Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drugi put s Ruskinjom

Ona i njezin direktor su već tjedan dana bili kod nas, malo radi posla, malo radi šopinga, a malo i radi zabave. Ovoga puta smo radili smo cijeli dan, slagali specifikacije i cijene robe, radili ponude i usuglašavali ih s Rusima. Pomalo se pijuckalo, pušilo, bilo je i grickalica. Ona se svako malo očešavala o mene i time me podsjećala da smo se pred nekoliko dana prelijepo i nezaboravno seksali.

Imao sam malu grižnju savjesti i sam sebi sam obećao da ću izbjegavati situaciju koja bi opet mogla završiti sa seksom. Odmah iza podneva odveli smo ih na ručak, uz nju i njenog direktora, koji su kod nas bili već tjedan dana, došla su još dvojica, koji su više manje stalno bili pijani i tražili votku, konjak, bilo što samo da je alkohol i nakon obilnog ručka opet smo se vratili u kancelariju. Ovoj dvojci pijanih naručili smo taxi koji ih je odveo u hotel. Popili smo kavu i nastavili s poslom. Negdje oko četri popodne pitala je bih li ju odveo do hotela, da je umorna i da bi se rado odmorila. Nisam imao puno izbora, sjeli smo u auto i odveo sam ju u grad u hotel, kancelarija je bila oko deset kilometara od centra, gdje je bio hotel. Ušao sam s autom u podzemnu garažu i otpratio je do recepcije, međutim ona je rekla da idem s njom u sobu i da ćemo popiti piće, pa da se onda mogu vratiti. Ušli smo u sobu, skinuli jakne, ona je upalila samo noćnu lampicu i televizor, tako da smo bili u polumraku. Izvadila je iz bara dvije male bočice viskija i u čaše stavila leda i pružila mi čašu. Ja sam sjedio u jednoj fotelji, a ona u drugoj nasuprot. Izula je cipele i ostala u čarapama. Pijuckali smo, pušili, gledali se i onda je ona ispružila svoju desnu nogu i gurnula ju u moje međunožje i počela mi mijesiti kurac i jaja, na što je kurac reagirao laganim podizanjem. Imao sam na sebi štofaste hlače pa je izbočina bila sasvim lijepo uočljiva.

Zatim je ona ispružila i drugu nogu i s oba stopala mi masirala dignuti kurac. Ja sam šutio, pijuckao viski, gledao i uživao. Još me je neko vrijeme masirala, onda je ustala i jednostavno mi raskopčala remen i hlače, svukla ih, svukla mi i gače i osato sam u košučlji i kravati sjediti na fotelji golod pasa na dolje. Kleknula je između mojih nogu i uhvatila mi kurac u ruku i počela ga oblizivati, stiskati, prevlačiti kožicu, dok mi je drugom rukom miješala jaja. Pušila mi ga je do daske, gurala ga cijelog u usta, do jaja, slinila ga, lizala, griclaka. Onda je prestela, ustala se, svukla suknju, strample i gaćice, ostala samo u košulji, stajala je ispred mene i rukom sam joj počeo dirati pičku, koja je sama od sebe već bila dovoljno navlažena. Gurao samo joj prste unutra, gladio klitoris, usmine. Onda mi je sjela mi u krilo, uzela kurac u ruku i uvukla ga u svoju pičku. Kkurac glatko i bez zapinjanja samo skliznuo u njenu toplu, vlažnu pičku. Stavila mi ruke oko vrata, naslonila glavu na moju i počela se nabadati gore, dolje, pa je kružila guzom. Ja sam joj pridržavao guzove i navlačio je na sebe. Počeli smo se ljubiti i nismo prestali s jebanjem- Raskopčao sam joj košulju, nije nosila grudnjka, imala je male cice. Počeo sam ih mijesiti, stipkati za bradavice, a ona se i dalje nabijala, kružila i vrtila guzom, jecala, stenjala, uzdisala, ljubila me. Onda se ustala i legla na krevet, raširila noge i rekla da joj malo poližem pičku. Zalegao sam između njenih nogu i posveti se lizanju njene sočne pičke, već dobro masne i navlažene. Gurao sam joj jezik unutra, lizao usmine, lizao klitić, ona me je stiskala svojim butinama i jecala, stenjala. Nastavio sam s lizanjem i usput sam joj gurao spojeni kažiprst i srednjak u pičku. Uživala je u tome, pritiskala mi glavu na svoje međunožje, podizala je zdjelicu, mrdala guzom. Osjetio sam da počinje svršavati i ubrzao sam ritam lizanja i guranja prstiju.

Grčila se, izvijala, cvilila, stenjala dok je svršavala. Tada me povukla prema gore okrenula se na trbuh, kleknula i naprčila guzu i rekla da ju jebem do kraja i da bude kao zadnji puta. Kleknuo sam iza nje i ušao u nju s guza. Jebao sam ju iz sve snage, dok je ona rukom gladila klitić. Guslao sam po njoj iz sve snage, navlačio ju na sebe i gurao ga u nju jako i duboko, do daske. Vrišatala je, mislim da je cijeli kat morao to čuti. Svršavanje je bilo nezaboravno i ludo, snažno. Napupunio sam ju svojom spermom i srušio se pored nje. Ležali smo tako priljubljeni, a ona je tiho prošaptala, pa nećeš valjda sada otići, pa najbolje tek slijedi.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija