Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi drugarica

Upoznao sam svoju djevojku u Beogradu. U početku bila je to veza na daljinu, ali poslije par mjeseci odlučila je da dođe da živi par mjeseci kod mene, da vidimo kako bi to funkcionisalo. Proveli smo zajedno to vrijeme, bilo nam je super stvarno. Morala se vratiti kući u Beograd, ali je odlučila da se preseli kod mene dok završi sve što je morala tamo. Bili smo onako ludo zaljubljeni i vjerovali smo da smo jedno za drugo. Kroz par mjeseci javila mi je da stiže i da će se preseliti. I tako stigla je, bilo nam je super. Bila je nevina, i naravno željela je da joj ja budem prvi, kako je i bilo. Poslije par mjeseci rekla mi je joj stiže drugarica iz Beograda u posjetu i da će par dana provesti kod nas. Naravno nisam imao nikakvih problema sa tim. Stigla je za par dana, otišli smo na stanicu po nju i kada sam je ugledao ukočio sam se bukvalno. Bila je prelijepa i previše seksi. Nosila je crnu kratku suknju i neku majicu gdje su joj se sise skoro pa čitave vidjele. Stajao sam onako ukamenjen gledajući u nju, a ona mi je prišla i rekla: "ćao ja sam Ana i drago mi je što te upoznajem". Ne znam zašto ali u tom trenutku sam se napalio i imao neki dobar osjećaj.

Kako je vrijeme prolazilo ostvarivali smo sve bolji kontakt i sve više smo razgovarali. Jednog dana ona je ostala sama kući, ja sam bio na poslu a djevojka je inala nekog posla oko nekih papira. Došao sam ranije sa posla i čuo sam da se neko kupq u kupaonici. Mislio sam da je djevojka došla i da je to ona, ali prevario sam se. Vrata su bila onako odškrinuta, želio sam samo pogledati i uvjeriti se da je to ona, ali ipak je to bila Ana. Bila je okrenuta na stranu tako da sam vidio i njene sise i guzicu. Odmah sam se napalio. Bila je tako zgodna i previše me je privlačila. Trljala je tijelo, dirala se po sisama i pički, a ja sam naravno izvadio kurac i počeo da drkam. Taman kad sam počeo, prestala je i okrenula se. Za dlaku sam se izmakao i mislio sam da me nije vidjela. Poslije par trenutaka došla je u dnevni i onako začuđeno stala i pitala: "otkud ti, izvini zbog ovoga" i nasmijala se. Rekao sam da je sve uredu i da sam malo poranio. I na tome je završilo.

Navečer njih dvije spremale su se za grad i bile su u sobi. Prošao sam pored sobe jer sam krenuo u WC i načuo razgovor. Čuo sam da joj Ana govori: "joj fali mi neki muškarac, poželjela sam malo da se opustim, blago tebi pa imaš ovog svog", na šta joj je moja djevojka odgovorila: "ne brini naći ćemo i tebi nekog, pa da se i ti malo zabaviš", i počele neku drugu temu. Ja sam otišao svojim poslom dalje.

Ujutro sam se probudio, djevojka je otišla nešto da obavlja, a Ana je bila u svojoj sobi. Otišao sam u kupatilo, obavio sve i otišao nešto pojesti. Kada sam došao u kuhinju naišao sam na Anu koja je pravila nešto. Rekla mi je: "dobro jutro, samo sjedi, danas ja spremam doručak". Bila je u nekom kratkom šorcu i teško sam se suzdržavao da ne gledam. Počeli smo razgovarati i uživili se u razgovor. Par puta u toku razgovora sam pogledao u njene grudi, što je ona i primjetila. Poslije par puta rekla mi je: "vidim ja da ti više ne možeš izdržati, oćemo li dok nema Tine? ". Ostao sam zatečen, malo sam šutio pa sam joj rekao: "odavno ovo čekam, ajde". Prišla mi je i poljubila me. Nastavili smo se ljubiti i maziti. Stavio sam joj ruku u šorc i počeo je trljati. Počela je da dahće i rekla je da odemo u sobu. Otišli smo, skinuli se i nastavili. Kleknula je i uzela da ga puši. Morali smo to brzo obavit jer nismo znali kad Tina dolazi. Gutala ga je do kraja, uživala je dok je to radila. Gledala me je u oči i govorila: "jedva čekam da me jebeš". Odmah sam je uhvatio i okrenuo da je guzim. Nagela se a ja sam počeo ulazit. Bilo je teško jer je bila veoma uska. Ušao je poslije par trenutaka i počeo sam je jebati. Ne mogu opisati taj osjećaj. Bio sam toliko sretan i napaljen da mi je kurac pucao. Stenjala je i dahtala. Govorila je: "samo jebi, nemoj stajati, razvali me to mi i treba". Jebao sam je sve jače a ona je sve više uživala. Promijenili smo pozu. Željela je da je prislonim uz zid i jebem u guzu. To sam i uradio. Koliko smo samo uživali u toj pozi. Željela je jače i jače. Osjetio sam da ću svršiti i pitao sam gdje želi. Rekla je da voli u usta. Okrenuo sam je, legla je na leđa i nastavio još malo da je jebem. Ulazio je tako glatko, a ja sam uživao gledajući je kako stenje i dirajući njene sise. Ubrzo sam ga izvadio, stavio ga u njena usta i svršio duboko u grlo. Okupali smo se na brzinu i pravili se da se ništa nije dogodilo.

Zaspao sam oko 12 sati, izmoren, a i sa mnom je Tina. Oko 3 sata sam se probudio i nisam mogao nikako više da spavam. Razmišljao sam o Ani. Otišao sam da popijem vode a u dnevnom sam vidio Anu. Ušao sam da vidim šta radi. Gledala je film i jela kokice. Pitala me je zašto ne spavam. Odgovorio sam da ne mogu. Ustala je, prišla mi i šapnula: "imam lijek i za to". Uhvatila me za ruku, odvela do kuhinje. Imala je neku spavaćicu na sebi. Podigla je nogu na stolić koji je bio tu, naguzila se, podigla haljinicu ispod koje nije nosila gaćice. Rekla mi je: "ajde na brzinu, da lakše zaspimo". Izvadio sam kurac i stavio ga. Udahnula je jako i počela da se nabija. Mazio sam je po sisama, ljubeći je po vratu. Rekla mi je: "uh kako je dobro, ajde još malo". Izvadila je kitu, i ubacila u guzu, r

Close

steenNe krijem jer nemam sta kriti, ovamo mi je relevantnije za dopisivanje, slanje slika, klipova.. na tebi je zelis li, mislim nema razloga da ne zelis al eto kako oces rekavši: "sad svrši u nju". Jebao sam je par trenutaka i svršio u njenu guzu. Napunio sam je do kraja. Pušila mi je još malo, a onda smo otišli u krevete. Zaspao sam ko mala beba. Sljedeći dan morala je da ide nazad kući. Bilo nam je krivo što se rastajemo ali rekla je ubrzo opet doći na moju radost hehe

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija