Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Dug

Ocjena: 1

Sve je počelo jednog dana kad sam išao u obližnji disko klub da se malo provedem od napornog vikenda. Pošto živim jako blizu tog kluba nije mi bio problem ići sam. Tako da sam otišao da popijem par pića i možda nekog upoznam. Spremio sam se i otišo do kluba, išao u klub o otišao direktno do šanka da si naručim jednu žestoku. Tako sam pio jednu po jednu čašu i sati su prolazili. I u jednom trenutku neko me potapša po ramenu i pita dali imam za posudit dvadeset kuna njoj i njezinoj prijateljici za jedno piće jer su one zaboravile novčanik kod kuće. Pošto sam odrastao pod manirima kao pravi džentlmen sam i platio damama poče. Nakon samo pola minute cura koja me je pitala dolazi do mene i poziva me da se pridružim njoj i njezinoj prijateljici za stolom. Jer sam im platio piće i na nju je red da me pozove u društvo. Ja sam nato pristao i otišao sam za stol za kojemu je stojala njezina prijateljica i ona. Tako smo se upoznali svi troje i počeli da se zezamo i smijemo; vjerovatno zbog alkohola.

Prošlo je par sati a njezina prijateljica je morala da ide jer sutra radi a mora da se naspava tako da smo samo na kraju ostali ta cura i ja. Zatim sam je pitao jel želi da ide nekud drugdje a ona je nato sa oduševljenjem rekla da pristaje i da zna jedno dobro mjesto. Pozvali smo taksi a ona je vozaču dala adresu gdje mora da ide. Nisam znao di je to mjesto i gdje idemo. Nakon nekih petnaestak minuta smo došli na to mjesto. Zapravo to nije nikako posebno mjesto nego je to bilo ispred njezine zgrade u kojoj je živjela. Izašli smo iz taksija i ušli u njenu zgradu. Dok smo se vozili u liftu pito sam je " jel to ono dobro mjesto o kojem si pričala" a ona je na to sam odgovorila " vidjet ćeš ". Ušli smo u njezin stan sjeli smo za kauč a one je rekla da malo pričekam jer mora nesta obaviti. Nakon nekoliko minuta vratila se u grudnjak i tangama i rekla da mi se mora odužiti za o aj dug u klubu.

Ja sam se samo nasmio a ona je počela da pleše striptiz na meni. Imala je velike okrugle sise i dupe koje se ne viđa svaki dan. Skinula je polako grudnjak a bradavice su joj stršile van. Zatim se okrenula i polagano počela da skida tange sa sebe. Pomislio sam ova cura zna šta radi. Kad je skinula tange skočila je na mene i počela me barit i trnjat se od mene. Uhvati sam je za guzove obje rukama a ona je rekla kako hoće da je plan po dupetu i da je to jako napaljuje tako da sam je počeo udarat po dupetu dok ne ona otkopčavala mi šolić od hlača. Izvadila mi je kurac van i počela ga drkat i lizat zatim ga je stavila cijelog u usta sve do grla i tako par puta. Nakon toga sam je podigao na kauč i počeo je lizat klitoris i turat prst u pičku.

A one je samo stenjela zatim sam se ispravio i polagano je stavio glavič u pičku bila je ne normalno uska. Zatim sam joj stavio cijelog u pičku i počeo je jebat dok je ona mjesila svoje velike sise i stenjala. Zatim sam sjeo na kauč i ona na moj kurac i počela skakati gore dole a njezine sise skupa sa njom. Tako smo se jebali sve jače i jače a ona je sve jače i jače stenjala pito sam je gdje hoće da svršim a one je rekla da hoće da svršim u njoj. Pito sam ju jel stvarno to hoće i da neće biti problema a ona je rekla da koristi pilule i da je sve u redu. Tako da sam je turnio kirac što sam dublje mogao i svršim sam a ona je vrisnula tako jako da se mogu kladiti da nas je čulo pola zgrade. Izvadi sa kurac iz nje a ona je počela da želja si pičku i da liže spermu a ja sam otišao u wc da obrisem  kurac a ona je došla mi iza leđa stavila mi ruku oko struka i rekla da će ovo biti jedan novi početak a ja sam se samo nasmio; okrenuo se i stavio ga opet kurac u nju.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina