Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dubravkin poklon

Nakon što smo stigli kod Dubravke, a to je bila poveća kuća u predgrađu, a kako je kasnije rekla dobila ju je rastavom od bivšeg supruga koji je bio neki guzonja u nekoj velikoj kompaniji gdje je i ona prije radila. Uglavnom, dobro je naplatila pet godina braka u kojima je on šarao sa strane, pa je uzela sve što je mogla od njega.

Uglavnom čim smo ušli rekla je da prvo idemo pod tuš, a onda da ćemo vidjeti za dalje. Kupaonica je bila ogromna, baš kao i cijela kuća, a u tuš kabini je bilo mjesta za pet osoba, a ne samo nas dvoje. Kad se skinula vidio sam da ima božanstveno i vitko tijelo, a za sise sam bio u pravu.. išle su prema četvorki i bile su lijepo oblikovane. Pica joj je bila obrijana i vidjelo se da žena vodi računa o sebi. Ubrzo smo bili u zagrljaju dok se voda slijevala po nama, a onda sam ju počeo sapunati radeći to polako i nježno, posebno sam nježan bio sa njenim sisama i picom, te sam ju lagano trljao, a prstom sam par puta pritisnuo klitoris, pa se bila stresla od ugode. Ni ona meni nije ostala dužna, pa mi je dobro istrljala kurac sa pjenom, a onda i zavukla ruku između nogu, pa mi istrljala jaja i došla sve do šupka, te i njega malo istrljala. Nakon toga smo se isprali vodom i povela me do spavaće sobe.

Hodao sam iza nje sa uzdignutih 23 centimetra i jedva sam čekao da joj ga zavučem u njenu mokru picu. Kad smo došli u sobu polegao sam ju na krevet povećih dimenzija i raširio joj noge, pa se lagano spustio do njene raširene pice i počeo ju ljubiti i lizati, a ona je stenjala i lagano mi mrsila kosu dok sam joj to radio. Iz nje je već počelo curiti, a ja sam skupljao jezikom sve što je curilo iz nje. Lizao sam ju sve do šupčića, pa je zadigla noge i primila ih rukama, pa sam imao obje rupice pred sobom. Sad sam išao jezikom od šupčića do pice i natrag, a ona je uživala. Zatim sam odlučio probati nešto, pa sam lagano jednim prstom počeo masirati njen šupčić. Osjetio sam kako je ubrzala disanje, a onda sam ga naslinio i ušao njime u šupčić. Trgnula se i samo zadahtala, pa sam zaključio da joj ovo nije strano. sad sam joj gurnuo prst do kraja u šupčić i jebuckao sam ju pomalo sa njim dok sam joj i dalje lizao picu i klit, a onda sam zaključio da joj ga mogu staviti.

Uspravio sam se i malo drkao kurac, kad se ona trgla i rekla:

- Čekaj malo.. -okrenula se do ormarića uz krevet i izvukla manji dildo od stakla, pa mi ga dodala sa lubrikantom i nastavila- Stavi mi ga u guzu, a kurac mi stavi u picu.

Namazao sam dildo lubrikantom, pa ga iscijedio i po šupčiću, a onda ga gurnuo unutra. Malo je zstenjala, ali joj je ušao do kraja unutra, pa sam ju malo pustio i ostatkom lubrikanta protrljao kurac koji je još bio napet, ali je slinio već na glaviću. sad kad joj je dildo bio u guzi namjestio sam joj picu za svoj kurac i gurnuo ga unutra. Zastenjala je kad sam ga zabio do kraja, a osjećaj je bio čudan jer sam osjećao onaj dildo u šupku tik uz svoj kurac. Počeo sam ju jebati odmah žesstoko, a to joj je izgleda i odgovaralo jer me obgrlila nogama, te zagrlila i čuo sam dok mi šapće:

- Ne moraš ga vaditi kad svršavaš..
- Hvala ti.. -rekao sam i poljubio ju u usta, pa smo se nastavili ljubiti u klinču, a onda sam se odmaknuo, oslonio na krevet rukama i počeo joj ga zdušno nabijati.

Ona je digla noge u zrak i raširila ih da joj uđe čim dublje, a moja jaja su lupala po drški od dilda u njenoj guzi, pa ga zabijao svaki put još u šupak. Stenjala je i dahtala:

- Jebi me.. jebi me.. jebi me.. aaaaaahhhhhhhh.. . -svršavala je u grču i trzala se ispod mene dok je rukama vukla posteljinu ispod sebe i sad je krevet izgledao kao da je horda prešla preko njega.

Ja sam ju i dalje jebao kao da nije svršila, a nije dugo trebalo da se i ja počnem prazniti u njenu picu. Napunio sam ju pošteno, jer iako sam joj obilno svršio u usta dok smo bili u njenoj kancelariji, kao što već rekoh nisam se poseksao dobra tri mjeseca, a nisam ga ni drkao nešto naročito.
Izvukao sam kurac iz njene pice, aona se odmah ustala i počela mi lizati kurac da ga očisti od sperme i svojih sokova, a cijelo vrijeme mi je milovla jaja i noktima išla po njima, a u jednom momentu mi je prstom došla do šupka, pa ga malo pomilovala, a onda me pogledala u oči:

- Hoču da mi razjebeš šupak..

zatim se okrenula i izbacila guzu u zrak, pa sam kleknuo između njenih nogu i namazao kurac lubrikantom i izvukao polako onaj dildo iz šupka, pa odmah namjestio kurac unutra i polako ga gurnuo do kraja unutra. Čuo sam ju kako stenje i cvili, ali sam ušao do kraja i počeo ju jebati. Isprva je išlo polako i bez žurbe, te sam dodavao lubrikant pomalo da ne bi došlo do nekih ozljeda, a onda sam počeo da ju jebem sve brže i brže, pa sam ju uskoro polegao na krevet sa jastukom ispod kukova kako bi joj guza bila u zraku i jebao ju sve žešće i žešće, a ona je vriskala i dahtala dok je svršavala i iz pice joj je curilo. Nakon dvadesetak minuta napornog seksa sam i ja svršio, pa sam zalio unutrašnjost guze sa spermom.

Nakon toga smo oboje ostali ležati još neko vrijeme na krevetu, a onda se polako izgubili do wc-a i u kupaonicu, pa smo otišli u kuhinju. Pojeli i zavalili se u dnevni na ogromni trosjed, gdje smo ležali zagrljeni i gledali TV, a tako smo i zaspali. Nije nas to brinulo jer nas je čekao dugi vikend koji smo proveli u seksu i iskušali smo bezbroj poza, te se pojebali u svakom dijelu kuće.

To traje i dalje, a nadam se da će i potrajati..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija