Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dug

Sve je počelo jednog dana kad sam išao u obližnji disko klub da se malo provedem od napornog vikenda. Pošto živim jako blizu tog kluba nije mi bio problem ići sam. Tako da sam otišao da popijem par pića i možda nekog upoznam. Spremio sam se i otišo do kluba, išao u klub o otišao direktno do šanka da si naručim jednu žestoku. Tako sam pio jednu po jednu čašu i sati su prolazili. I u jednom trenutku neko me potapša po ramenu i pita dali imam za posudit dvadeset kuna njoj i njezinoj prijateljici za jedno piće jer su one zaboravile novčanik kod kuće. Pošto sam odrastao pod manirima kao pravi džentlmen sam i platio damama poče. Nakon samo pola minute cura koja me je pitala dolazi do mene i poziva me da se pridružim njoj i njezinoj prijateljici za stolom. Jer sam im platio piće i na nju je red da me pozove u društvo. Ja sam nato pristao i otišao sam za stol za kojemu je stojala njezina prijateljica i ona. Tako smo se upoznali svi troje i počeli da se zezamo i smijemo; vjerovatno zbog alkohola.

Prošlo je par sati a njezina prijateljica je morala da ide jer sutra radi a mora da se naspava tako da smo samo na kraju ostali ta cura i ja. Zatim sam je pitao jel želi da ide nekud drugdje a ona je nato sa oduševljenjem rekla da pristaje i da zna jedno dobro mjesto. Pozvali smo taksi a ona je vozaču dala adresu gdje mora da ide. Nisam znao di je to mjesto i gdje idemo. Nakon nekih petnaestak minuta smo došli na to mjesto. Zapravo to nije nikako posebno mjesto nego je to bilo ispred njezine zgrade u kojoj je živjela. Izašli smo iz taksija i ušli u njenu zgradu. Dok smo se vozili u liftu pito sam je " jel to ono dobro mjesto o kojem si pričala" a ona je na to sam odgovorila " vidjet ćeš ". Ušli smo u njezin stan sjeli smo za kauč a one je rekla da malo pričekam jer mora nesta obaviti. Nakon nekoliko minuta vratila se u grudnjak i tangama i rekla da mi se mora odužiti za o aj dug u klubu.

Ja sam se samo nasmio a ona je počela da pleše striptiz na meni. Imala je velike okrugle sise i dupe koje se ne viđa svaki dan. Skinula je polako grudnjak a bradavice su joj stršile van. Zatim se okrenula i polagano počela da skida tange sa sebe. Pomislio sam ova cura zna šta radi. Kad je skinula tange skočila je na mene i počela me barit i trnjat se od mene. Uhvati sam je za guzove obje rukama a ona je rekla kako hoće da je plan po dupetu i da je to jako napaljuje tako da sam je počeo udarat po dupetu dok ne ona otkopčavala mi šolić od hlača. Izvadila mi je kurac van i počela ga drkat i lizat zatim ga je stavila cijelog u usta sve do grla i tako par puta. Nakon toga sam je podigao na kauč i počeo je lizat klitoris i turat prst u pičku.

A one je samo stenjela zatim sam se ispravio i polagano je stavio glavič u pičku bila je ne normalno uska. Zatim sam joj stavio cijelog u pičku i počeo je jebat dok je ona mjesila svoje velike sise i stenjala. Zatim sam sjeo na kauč i ona na moj kurac i počela skakati gore dole a njezine sise skupa sa njom. Tako smo se jebali sve jače i jače a ona je sve jače i jače stenjala pito sam je gdje hoće da svršim a one je rekla da hoće da svršim u njoj. Pito sam ju jel stvarno to hoće i da neće biti problema a ona je rekla da koristi pilule i da je sve u redu. Tako da sam je turnio kirac što sam dublje mogao i svršim sam a ona je vrisnula tako jako da se mogu kladiti da nas je čulo pola zgrade. Izvadi sa kurac iz nje a ona je počela da želja si pičku i da liže spermu a ja sam otišao u wc da obrisem  kurac a ona je došla mi iza leđa stavila mi ruku oko struka i rekla da će ovo biti jedan novi početak a ja sam se samo nasmio; okrenuo se i stavio ga opet kurac u nju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija