Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drugarica iz detinjstva

Bilo je to neko drugo vreme, mnogi će reći bolje, i ja sam među njima. Iako nam je rano detinjstvo uzeo rat nismo posustali i dalje smo bili vesela i otvorena deca koja nisu gledala naciju ili veru. Nikad nisam voleo školu ali ću zato neke ljude iz nje da pamtim dok sam živ. Nekih više nema, neki su ko zna gde, neke viđam često a na neke tu i tamo naletim. Ona je bila jedna od onih kojih se uvek rado setim. Zvala se Ana i mogu da kažem da je bila moja prva simpatija. Deca ko deca, nisam umeo da pokažem to na drugi način osim da je tu i tamo udarim onako ispod rebara ili zaspem hrpom snega.

Imao sam osećaj da sam odrastao brže od svojih drugova ali nikako nisam imao hrabrosti da joj uletim. Godine su proletele i već smo krenuli u srednju školu i na moje oduševljenje video sam da je ona upisala istu kao i ja. Nisam mogao da dočekam jesen i celo leto sam se pripremao da joj priđem. Kada je došao taj trenutak rekao sam sebi pa neću baš prvi dan. I tako su prolazili dani dok jednog dana nisam ugledao nju kako za ruku drži nekog momka. Besan sam bio na sebe i uveravao se da ću da iskoristim prvu priliku ako se ukaže. Proletele su i te 4 godine a ona je i dalje bila s tim momkom. Sad je već bila odrasla devojka sa navršenih 18. Imala je lepu dugu smeđu kosu i prodorne plave oči koje su delovale tako ledeno ali u momentu kada se nasmeši prštale su toplinu. Grudi joj nisu preterano narasle, možda su bile malo jača dvojka. Imala je koju kilu viška ali joj je savršeno stajalo. Njenu oblu guzicu je to formiralo do savršenstva. Bilo je lepših devojaka u generaciji ali ona je imala nešto posebno. Generacija se mahom razbežala po raznim fakultetima i sa mnogima sam izgubio kontakt. Prolazile su godine, završili smo fakultete i zagazili već u treću deceniju života i iskreno retko sam se sećao nje. Možda i zato jer sam to hteo da zaboravim…
Kako to obično biva kada najmanje očekuješ dese se neke stvari u životu. Prošlo leto smo imali sastanak sa nekom dosadnom firmom te sam se nadao da će šta pre da završi. U taj tren u salu je ušlo nekoliko ljudi koje sam pozdravio bez da sam dizao pogled. Ali u tom trenutku je ona progovorila i odmah sam joj prepoznao glas. Podigao sam glavu i ugledao nju. I ona je mene prepoznala. Ništa se nisi promenio rekla je. Ti jesi rekao sam, sada si još lepša. I bila je. Zategnula je telo do savršenstva a nije bila žgoljava. Nosila je laganu letnju haljinu koja joj je isticala figuru i otkrivala lepo oblikovane noge. Jedva sam dočekao pauzu da popričam s njom. I sedeli smo tko na balkonu i pitam nestrpljivo pa dobro šta ima kod tebe novog? U tom trenu je rekla da je udana i da ima dete, sina od dve godine, a u meni se sve srušilo. Nestalo je dobro raspoloženje i samo je razgovor tekao dok sam mislio o tome šta je rekla. Prevara ne bi bila opcija pa makar i ona bila u pitanju. Varale su me i obećao sam sebi da nikome to ne želim priuštiti.

Saznao sam da je njena tvrtka blizu moje te smo se dogovorili da ćemo ponekad da na ručak odemo skupa. I prošlo je par meseci naravno nije se javila sve do pred kraj godine. Pozvala me na ručak i tako kroz priču mi je priznala da se ne oseća dobro u braku i da je muž postao nasilan. Rekla je da ne vidi izlaz. Bez razmišljanja mi je izletelo, možeš da dođeš kod mene dok se ne snađeš. Imam veliku kuću a živim sam. Počela je da okleva ali sam je ohrabrio. Prošlo je skoro mesec dana od toga ležao sam doma sam za badnjak. Nisam hteo nikud da idem, to je vreme za obitelj a moja je daleko. Mrak je padao već lagano kada mi se neko pojavio na vratima. Bila je to ona s detetom koje je držala za ruku i sva uplakana. Kroz suze mi je ispričala da je sve gotovo i da mu se ne vraća više. Jedva sam uspeo da je smirim.

Naručio sam nam nešta za jelo i zatim smo dete spravili na spavanje. Sedeli smo u boravku i pričali o svemu. Na kraju je umorna naslonila glavu na moje rame i zaspala. Nisam hteo da je budim, ali kada sam video da čvrsto spava odneso sam je u sobu stavio na krevet, skinuo sa nje sve sem majice i gaća te ju dobro pokrio. Ja sam otišao u boravak da je ne smetam…

Probudila se ujutro sva onako zbunjena kao da još spava došla je do boravka. Ja sam ležao na krevetu u nekom blesavom položaju, otkriven jer je bilo vruće, pa mi je muškost curila iz gaća na sve strane. Nisam to shvatao dok nije spustila pogled uz osmeh. Izvini nisam navikao na goste. Nema veze rekla je. Gde mogu da se okupam. Pokazao sam joj sve i dok se ona kupala napravio sam doručak. Bila je sretna jer netko brine za nju. Prošlo je već nekoliko dana i ona je ostala kod mene. Pitao sam je da li ima planova za doček nove godine na što je rekla da ništa posebno da planira to obaviti u krugu obitelji. Bio sam razočaran i odlučio sam da neću da idem nikud. Bilo je oko 6 uveče kada je otišla do svojih sa sinom. Napravio sam si piće seo pred tv u gaćama. Oko 8 sam začuo nekoga na vratima. Otvorio sam i na pragu je bila ona s bocom viskija u ruci. Šta nisi rekla da ćeš biti s obitelji? Ostavila sam dete kod svojih i shvatila da si ti zapravo jedini ko je nešta za mene uradio a svi su znali kakva je situacija. Otišla sam da kupim viski da nas počastim i možemo da uživamo zajedno. Izgledali smo komično, ja u gaćama a ona u svečanoj haljini. Idem samo da se presvučem rekla je. Otišla je do sobe da se presvuče i ostavila je vrata odškrinuta. Video sam da skida sve sa sebe dok nije bila potpuno gola a zatim je na sebe navukla neku moju staru košulju koja joj je sezala preko koljena. Izašla je iz sobe raspuštene čupave kose i samo s tom košuljom na sebi. Seli smo na kauč i krenuli da gledamo tv i pričamo dok polako rešavamo bocu viskija. Gledao sam je i nisam mogao da verujem kako je lepa. Konačno sam joj to i rekao ali naravno nije me shvatila ozbiljno s obzirom na to kako je sređena.

U jednom momentu odlučila je da legne i nasloni glavu u moje krilo. Osetio sam kako mi kurac polako bubri i pokušao sam da ga namestim nekako u stranu da ne oseti. Nisam baš uspeo, osetila je da je nešta smeta te je krenula rukom prema tome podsvesno i uhvatila me ravno za pulsirajući kurac. Trznula se na trenutak i pogledala prema meni koji sam krenuo da se ispričavam. Ušutkala me i vratila ruku na njega i počela da se igra s njim kroz gaće. Lagano ga je navlačila i to me izluđivalo. Nakon desetak minuta okrenula se i legla na trbuh te ga izvadila iz gača i krenula da puši vešto jezikom obrađujući glavić. Posegnuo sam rukom i podigao košulju iznad njene guzice. Guzica joj je bila mišičava i okruga. Promešao sam je nekoliko puta dok je ona pušila sve dublje i prže. Zavukao sam joj prst među noge i počeo da se igram njenom vlažnom pičkom. Stenjala je s ustima punim kurca. Nakon par minuta nisam mogao da više izdržim. Jebi me reko sam. Nasmejala se i ustala. Sela mi je u krilo licem okrenutim prema meni. Poljubio sam je strasno držeći je nežno za glavu. Lagano sam je podigao sa sebe i namestio kurac te polako krenuo da ulazim u nju. Polako rekla je, nisam već dugo bila s muškarcem. Osetio sam kako polako klizi niz njega dok nije ušao celi u nju. Zaustavio sam se da uživam u tom trenutku dok sam krenuo da skidam košulju s nje. Krenula je da me zaustavi. Šta je bilo pitao sam? Malo mi je neugodno, nisam planirala da se desi pa se nisam obrijala. Znači baš onako kako najviše volim. Skinuo sam košulju sa nje. Izronile us njene nakon poroda i dalje čvrste sise s nabreklim bradavicama. Krenuo sam da ih ližem i grickam dok je ona počela polako da se nabija na moj kurac.

Spustio sam oko na njenu pičku koja je bila mesecima neobrijana i lepo zarasla što izazvalo gotovo momentalno svršavanje. Nekako sam se suzdržao dok se ona nabijala sve jače. Zgrabio sam je za guzove i ljubio je po vratu. Nije mogla da se kontrolira i stenjala je sve glasnije i nabijala se sve brže. Dovodila me do ludila. Svršit ću. Ne mogu više. Izdrži… još… malo… rekla je i u tom trenutku krenula da svršava i oterala i mene preko ruba. Sedili smo tako zadihani par minuta dok nismo nadošli. Krenula je da me ljubi i nakon minute osetila je da je kurac opet spreman. Zaista nasmejala se? Naravno, ipak sam o tome maštao sve te godine. Pogledala me pomalo zbunjeno a ja sam ustao s njom na kurcu i odneso je u sobu. Krenuo sam da je dižem i nabijam na kurac dok se držala rukama za vrat. Njena pička iz koje je sve curilo šljapkala. Nabijao sam je brzo koliko sam mogao. Držala se za moj vrat i obuhvatila me nogama pokušavajući se dodatno nasaditi na kurčinu. Mislio sam da neću da izdržim jer su me već ruke bolele ali je ona počela da svršava i zaustavila me. Od umora sam pao na krevet a ona je legla i krenula da dovrši posao. Gurala ga je duboko u grlo i vrlo brzo me naterala da svršim i napunim joj usta. Beše to pravi vatromet za doček nove godine.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija