Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drugarova sestra

Imao sam druga koji je imao sestru mlađu 5 godina od nas. Do tog leta nisam je video punih 5 godina jer je studirala u inostranstvu. U mom sećanju je to bila mala dosadna balavica koja se ložila na mene i nije mi dala mira. Bila je mnogo žgoljava i nosila je debele naočare. Kada je drug pitao da li njegova sestra može da nam se pridruži nerado sam pristao jer sam se sećao koliko je mogla da bude naporna. I tako smo ja i drug izašli na pivo. Bilo je jako vruće i sedeli smo uz obalu. Pitao sam gde mu je sestra dok sam pogledom proždirao plavušu koja je dolazila u našem smeru. Pa zar ne prepoznaješ Jasnu rekao je? Nisam mogao da verujem da je to kržljavo čeljade devojka koja svakim korakom izgleda sve lepša.

Momci da li je slobodno pitala je provokativno gledajući u mene kom su sline curile do poda. Pozdravili smo se i izgrlili te sam krenuo da joj delim komplimente. Bila je oko 1. 75 plave vijugave kose i blistavog osmeha. Nije nosila naočare, operirala je oči. Tu večer je na sebi imala usku crvenu haljinu koja je ocrtavala sve njen obline. Imala je ne prevelike ali savršeno oblikovane i čvrste sise. U momentu kada je morala na wc okrenula se te je haljina otkrila gola leđa i savršeno oblikovano i zategnuto dupe. Jedino što sam mogao da mislim je da moram da je imam…
Kada je drug morao do wc-a nastavio sam da pričam s njom. U jednom momentu samo me zaustavila i rekla, znaš celo ovo vreme i sam mislila na tebe. Želim da te izjebem da ti pamet stane. Ostao sam zatečen ali sam uspeo da progovorim, tko sam ja da odbijem želju lepe žene. Drug se nije pojavljivao pa sam otišao da ga potražim. Osmehnula mi se sreća jer je drug našao curu te smo se dogovorili da nećemo da ga smetamo da ćemo svojim putem. Ustali smo se i krenuli lagano da šetamo. Na momente smo zastajali da se ljubimo kao dvoje srednjoškolaca. Nakon pola sata rekoh hoćemo do mene? Pristala je i vrlo bezo smo došli do mog stana. Ponudio sam je pićem na koje je pristala i samo pitala da li može do toaleta.

Natočio sam nam piće i seo na kauč ispred tv-a. Upalio sam tv da nešta priča dok sam samo mislio na to kako ću da je pojebem. I opet je uspela da me iznenadi izašla je iz wc- a na sebi nije imala ništa osim tangi. Njene sise koje su bile oveća dvojka ponosno i čvrsto su stajale a njene već nabrekle bradavice parale su zrak. Leva sisa joj je bila mrvicu veća od desne što mi je bilo posebno napaljujuće. Dok je hodala prema meni kurac je već bio tvrd kao kamen, što joj nikako nije promaknulo. Poljubila me zavodnički dok je rukom vadila moj kurac van. Mirisala je na orijent. Ljubila me dok je lagano nadrkavala moj kurac. Nakon par minuta spustila se i stavila ga u usta. Igrala se jezikom s mojim glavićem i dovodila me do ludila.

Isturila je guzicu u zrak izluđujući me još više. Počela je da moj kurac gura duboko u grlo i osetio sam kako ga čvrsto stišće. Nisam mogao da izdržim i svršio sam joj u usta a ona je progutala i najmanji zalogaj oblizujući se. Nastavila je da ga puši dok se ponovo nije digao. Ustala se i skinula hlače sa mene. Ja sam svukao njene gaćice i predamnom je bila lepo uređena pičkica. Imala je samo jednu lepo uređenu plavu stazicu. Opkoračila me je i namestila kurac na svoju pičku. Budi nežan rekla je, radila sam svašta sa dečkima ali nju sam čuvala samo za tebe. Krenula je lagano da naseda na moj kurac koji je jako debel i poprilično velik. Njena uska pička je jedva uspela da ga primi bez obzira koliko je vlažna bila. Osetio sam je došla do himena kada je zastala. Stisnula je zube i probila ga i sela na njega od kraja. Zagrlila me i poljubila i krenula je lagano da me jaše. Ljubio sam je po vratu i u usta dok sam se igrao s njenim sisama.

Uživala je u svakom momentu. Spustio sam ruku na njenu guzicu i počeo da je mesim. Prešao sam prstom preko njenog šupka i pošto se nije bunila lagano sam joj vrh prsta gurnuo u njega. Videlo se da uživa i samo sam nastavio gurati prst dublje i dublje. Ubrzavala je ritam i počela vrlo brzo da svršava. Polegao sam je na trbuh i pljunuo na kurac. Polako sam gurnuo glavić u njen šupak i počeo da prodirem sve dublje i dublje. Na moje iznenađenje relativno rako sam ušao u nju, na što mi je rekla, a što misliš kako sam ostala nevina do sad? Nabijao sam se sve jače u nju i primio je čvrsto za kosu i povukao unazad. Vidno je uživala i glasno stenjala. Zadnji atom snage sam dao i kad sam osetio da se grči od svršavanja moj kurac to nije više mogao podneti i svršio sam duboko u njen šupak. Seli smo zagrljeni pred tv i zaspali.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija