastičan i stvarno sam bio opsednut njenim seksi golim tijelom. Sve ovo je morala ostajati naša tajna. Koristili smo svaki put kada bi sama ostajala kući. Tako se ponavljalo iz dana u dan. Jednog jutra me je pozvala da dođem odmah do nje jer me čeka napaljena. Slikala mi je njeno golo tijelo uz opis da je potpuno napaljna i da gori i jedva čeka moj tvrdi kurac.

Iskočio sam iz kreveta i već za nekoliko minuta sam bio ispred njenih vrata. Odmah me je uvukla unutra. Bila je potpuno gola. Uzela me je za ruku i odvela pravo u njenu sobu. Počela je da skida moj šorc i bokserice jednim potezom. Klenkula je Usore mene i počela mi pušiti kurac. Pošto sam bio jako napaljen nije mnogo vremena trbalo da kurac mi bude tvrd kao kamen. Bio je podignut do maksimuma i spreman za njenu vlažnu pičku. Ustala je i naguzila mi se preko kreveta. Stala je u dogi pozi.

Pogledala me je preko ramena onako zanosno kurvaljnski, rekavši da želi da je jebem žestoko. Prišao sam kurcem na ulaz njene pičke i jednim potezom ga joj sjurio do kraja. Uzeo sam rukama je za čvrste guzove i počeo jebati svom snagom. Njena pička je bila jako vlažna što je mene žestoko palilo. Stenjala je glasno govreći da želi da nastavim da je jebem tako. Hvalila se kako će od mene napraviti dobrog jebača. Govorila je kako voli moj kurac da širi njenu vlažnu pičku. Taj njen razgovor za mene je bio kao afrodizijak.

Davao mi je snage da je jebem još jače i žestoko. Okrenula se na leđa. Raširila je noge što je više mogla da bi joj ušao što dublje u pohotnu pičku. Jebao sam je i u toj pozi dobrih desetak minuta sve dok nije počela da svršava prvi put. Čim je došla sebi ponovo se okrenula u dogi pozu. Rukama je raširila svoje guzove i rekla da želi da je jebem u guzu. Uzela je kremu, koja je bila pored kreveta i dala mi da joj namažem guzu a potom i moj kurac. Uradio sam kako je rekla a potom glavić primakao na ulaz njene guze.

Iz početka je išlo jako teško ali nakon nekoliko pokušaja moj glavić je završio u njenoj guzi. To je sve propratio njen jači vrisak. Rekla mi je da počnem polako da je jebem, dok se ne navikne na moj kurac. Poslušao sam je i počeo jebati polako. Moj kurac je stvarno bio u uskoj rupici. Nakon nekoliko minuta počeo sam da je jebem brže. Iako je tražila da usporim nisam mario već sam počeo jače je jebati. Njena uska guza je za mene bio mnogo pa sam počeo da svršavam prije nego što sam mislio da ću izbaciti spermu.

Napunio sam joj guzu. Čim mi je kurac ispao iz njene guze, sprema je krenula napolje i počela da se slijeva po njenim nogama. Ustala je onako iscrpljena, poljubila me u usta rekvaši da sam bio odličan. Otišla je pod tuš gdje sam joj se pridružio i gde mi je još jednom popušila kurac. I dan danas se rado setim tog ljeta i žestokog seksa sa mojim komšinicom Draganom. Sada ke ona već udata žena. I dan danas kad je ugledam u prolazu sjetim se tog ljeta i seksa sa njom.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2774

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija