Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

DROTOVI MI IZJEBALI ŽENU

Bok zovem se Bojan, podijelio bi s vama jedan događaj koji mi je u početku sjebao ego, posramio me, ali i totalno me napalio i promijenio moj bračni život na bolje. To se desilo prije dvije godine kada smo moja žena i ja otišli za doček Nove godine u Crnu Goru točnije u Budvu ujedno proslaviti i desetu godišnjicu braka jer smo se vjenčali u dvanaestom mjesecu. Meni je 39 godina, a mojoj ženi 36 godina, zove se Jasna. Jasna je prava ljepotica, velikih grudi, savršenog struka sa vitkim i čvrstim nogama i jako zamamnom guzicom, moram priznati da sam često bio ljubomoran na tipove koji su je odmjeravali i muvali se oko nje. Sex nam je bio odličan i maštovit, nikada nismo imali želju niti potrebu za mjenjanjem partnera ili swinganju, trojkama i slično, iako smo i pričali o tome i na tome je ostalo jer nismo htjeli da povrijedimo jedno drugo sve do te Novogodišnje noći kada se je sve promjenilo.

Kako nam se program za Novu godinu u Budvi nije sviđao potražili smo alternativu, odluka je bila da idemo u Boku Kotorsku gdje su svirali bendovi koji su bliži našem ukusu to jest rock muzika. Doček je bio fantastičan uz Dubiozu i Partibrejkerse, naravno malo se i popilo te smo se draga i ja malo i naduvali marice. Jebiga malo smo pretjerali te je sad nastao problem jer se trebalo vratiti za Budvu, iako sam bio pod utjecajem alkohola i trave osjećao sam se sposobnim za vožnju iako je moja žena bila protiv toga i inzistirala da ovdje uzmemo sobu, ali kako se soba nije mogla naći pa čak ni u hotelu htjeli smo da idemo taxiem. Nazvao sam taxi službu i pitao cjenu do Budve, kada su mi rekli cijenu samo sam zinuo i prekinuo poziv, rekao sam ženi kada me je pitala koliko traže rekao sam joj cifru od 350 €, kakva ucjena odgovorila je.

Odlučili smo se vratiti svojim autom u nadi da neće biti murije na cesti ipak je Nova godina. Krenuli smo i bilo je sve ok. na nekih desetak kilometara od Budve pandur sa lizaljkom počinje da me zaustavlja. Stao sam sa strane otvorio prozor i čekao da mi priđe. Dobro večer, dobro večer vratim, vozačku i saobaraćajnu reče drot. Malo je gledao mene malo moju ženu na kojoj je zaustavio pogled odmjeravajući je te krenuo prema službenom autu da provjeri dokumente. Pogledao sam ženu koja je bila malo u strahu i molila boga da me ne podvrgnu alkotestu, međutim molitve joj nisu bile uslišene, pandur je ponovno došao do moga prozora i pitao me jesam li konzumirao alkohol, a što da vam kažem jesam ipak je Nova godina rekao sam. Koliko ste popili pitao me pandur, ne mogu točno reći odgovorim mu, pa sada ćemo da vidimo molim vas da izađete iz auta rekao je pandur.

Dao mi je frulicu i ja sam puhnuo u nju, a alkometar je pokazao 1, 2 promila. Malo ste dosta popili govorio mi je posprdno keseći svoje zube. Počeo je da nabraja kazne i sankcije za prekršaj, počeo sam se izmotavati i muljati, ali nije pomoglo, zatim sam najgoru moguću stvar vadeći svoj novčanik govoreći mu ako se možemo ikako dogovoriti, spomenuvši to bilo je gotovo i tada je počelo zajebavanje. Zar vi to nas želite da podmitite, da vi možda ne skrivate još nešto što ne bi smjeli, kada je to rekao pao mi je mrak na oči jer sam se sjetio kako u pretincu imam paketić sa travom. Pozvao je kolegu da dođe govoreći mu; kolega moramo da pretresemo auto. Došli su do auta i rekli ženi da izađe i dok je tako izlazila u drotovim očima se jasno vidjelo kako je odmjerava, naravno ubrzo su našli i paketić; opa što mi to imamo ovde rekao je jedan od njih, ajmo vadi sve iz đžepova naredio je drugi, izvadili smo sve iz đžepova na haubu auta te su nam rekli da se rukama oslonimo na haubu da nas pretresu.

Rekao sam mene možete, a nju ne dirajte jer po zakonu nju mora pretražiti žena. Ma nemoj posprdno se javio ovaj koji je pretresao mene pritisnuvši me još jače na haubu auta govoreći mi još da će mi nakalemiti i kaznu za opiranje uhićenju i napad na službenu osobu i krenuli su sa prepipavanjem. Krajičkom oka vidio sam kako mi svinja pandurska dira ženu, rukama je stiskao i mijesio njene sise govoreći joj kako su joj dobre i čvrste, ja sam kiptio od bijesa želio sam da ga udarim šakom i uzmem mu pištolj i ubijem i njega i kolegu mu, ali nisam mogao jer me je čvrsto držao da se nisam mogao pomaknuti. Zatim je svinja spuštala svoje ruke po njenom struku i prema njenoj guzi te ju počeo stiskati govoreći kolegi kako ima dobru bulju, polako je počeo zavlačiti ruku ispod njene minice i među njene noge na što ih je ona instiktivno stisnula, on joj je grubo svojom nogom raširio njene i zavukao ruku među njene noge hvatajući je za pičku na što se ona stresla i ciknula.

Znaš žena ti je prava pička, jesi li još uvijek za dogovor pitao me je smješeći me upitao smrad, odmah smo znali što je po srjedi kao i moja žena, a onda je rekao daj da ti izjebemo ženu ili pravac stanica i prdekana pa ćemo tamo da se izredamo na njoj sa još par kolega te su oboje počeli da se smiju imate dve minute da se dogovorite dodao je. Pomislim u sebi kako mi je sada žao što nisam platio onaj taksi 350 €. Pogledao sam Jasnu i zagrlio je, što ćemo sad pitala me je, rekao sam joj kako mi je žao te da je odluka na njoj i da ću prihvatiti i da se neću ljutiti ma kakva bila njena odluka, i što ćemo javio se jedan od njih jebačina ili prdekana, Jasna se ispustila iz moga zagrljaja i krenula prema njima. Kada im je prišla jedn od njih grubo ju je ulovio za rame i pritisnuo je prema dolje, Jasna je čučnula, a njih dvojica otkopčali su remenje i spustili hlače, pred njenim a i pred mojim očima ukazala su se dva monstruma od preko 20 cm.

Jasna je stidljivo svojim šakama uhvatila njihove kite i počela ih drkati. Ajde kurvo puši rekao je jedan od njih i ona je počela da im naizmjence puši i drka, drotovi su počeli uživati i mumljati jer je Jasna bila i više nego dobra pušačica i znala je kako oralno zadovoljiti muškarca. A kolega vidi kurvu kako ume da puši rekao je jedan od njih, da da dobra je odgovori drugi gledajući ravno u mene. U meni tuga, bijes, povrijeđen ego, kroz glavu mi je prolazila misao kako da se dokopam pištolja i upucam obojicu, ali uz sav taj bijes nisam ni primjetio da mi se kurac ukrutio. Zatim su njih dvojica počeli da je drže za kosu i doslovno joj nabijaju svoje kurčine u njena usta žestoko ih jebati. Jasna se svako malo zagrcnula i počela gušiti kada bi joj ih gurnuli do samih jaja iz njenih usta tekla je slina i balavila njihove kite.

Zatim ju je jedan podigao naguzivši je ispred sebe, a drugi ju je držao za kosu i nastavio da joj ga trpa u usta. Došavši iza nje potrgao njene čarape i gaćice i rukom joj je protrljao pičku govoreći; uuu kolega kurva je totalno vlažna, namjestio je kurac i naglo ušao u njenu pičku, na njenom licu primjetila se bolna grimasa koja je prešla u ugodu jer do sada nikada u sebe nije primila kurac takvih proporcija(jer moj je ipak manji od njihovih), ali nije mogla da pusti ni glasa jer joj je drugi držao za glavu i nabijao svoj kurac u njena usta. Na Jasni se sad jasno vidi kako je počela da uživa, mumljala je i stenjala dok su je imali nasađenu na svoje kite kao janje na ražnju, ubruo je uz jecaje Jasna svršila. Sad je bio red na ovog drugog, sjeo je na suvozačko mjesto njihovog auta i povukao Jasnu leđima okrenutu prema sebi, ona ga je prekoračila i on ju je grubo nasadio na svoj kurac.

Jasna već vidno napaljena počela se sama žestoko nasađivati na njegov kurac, ah ah ah aaahhhizlazilo je iz nje, drugi joj je prišao i iz haljine izvukao njene sise koje su počele da se klate od njenog silovitog nasađivanja i počeo svojim glavićem trljati i lupati po njenim sisama i bradavicama. Gledajući u Jasnu kako uživa nisam ni skužio dok se nisam ulovio da su i meni hlače spuštene te kao sumanut drkam kurac, tada sam shvatio da više nisam ljut nego totalno napaljen i uživam gledajući Jasnu kako ju panduri odvaljuju od kurca. Ponovno je iz jasne izašao krik i tresući počela se počela da svršava. Zatim su je dovukli do haube i polegli je na leđa, došao je prvi koji ju je počeo jebati podigao joj i raširio noge i ponovno je počeo žestoko navlačiti na kurac, a drugi joj je grubo trljao klitoris i svojim kurcem trljao o njena usta.

Kako se kurva dobro jebe govorili su njih dvojica međusobno svako malo govoreći joj svakakve uvrede što je mene još više napalilo. Zatim je pandur koji ju je jebao rekao kolegi ajde da vidimo kako kurva voli da se jebe u bulju, Jasna je taman htjela reći kako ne želi to, ali nije uspjela već je glasno kriknula sa bolnom grimasom na licu jer joj ga je iz pičke naglo utjerao u šupak i počeo je jebati kao lud da sam pomislio kako će joj razderati šupak. U kako je uska sad ćemo joj razraditi bulju govorio je pandur dok se zakucavao u njen šupak, Jasna na licu više nije imala bolnu grimasu već je naprosto derući se iz svega glasa užival aaaahhhhhhhhhhhaaaahhhhhhhh mmmmmmm ahhh čulo se iz nje i ponovno je svršavala. Zatim se njegov kolega naslonio na haubu i nasadio Jasnin šupak na svoj kurac koji je sad ušao bez otpora, a drugi joj je podigao noge na svoje kukove i gurnuo ga u njenu pičku, uhvatili su tempo i žestoko ju obojica jebali u obje rupe.

Jasna je bila sva van sebe od ekstaze, vrištala je i stenjala ispuštajući neartikulirane glasove i riječi, vidjevši Jasnu nasađenu na dvije kite počeo sam još jače drkati kurac i nakon nekoliko minuta iz mene je špricnulo kao iz vatrogasnog aparata. Njih dvojica još su je u duetu jebali nekoliko minuta, a Jasna je svršavala i svršavala ubrzo su i njih dvojica počeli da svršavaju puneći njenu pičku i šupak. Kada su istresli i zadnju kap spustili su je na pod i grubo joj naizmjence svoje kurčine gurali u njena usta tjerajući je da im posišei poliže ostatke sperme. Dok im je tako pušila iz nje se cjedila njihova sperma koje je bilo poprilično, kada su završili samo su je pustili i ona je sjela na pod od iznemoglosti. Spremio sam kurac i podigao hlače te krenuo prema njoj da je podignem sa poda, njih dvojica su se spremili, a jedan od njih na pod je bacio moje dokumente i sa smješkom rekao kako mi je žena baš prava jebulj i da su jako uživali da je jebu sjeli su u svoj auto i otišli.

Pomogao sam Jasni da sjedne u auto, do našeg apartmana vozili smo se u tišini. Došavši u apartman Jasna se išla tuširati, a poslje nje krenuo sam i ja. Dok sam se tuširao kroz glavu su mi prolazile scene noćašnjeg događaja, a moj kurac se ponovno ukrutio. Izašao sam iz kupatila omotan ručnikom i legao do Jasne, zagrlio je i poljubio u golo rame i rekao joj da oprosti što je morala doživjeti takvo poniženje, međutim Jasna se okrenula prema meni rekavši mi; oprosti ti meni ljubavi, ali ja sam zaista uživala, znam da jesi i ja sam odgovorih joj. Pogledali smo se i strasno poljubili te smo se dobro izjebali misleći oboje na nedavni događaj te si zaželjeli u Novoj godini da još koji put to ponovimo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija