Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dugo toplo ljeto

Vedrana i ja smo se zabavljali, tj jebali se svaki dan već punih mjesec dana. Kad se nismo jebali ja sam joj pomagao u pripremi za ispite u jesenskom semestru.
Konačno sam i ja uzeo godišnji, a pošto joj se starci još nisu vratili sa mora odlučili smo otići malo u toplice, negdje u Zagorje, nije predaleko od Zagreba i da malo promjenimo okolinu.
Možete pretpostaviti da prva dva dana nismo ni izlazili iz sobe, osim na večeru i doručak. A kad smo konačno izašli stalno smo bili na bazenu ili smo lutali okolo po okolici.

Jedan dan, a baš je bio vruč i nesnosno sparan, Vedrana i ja smo bili uz rub bazena, i pošto preko tjedna baš i nije bilo gostiju, osim nekoliko penzića koji su se ionako zadržavali oko termalnog bazena. Bili smo sami u bazenu, a nasuprot nas su bile dvije dame u poznim godinama koje su se sunčale i nisu se micale, tako da sam već bio i zabrinut za njihovo zdravlje. Moja ruka je bila u Vedraninim gaćicama i milovala joj klit, a ona se je držala za rub bazena i lagano se tresla. Znao sam da će uskoro svršiti pa sam nastavio sa milovanjem dok sam gledao okolo. Uskoro je zajecala i stisla svoje noge oko moje ruke, a ja sam osjetio toplinu njenih sokova na mojoj ruci. Pogled joj je bio zamagljen od suza, a onda se je privila uz mene i obgrlila me rukama i nogama, te me počela ljubiti. Uto sam vidio da se jedna od onih dama trgnula, valjda ju je prenulo pljuskanje vode kad me je Vedrana obgrlila, te nas je pogledala ispod šešira, malo pogledala okolo i okrenula se na trbuh i suncu otkrila svoju pozamašnu stražnjicu u jednodjelnom kupaćem.

Ja sam pomilovao Vedraninu stražnjicu i prstom kliznuo u njenu guzu, na što se ona samo stresla i ugrizla me za usnicu. Ja sam joj uzvratio jezikom u usta i ona meni, te smo se tako ljubili još neko vrijeme, a onda je ona rekla da idemo malo se izvaliti na sunce, a ja sam se nadao da nitko neće vidjeti moj napeti kurac, te sam izašao iz vode tek nakon što se ona već zavalila na ležaljku. Brzo sam joj se pridružio i sjeo na ležalju da se obrišem, a u biti sam čekao da mi napetost malo popusti. Rekla je da joj obrišem leđa i da ju namažem kremom za sunčanje. Pošto sam joj obrisao leđa i namazao ju legao sam i ja na ležaljku tik do nje, a onda me je ona upitala:

- Moram te nešto pitati....
- Reci.. -odgovorio sam smireno.
- Znam da nisi konzerva po razmišljanju i da si otvoren za nove ideje... -malo je zastala, a na moj upitni pogled se nasmješila i nastavila- ...znaš...imam jednu frendicu kojoj sam pričala o tebi i...maaa...kako da ovo kažem, paaaa...htjela bi nam se pridružiti, a i ja bi to voljela probati, šta kažeš?

Malo sam ju gledao ispod oka i škiljio zbog sunca, te sam pokušao shvatio o čemu se tu radi, a onda sam ju upitao:

- Ti bi mene djelila sa drugom?
- Samo ako se ti slažeš, a voljela bi to probati, u troje, ha...
- Hmmm...ne bi bila ljubomorna?
- Paaaa...kaznila bi te kasnije zbog toga -rekla je uz svoj zarazni osmjeh, tako da sam se i ja osmjehnuo, te kimnuo.
- Ajde onda, ako želiš probati, može.
- Super!!!! Idem odmah nazvati Anju i reći joj -rekla je i odjurila sa bazena u sobu. One dvije dame su se trgnule i ispratile pogledom Vedranu i onda pogledale prema meni i smrknutih faca zatresle glavom, a ja sam prsnuo u smijeh, te sam ustao i krenuo za Vedranom usput se naklonivši damama, na što su se i one nasmijale.

Kad sam došao u sobu Vedrana je već pričala na mobitel sa Anjom, a osmjeh joj nije silazio sa lica, a kad sam ušao malo je stišala glas i namignuvši mi otišla u kupaonicu, te tamo nastavila razgovor. Nakon par minuta je izašla i poletila mi u zagrljaj, te me oborila na krevet i brzo mi skinula gaćice koje sam baš navukao. Odmah mi je uzela kurac u ruke i počela ga lizat i usisavat, a pošto sam bio dosta napaljen još dolje u bazenu, nije dugo trebalo da joj napunim usta svojom spermom. Ona je sve progutala i oblizala mi kurac od ostataka sperme, te se legla kraj mene i zagrlivši me rekla:

- To bi ti bilo sve za danas, sutra idemo doma, a Anja će prekosutra biti kod mene, tako da moraš čuvat snagu za nas dvije. Još ti moram samo reći da je Anja jako pohotna iako tako ne izgleda -tu je prasnula u smijeh, a ja sam joj se pridružio.

Brzo smo popakirali stvari i odlučili još ovu noć tu prespavati, a ja sam otišao na recepciju srediti stvari. Ujutro smo otišli poslije doručka, te smo svratili do jednog vinskog podruma i tamo uzeli nekoliko boca vina da nam se nađe.
Tu večer smo se samo mazili i pijuckali i jedva čekali sutrašnji dan. Ujutro sam otišao u grad nešto obaviti, a kad sam se vratio Anja je već bila stigla, te su njih dvije sjedile na mojoj terasi i pijuckale vino. Anja je bila ljepotica kao i Vedrana, samo joj je kosa bila smeđa, sa pokojim svjetlim pramenom. I grudi su joj bile manje, ali je zato guza bila nešto veća. Nako što smo se upoznali rekao sam da se idem istuširati. Dok sam govorio vidio sam da me Anja odmjerava i da je grickala donju usnicu, te se nasmješila kad sam ju pogledao.

Ostavio sam ih na terasi i otišao pod tuš. Taman sam se nasapunao kad su ušle njih dvije potpuno gole i došle meni pod tuš. Anja me je poljubila, a Vedrana je stala iza nje i počela joj masirati grudi, tako da su joj bradavice postale tvrde. Anja me je ljubila i uguravala mi jezik u usta, a rukom je drkala moj kurac koji je postajao sve veći i veći. Ja sam joj zavukao ruku između nogu i trljao joj picu, a ona je počela lagano stenjati, a onda se odmakla i klekla na pod tuš kabine i uzela mi kurac u usta, te ga počela svojski pušiti. Za to vrijeme mi je prišla Vedrana i počela se ljubiti samnom, a ja sam joj milovao sise i stavio joj jednu ruku na guzu i prstom ušao u šupčić, te ju tako malo jebuckao. Anja je znala svoj posao i uskoro sam joj svršio u usta, a ona je sve progutala i oblizivala se, te mi nastavila pušiti kurac kako ne bi pao. Ja sam zaključio kako nam je tuš kabina premala, te sam ih poveo u spavaću sobu, svaku pod jednu ruku i položio ih na krevet, a ja sam legao između njih. One su odmah navalile na mene, točnije Vedrana je strpala moj kurac u usta, a Anja se je popela na mene i stavila svoju picu na moje lice, te sam zaronio u mirišljavu i već dobro navlaženu picu. Lizao sam ju, a ona se je primila za uzglavlje kreveta i lagano trljala po mom licu. Pošto sam imao trodnevnu bradicu lagano sam joj grebao usmine i kožu oko pice, ali izgleda da je to njoj pasalo jer je uskoro ubrzala svoje micanje na mom licu, te je počela svršavati, tj tresti se uz nekakav zvuk iz dubine njenog grla. Vedrana je u međuvremenu sjela na moj kurac i trenutno se nabijala na njega svom snagom, a po jajima sam osjetio kako iz nje curi.
Kad se Anja malo smirila podigla je Vedranu sa mog kurca i sam se nasjela na njega i odmah počela vrtiti bokovima na njemu, a Vedrana je zauzela njeno mjesto na mom licu. Lizao sam joj kitoris i stavio joj prst u guzu, a ona je počela svršavati, te me zalila svojim sokovima, a prst mi stisnula svojim šupčićem. A Anja nije nikako posustajala na mom kurcu, pa sam joj uskoro zalio unutrašnjost svojom spermom. Nakon toga je ustala i zajedno sa Vedranom se bacila na lizanje mog kurca i mojih jaja. Dok su to radile gledale su me u oči, a nakon par trenutaka su se počele međusobno ljubiti i milovati. Ugledavši to kurac mi je odmah postao tvrd, te sam odlučio da ih moram jebati naizmjence.
Ustao sam i polegao ih jednu kraj druge, ali tako da se mogu i dalje ljubiti jer mi je to bilo dodatni podstrek, te sam ga zabio prvo Vedrani u picu i malo ju tako jebao dok su se one ljubile i mazile, a onda ga stavio Anji. Dok sam jebao Anju stavio sam joj jedan prst u guzu, ali je ona ciknula na to i tiho rekla:

- Ahhhh...nisam nikad ga dobila u guzu.
- Moraš probat, odličan je osjećaj -rekla je Vedrana, te ustala i otišla do kupaonice i vratila se sa lubrikantom, te stala iza Anje i namazala joj šupčić i gurnula prvo jedan prst unutra, a onda još jedan. Ja sam ju nastavio jebati u picu dok joj je Vedrana gurala prste u guzu. Ona je samo stenjala, što od boli što od ugode, a odjednom je iz nje procurilo, te sam znao da je svršila. Nastavio sam ga zabijati u njenu picu, a onda mi je Vedrana šapnula:

- Sad joj ga stavi..

Izvukao sam sluzavi kurac iz njene pice i stavio ga u proširenu guzu od Anje. Ona je samo zastenjala kad sam ugurao glavić, te sam ju tako neko vrijeme jebao, a onda sam odlučio staviti i ostatak kurca u njenu guzu. Kad sam ga zabio ona je vrisnula, a Vedrana joj je počela trljati klitoris jednom rukom, a drugom je mjesila moja jaja. Meni je to odgovaralo, uska Anjina guza i vruča Vedranina ruka na mojim jajima, te je došlo do erupcije u Anjinu guzu. Napravio sam još par trzaja i kad sam iscijedio sve izvukao sam kurac iz njene guze, a Vedrana se odmah bacila na lizanje Anjine guze i pice. Anji je to pasalo i usprkos suzama u očima smješkala se zadovoljno. Ja sam legao kraj nje i ljubili smo se, a onda se i Vedrana ugurala između nas, te smo se zagrlili i zaspali iscrpljeni.

Bilo je to dugo ljeto, ispunjeno seksom i instrukcijama za, sada već dvije, napredne studentice arhitekture. Kada se nismo bavili arhitekturom jebao sam ih po cijelom stanu i po terasi dok se nisu vratili Vedranini starci sa mora, a onda smo se nalazili povremeno kod mene, uglavnom kad su oni bili odsutni. Tu i tamo bi se Anja i ja našli sami i pojebali se u mom autu ili kod nje. Uglavnom bilo nam je super i sve više smo se voljeli, jedino što je rekla Vedrana, da njeni starci nikad ne bi pristali na našu vezu, na šta sam ja rekao da uvijek možemo biti ljubavnici, uključujući i Anju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija