Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Dubravkin poklon

Ocjena: Nije ocjenjeno

Nakon što smo stigli kod Dubravke, a to je bila poveća kuća u predgrađu, a kako je kasnije rekla dobila ju je rastavom od bivšeg supruga koji je bio neki guzonja u nekoj velikoj kompaniji gdje je i ona prije radila. Uglavnom, dobro je naplatila pet godina braka u kojima je on šarao sa strane, pa je uzela sve što je mogla od njega.

Uglavnom čim smo ušli rekla je da prvo idemo pod tuš, a onda da ćemo vidjeti za dalje. Kupaonica je bila ogromna, baš kao i cijela kuća, a u tuš kabini je bilo mjesta za pet osoba, a ne samo nas dvoje. Kad se skinula vidio sam da ima božanstveno i vitko tijelo, a za sise sam bio u pravu.. išle su prema četvorki i bile su lijepo oblikovane. Pica joj je bila obrijana i vidjelo se da žena vodi računa o sebi. Ubrzo smo bili u zagrljaju dok se voda slijevala po nama, a onda sam ju počeo sapunati radeći to polako i nježno, posebno sam nježan bio sa njenim sisama i picom, te sam ju lagano trljao, a prstom sam par puta pritisnuo klitoris, pa se bila stresla od ugode. Ni ona meni nije ostala dužna, pa mi je dobro istrljala kurac sa pjenom, a onda i zavukla ruku između nogu, pa mi istrljala jaja i došla sve do šupka, te i njega malo istrljala. Nakon toga smo se isprali vodom i povela me do spavaće sobe.

Hodao sam iza nje sa uzdignutih 23 centimetra i jedva sam čekao da joj ga zavučem u njenu mokru picu. Kad smo došli u sobu polegao sam ju na krevet povećih dimenzija i raširio joj noge, pa se lagano spustio do njene raširene pice i počeo ju ljubiti i lizati, a ona je stenjala i lagano mi mrsila kosu dok sam joj to radio. Iz nje je već počelo curiti, a ja sam skupljao jezikom sve što je curilo iz nje. Lizao sam ju sve do šupčića, pa je zadigla noge i primila ih rukama, pa sam imao obje rupice pred sobom. Sad sam išao jezikom od šupčića do pice i natrag, a ona je uživala. Zatim sam odlučio probati nešto, pa sam lagano jednim prstom počeo masirati njen šupčić. Osjetio sam kako je ubrzala disanje, a onda sam ga naslinio i ušao njime u šupčić. Trgnula se i samo zadahtala, pa sam zaključio da joj ovo nije strano. sad sam joj gurnuo prst do kraja u šupčić i jebuckao sam ju pomalo sa njim dok sam joj i dalje lizao picu i klit, a onda sam zaključio da joj ga mogu staviti.

Uspravio sam se i malo drkao kurac, kad se ona trgla i rekla:

- Čekaj malo.. -okrenula se do ormarića uz krevet i izvukla manji dildo od stakla, pa mi ga dodala sa lubrikantom i nastavila- Stavi mi ga u guzu, a kurac mi stavi u picu.

Namazao sam dildo lubrikantom, pa ga iscijedio i po šupčiću, a onda ga gurnuo unutra. Malo je zstenjala, ali joj je ušao do kraja unutra, pa sam ju malo pustio i ostatkom lubrikanta protrljao kurac koji je još bio napet, ali je slinio već na glaviću. sad kad joj je dildo bio u guzi namjestio sam joj picu za svoj kurac i gurnuo ga unutra. Zastenjala je kad sam ga zabio do kraja, a osjećaj je bio čudan jer sam osjećao onaj dildo u šupku tik uz svoj kurac. Počeo sam ju jebati odmah žesstoko, a to joj je izgleda i odgovaralo jer me obgrlila nogama, te zagrlila i čuo sam dok mi šapće:

- Ne moraš ga vaditi kad svršavaš..
- Hvala ti.. -rekao sam i poljubio ju u usta, pa smo se nastavili ljubiti u klinču, a onda sam se odmaknuo, oslonio na krevet rukama i počeo joj ga zdušno nabijati.

Ona je digla noge u zrak i raširila ih da joj uđe čim dublje, a moja jaja su lupala po drški od dilda u njenoj guzi, pa ga zabijao svaki put još u šupak. Stenjala je i dahtala:

- Jebi me.. jebi me.. jebi me.. aaaaaahhhhhhhh.. . -svršavala je u grču i trzala se ispod mene dok je rukama vukla posteljinu ispod sebe i sad je krevet izgledao kao da je horda prešla preko njega.

Ja sam ju i dalje jebao kao da nije svršila, a nije dugo trebalo da se i ja počnem prazniti u njenu picu. Napunio sam ju pošteno, jer iako sam joj obilno svršio u usta dok smo bili u njenoj kancelariji, kao što već rekoh nisam se poseksao dobra tri mjeseca, a nisam ga ni drkao nešto naročito.
Izvukao sam kurac iz njene pice, aona se odmah ustala i počela mi lizati kurac da ga očisti od sperme i svojih sokova, a cijelo vrijeme mi je milovla jaja i noktima išla po njima, a u jednom momentu mi je prstom došla do šupka, pa ga malo pomilovala, a onda me pogledala u oči:

- Hoču da mi razjebeš šupak..

zatim se okrenula i izbacila guzu u zrak, pa sam kleknuo između njenih nogu i namazao kurac lubrikantom i izvukao polako onaj dildo iz šupka, pa odmah namjestio kurac unutra i polako ga gurnuo do kraja unutra. Čuo sam ju kako stenje i cvili, ali sam ušao do kraja i počeo ju jebati. Isprva je išlo polako i bez žurbe, te sam dodavao lubrikant pomalo da ne bi došlo do nekih ozljeda, a onda sam počeo da ju jebem sve brže i brže, pa sam ju uskoro polegao na krevet sa jastukom ispod kukova kako bi joj guza bila u zraku i jebao ju sve žešće i žešće, a ona je vriskala i dahtala dok je svršavala i iz pice joj je curilo. Nakon dvadesetak minuta napornog seksa sam i ja svršio, pa sam zalio unutrašnjost guze sa spermom.

Nakon toga smo oboje ostali ležati još neko vrijeme na krevetu, a onda se polako izgubili do wc-a i u kupaonicu, pa smo otišli u kuhinju. Pojeli i zavalili se u dnevni na ogromni trosjed, gdje smo ležali zagrljeni i gledali TV, a tako smo i zaspali. Nije nas to brinulo jer nas je čekao dugi vikend koji smo proveli u seksu i iskušali smo bezbroj poza, te se pojebali u svakom dijelu kuće.

To traje i dalje, a nadam se da će i potrajati..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina