Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drugarica Gaga

Jednog dana sam se vraćao kući sa posla i sreo sam moju drugaricu iz srednje škole Draganu, i dalje je imala veliku, oblu guzu i male čvrste grudi. Malo smo popričali, bila je baš raspoložena. Sjetio sam se naše jebačine iz mlađih dana. Bila je to završna godina srednje škole, ona je bila na glasu da je već spavala sa par dječaka, a bila je baš izazovna. Lijepo lice, veliko dupe kao što sam već rekao koje je uvek dolazilo do izražaja a naročito kad bi obukla njene crne uske helanke. Non stop smo je svi štipkali za njenu guzu u školi a ona bi uvijek sa osmijeh vikala na nas i pričala nam da smo kreteni ali vidjelo se da voli to.

Bio je ponedjeljak, dan kada mi imamo fizičko. Ona je bila u njenim crnim helankama i svi smo gledali u njenu veliku guzu. Profesor vrlo često nije bio tu, tako da smo se mi uvijek sami zanimali. Do sada smo se ona i ja više puta pohvatali malo, a ovog puta sam stajao na ulazu u mušku svlačionicu, ona je prolazila i stali smo i krenuli da pričamo a onda sam je ja uhvatio za njenu guzu. Ona me je samo gurnula u svlačionicu, u kojoj nije bilo nikoga jer su već svi bili u sali na fudbalu. Odjednom me je poljubila i osjetio sam njen jezik u mojim ustima. Moje ruke si se odmah ponovo našle na njenoj guzi koju sam sve čvršće stiskao.

Odjednom me je uhvatila za kurac, koji je već bio nadignut, i krenula da ga trlja preko farmerki. Odmah sam moju ruku premjestio na njenu pičku i krenuo da je trljam, počela je strasveno da uzdiše, a moja se ruka potom našla u njenim gaćicama a prstić u njenoj pičkici.
Rekla mi je: - ne ovdje, vidjeće nas neko, dođi večeras do mene moji nisu to, želim te.
Poslušao sam je, još malo smo se ljubili i otišli u salu. Cijeli čas smo se gledali i smješkali jedno drugom jer smo znali šta će se desiti.

Non stop sam mislio o tome. Nisam mogao skrenuti misli. Uveče sam otišao do nje, a kada mi je otvorila vrata ostao sam bez teksta. Bila je samo u crnim gaćicama i crnoj majici na britele. Odmah me je privukla ka sebi i počela me ljubiti, a moje ruke su opet bile na njenoj velikoj guzici, koja je pod mojom rukom izgledala baš veliko.

Polako sam je podigao i odnio na krevet gdje smo se baš hvatali i trljali jedno o drugo. Ustala je i počela da mi otkopčava pantalone i izvadila ga. Krenula da ga obasipa poljupcima, njene usne su bile svuda po mom kurcu, a zatim ga je cijelog stavila usta i počela da ga sisa. Uživao sam u njenom pušenju, predobro je to radila.

Nisam mogao više da čekam, bio sam željan njene pičkice. Povukao sam je za ruku i ona je sela kod mene u krilo i polako stavila moj kurac u njenu pičkicu i polako počela da se nabija na njega. Ah taj rad guzom, to nikad nisam video do sad, lomila ga je kao da joj je posljednje, nabijala se i stenjala. Zatim sam je stavio na krecet i krenuo žestoko jebati, gurao sam joj ga do kraja a ona je sve jače vrištala. Pričala mi je – samo takoo nastavii, mnogo mi godii, ahhh, baš ti je velikiiii

Posle toga je ustala i naguzila se na preko kreveta, gurnuo sam joj ga i nenormalno jebao njenu guzu, nikad mi ljepše nije bilo, ah ta velika guza kako ga je samo primala. Nenormalno je vrištala a to je mene još više palilo da joj rasturim pičkicu. Osjetila je kako i ja sve jače uzdišem i vidjela da ću da svršim. Okrenula se i progutala cijelog a ja sam njene usta napunio vrelom spermom koju je ona progutala. Uživala je u njoj.

Eh sad bih sve ponovo ispočetka s njom. Punio bih njenu guzu opet bez razmišljanja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija