Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drugi put

Prošlo je tjedan dana od kada sam jebao escort lady , poželio sam opet je jebati ne bilo koju drugu već baš nju zrelu plavušu sa velik sisama od 44 godine s kojom sam izgubio nevinost.
I tako uzeo sam mobitel u ruke i okrenuo joj broj i slao poruke no ništa nije odgovarala svašta mi je prolazilo kroz glavu , prošla su dva dana bio sam u jednom shooping centru i čuo sam kako mi je došla poruka mislio sam da je prijatelj i da je potpuno nebitno , da bi kasnije pročitao poruku i vidio da je to ona , pisalo je da se ispričava što nije odgovorila prije i da je bila kod kuće i da se sada vratila i kad mislim doći?
Kad sam vidio poruku iznenadio sam se i napalio odmah, tako da sam morao hodati po shooping centru sa nadignutim kurcem , jaknu sam prema dolje što više vukao i ako me je netko vidio nadam se da je zaboravio.
Bilo je daleko a i kasno , mada bi bilo super doći kod nje sa nadignutim kurcem ispred njeznih vrata.
Pa sam joj tako rekao da dolazim sutra u 15h odgovorila je super.
Došao sam do njezine zgrade i pozvonio na ista ona vrata kao prije otvorila je vrata, više nemam treme budući da mi je drugi put sa njom otvorila mi je i krenuo sam prema sobi 14.
Čula je moje korake i odmah otvorila vrata dočekala me je u istoj onoj seksi haljinici ušao sam i krenuli smo prema spavaćoj sobi i odmah sam rekao da danas ližem pičku jer nikad nisam to probao.
Rekla je dobro, ali prije toga smo se ljubakali stoječi i gurali jedno drugom jezik, zapamtio sam i njezin miris a onda sam ponovno vidio one sise koje su jedva stale u grudnjak, opet je trljala pičku od moj nadignuti kurac tako da sam pomislio da ću svršit po njezinim seksim gačicama koje su još bile na njoj dok smo se ljubili i to ravno na pičku.
Legla je na krevet i raširila noge a ja sam odmah navalio počeo sam da ližem pičku već je bila jako vlažna, a ja sam što više glavom nabijao u njezinu pičku.
Stenjala je a ja sam lizao pičku kao sladoled brzinski , sjetih se kako mi je pričala kako je ona neke dečke učila kako da se liže.
Dugo sam lizao pičku usta su mi bila vlažna a brada mokra , jezikom sam što dublje gurao a onda opet lizao kao sladoled brzinski preko klitorisa vrištala je i onda svršila.
Odgovorila mi je da sam dobro obavio posao.
Rekla mi je legnem na leđa stavila je kondom na kurac koristići svoja usta , ustima je do korjena kurca rastegla kondom, držao sam njezinu glavu počeo sam je jebati usta grkljala je na kratko a onda je sjela na kurac i počela jahati dok je jahala stenjala je žvalili bi se a sise su se tresle znao bi ih ljubiti i lizati dok je jahala.
Znao sam da neću dugo izdržati ostjetio sam kako me steže u korjenu i da ću svršit rekao sam da ću svršiti ali ona je držala oči zatvorene skakajući na kurac i stenjajući pomislio sam da me nije čula.
Kad sam svršio onda se polako s kurca digla i maknula kondom s kurca , legla do mene mazeći me po prsima a ja nju po onim sisama , malo smo popričali saznao sam da ima sina stariji od mene i da zna čime se bavi što me je začudilo.
Pričajući s njom i gledajući njezine sise kurac se opet diže pitao sam je za dogy rekla je može ali drugi put jer moje je vrijeme prošlo , pa tako sam rekao da budem i to probao sa njom sljedeći put.
Treba sve isprobati što se može , njezina uska i vlažna pica dovodi me do ludila da brzo svršim.
I tako istuširao sam se kod nje poljubio je i rekao vidimo se sljedeći put , pa ću ispričati i to kad se dogodi

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija