Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drugova mama Jasna

Moja priča se desila prošlog ljeta dok smo bili na raspustu. Ja i Marko moj drug smo počeli da se družimo prije pet godina. Zajedno smo odrastali i dijelili sve naše tajne. Tako smo počeli i da se upoznajemo i sa djevojkama prvim seksom i ostalim stvarima vezanim za seks. Markova mama koja je bila moja velika opsesija se zvala Jasna. Jasna je bila žena u tridesetim godinama. Kao mlada se udala za Markovog tatu, od koga se ubrzo razvela i uzela mu pola njegove imovine, tako da je mogla ostatak života da živi lagodno.

Jasna je mnogo vodila računa o svom tijelu. Imala je izvajano tijelo jer je svakodnevno posjećivala teretanu. Duga plava kosa, silikonske sise veličine jake četvorke, obla izvajana guza, naročito kad obuče uske helanke je bila mašta svih muškaraca koji je ugledaju, pa tako i mene. Siguran sam da bi je svako tada kad je ugleda poželio poševiti. Mnogo puta po noći sam drkao na nju. Kako je bilo ljeto i ona se često oskudnije oblačila. Po neki put bi obukla gore triko majicu bez brusa tako da bi jasno mogao vidjeti njene krupne bradavice, koje bi se oslikane.

Tada bi odmah otišao kući i drkao na nju kao lud. Zbog svega toga sve češće sam odlazio kod Marka u posjetu. Tako je i bilo sve do jedne subote kada sam ga posjetio. Dogovorili smo se bili da igramo igrice. Otišli smo u sobu i igrali nekoliko sati. Morao sam otići do wc da se olakšan. Kad sam ušao ugledao sam na korpi za veš Jasnin brus i tange koje su bile nošene. Čim sam ih ugledao kurac mi se digao. Kao hipnotisan sam ih uzeo u ruku i prinio svom nosu. Pomirisao sam ih. Bio je to najljepši miris koji sam osjetio do sada.

Bio je to miris Jasnine pičke i njenih sokova i Jasninih sisa. Moj kurac samo što nije eksplodirao. Počeo sam da drkam kao lud. Dok sam drkao kurac mirisao sam njene tange i brus zaklopivši oči i zamišljajući kako je jebem. Promijenio sam taktiku i brus i tange stavio na kurac i drkao. Činilo mi se da mi kurac koji je bio dugačak oko osmanest centimetara, ali jako debeo, nije bio nikad veći. U svom tom mom zanosu nisam ni shvatio da je Jasna stajala na vratima wc i gledala sav taj moj prizor.

Čim sam je ugledao prestao sam sa drkanje i ukipio se od straha. Tada je ona onako ljutito rekla kako nisam normalan šta radim i kako sam bolestan. U isto vrijeme pogledao sam kako se lagano ugrizla za donju usnu i sve više nje pogled je završavao na mom ukrućenom kurcu koji je poskakivao koliko sam bio napaljen. Ušla je unutra i zatvorila vrata za sobom. Zatim mi je zaprijetila da moram ćutati inače će reći mojim roditeljima o svemu ovome. Što iz straha, što iz uzbudjenja šta će biti dalje pristao sam.

Tada mi je rekla da želi da nastavim da drkam kurac kako sam ranije radio. Polako sam počeo da drkam kurac. Dok sam to radio ona je lagano počela preko majice da mazi svoje silikonske sise. Nedugo zatim ruku je zavukla u svoje helanke i drkala pičku. Taj prizor me je palilo, a palilo je i nju. I ja sam se polako opustio pa sve slobodnije drkao i pričao kako bi je jebao. Zamolio sam je da mi pokaže sise. Osmjehnula se i skunila majicu. Njene silikonske sise su se ukazale ispred mene. Počeo sam jače da drkam i stežem snažnije kurac.

Nije joj dugo trebalo skinula je i helanke i ostala u crvenim tangicama. Zavukla je ruku u pičku i na prstima mi pokazala koliko je mokra. Stavila mi je prste u usta. Oblizao sam sve sa njih. Bili su to najslađi sokovi do tada. Prišla mi je i šapnula na uho kako sam jedan nevaljali dečko i kako ću biti kažnjen. Jedva sam čekao da budem kažnjen. Uzela je kurac iz moje ruke i počela ga drkati. Dok mi je drkala kurac šaptala mi je na uho kako je ovo dugo čekala i kako voli da kažnjavala nevaljale momke poput mene.

Palila me je žestoko. Mislio sam da ću svršiti prije vremena. Osjetila je i ona da ću uskoro svršiti. Tada se spustila na koljena ispred mene i stavila lagano kurac u svoja pohotna usta. Sisala mi je kurac kao nijedna do sada. Uvlačila ga je duboko u grlo. Ja sam je nekoliko puta uhvatio za kosu i nabijao ba moj dignuti kurac. Voljela je to. Nakon toga bi ga izvadila, pljunula na njega a potom sve polizala kao da liže sladoled. To je bilo nestvarno za mene. Žena koju odavno maštam da jebem sada mi puši kurac.

Nisam mogao više izdržati jer moja sperma neumorno se spremala napolje zbog velikog užitka koji su mi pružile Jasnine usne oko mog debelog ukrućenog kurca. Uzela je kurac prislonila na svoje sise i svom silinom počela da drka. Dok mi je drkala kurčinu gledala me je u oči smijući se rekavši da želi da vidi od čega sam satkan, da je sad trenutak da se pokažem. U tom trenu moja sperma je poletila napolje. Isprskao sam joj sise kao da je iz vatrogasnog crijeva istekla. I sama je bila iznenađena odakle je ovoliko isteklo.

Ustala je lagano me poljubila i rekla da je ovo početak našeg druženja i da moram biti oprezan da niko ne sazna. Krenula je pod tuš a ja napolje nakon što sam malo došao sebi. Na izlasku mi je dobacila da me očekuje sledeće nedelje jer tada Marko neće biti kući i namignula mi dok je ulazila u tuš kabinu. Jedva sam čekao sledeću nedelju.. ..

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 5745

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija