Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drugarova napaljena Mama

Ova erotska priča koju ću ispričati desila se tačno mjesec dana prije naše Mature. Ja i moj najbolji drugar Ognjen, ovdje ću ga zvati Ogi, pošto smo ga tako svi u razredu i zvali, išli smo u četvrti razred opće Gimnazije u Zagrebu, i uveliko se pripremali za veliko maturalno slavlje nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja. Životno doba kada smo svi otkačeni i kada nam kroz glavu prolaze svakojake misli i želje. No želje su jedno a mogućnosti nešto sasvim drugo. Divan proljetni dan, sunčeve zrake su izmamljivale sve nas Zagrepčane i Zagrepčanke napolje, da baš bolje preciziram bilo je to proljeće 2008 godine, tada sam bio punoljetan, a moj drug Ogi je bio godinu dana mlađi od mene. Živio je sam sa mamom Silvijom u dvosobnom stanu u Novom Zagrebu. Silvija je bila jako zgodna i jebozovna teta, koja mi je uvjek svojim tijelom plijenila pažnju.

Tada je imala 36 godina, i jako mlada je rodila Ogija, a muž joj je umro od raka pluća, kad je Ogi išao još u Osnovnu školu. Da neduljim tog proljetnog dana je bila Subota i nije bilo škole, pa sam ja bez najave odlučio posjetiti svog druga u vezi priprema za Maturalno veče. Naime htjeo sam mu predložiti da idemo zajedno u kupovinu svečanog odijela, kravate, košulje i cipela, ali prije tog prijedloga sam želio da vidim koji su njegovi planovi i šta on namjerava povodom toga. Zaputio sam se biciklom ka Ogiju u nadi da ću ga zbilja i naći u stanu. Kada sam došao pred njegov stan pozvonio sam, i nedugo nakon toga otvorila mi je vrata njegova mama Silvija. Mogu slobodno reći da mi se tog dana na vratima njegovog stana ukazala žena boginja. Bila je u kratkom miniću ispod kojeg je nosila crne mrežaste čarape, a gore je bila u kratkoj čipkastoj majici, ispod koje se nazirao crni brushalter sa lijepim okruglim sisama.

Dragi Bože kakve je samo noge imala ta žena, a tek guzu, minić je na njoj stajao kao na Moniki Beluči. Od prizora sam jedva prozborio "Dobar dan teta Silvija, jeli Ognjen doma"? , pitao sam drhtavim glasom. "Nije zlato, otišao je u posjetu kod dede i bake na drugi kraj grada", odgovorila je ljubazno. Zamolila me da uđem unutra i da ga pričekam, ja sam odbijao no na kraju sam joj popustio i unišao unutra. Ponudila me je da sjednem i ja sam sjeo i iz obližnje komode je izvadila bocu sa crnim vinom, i rekla je da nazdravimo zlato za vaš kraj obrazovanja. Ja sam popio jednu čašu crnog vina, no teta Silvija je odmah nastavila sipati drugu. Odbijao sam, pravdajući se da Alkohol loše djeluje na mene, no tad sam ostao zapanjen kad je rekla:"Popij trebaće ti, da pokažeš teti Silviji kakav si u krevetu".

Svijet se oko mene okrenuo, jeste da sam je oduvjek želio, ali da će ovako da mi se sama ponudi, moram priznati da to nisam ni u najluđim snovima očekivao. Otišla je da zaključa vrata i brzo se vratila, ja sam ispio čašu i gledao izbezumljeno šta radi. Silvija se počela skidati, bacala je odjeću sa sebe izvodeći striptiz i vrckajući guzom oko područja mog kurca. Brzo mi se digao, osjećao sam da će eksplodirati, što je ona i primjetila. Sjela je tačno meni između nogu, skinula mi hlače i iz bokserica izvadila moj 20cm ukrućeni kurac. "Hmmmm nisam znala da najbolji drugar mog sina ima ovako lijepu i veliku alatku", prošaputala je i počela da ga polako puši. Pušila ga je luđački, lizala, dudlala i luđački se nabijala ustima na njega. Stavljao sam joj ga cijelog do grla, grčila se je od silnog pušenja, no mislim da mi ovako nijedna mlađa djevojka prije nje nije pušila.

Milfara Silvija je definitivno dobro ispekla zanat. A onda sam na scenu stupio ja, uzeo je za ruke i položio na obližnju sofu. Počeo sam joj lizati pičku, na šta je ona počela naglo stenjati. Vikala je "samo tako zlato, liži moju macu, voli ona jezik". Nakon samo par minuta, grčila se od silnog svršavanja. A onda sam joj ga stavio i govorio da ću je izjebati tako žestoko, da neće moći hodati tri dana. "Samo daj, rasturi pičku teta Silviji, jebi me žestoko, rasturi me od kurca". Tako je i bilo. Jebao sam je žestoko nekih par minuta, a onda sam počeo nenormalno svršavati kao nikad prije. Svršio sam joj po pički, po stomaku i po sisama. Ona je posle lizala spermu i govorila mi da je odavno ovako dobro neko nije razvalio. Istuširali smo se, popili kavu, no teta Silvija je bila nezasićena Sexom, pa mi je predložila da sve još jednom ponovimo.

Pristao sam na to, i sve smo isto upražnjavali kao i prvi put, no na jednom, Silvija mi je predložila da je jebem u guzicu. Rekla je:"Zlato moje, pošto si bio odličan na Pizdi, bio bi red da te teta Silvija počasti i guzom. "Nisam mogao vjerovati, da je toliko željna kite. Govorila je:"Hajde zlato, sad ti je dovoljno podmazan, slobodno ga stavi u guzu". Njezina želja je meni bila Zapovijed. Šupak joj je bio toliko uzak, što je mene dodatno napalilo, pa sam ga morao polako stavljati a posle sam tempo ubrzavao. Svršavao sam kao lud, no ovaj put njoj u šupak. Bila je presrećna nakon ove jebačine, smijeh joj nije silazio sa lica, a ja sam se brzo obukao i pohitio kući, jer me moj drug Ogi nije smio zateći u ovakvom stanju. Posle sam još par puta imao seks sa Silvijom i mogu vam reći da je svaki put bilo ljepše od prethodnog.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija