Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dunja

Dunju sam upoznao preko jednog site-a. Bili smo udaljen nekih 300-tinjak kilometara ali pišući si i pričajuću na mobitel uskoro smo bili jako.. . jako blizu.

Ja sam rastavljen a ona je bila udana i jako zapostavljena i željna muškog dodira. Konačno, došlo je vrieme da se sretnemo. Vozio sam sa par sati ali kad sam došao u njen grad i kada sam ju uživo sreo, znao sam da nisam pogriješio. Bila je prelijepa. Prava dama ali i prava žena.

Izmjenili smo laganu pusicu a ja nisam izdržao da joj lagano ne dodrnem usne svojima. Malo se snebivala a onda mi je uzvratila poljubac. Ipak bili smo na ulici i čarolija je potrajala kratko te smo sjeli u moj auto i otišli i lijepi mali restoran na večeru.


Poslije večere u malenom romantičnom restoranu…. gdje smo pili odlično crno vino i izmjenjivali bezbroj obećavajućih pogleda…. laganih dodira ruku…i poneke ukradene nježne puse…prošetali smo zagrljeni…. znajući i nestrpljivo iščekujući…
I najzad.. odvezli smo se do obližnjeg izletišta ja sam iznajmio bungalov i odšetali smo do njega.

Željeli smo isto.. .. a bili smo sami u jednoj lijepoj sobi… …Dunja i ja…. mazili smo se uzajamno…ljubili…. i polako skidali…..
Ljubeći je po vratu, otkopčavao sam joj lijepu bluzicu ispod koje se nazirao grudnjak…. kojega uskoro nije bilo, kao ni šosa od njenog kostima….
Stajala je ispred mene u gaćicama i čarapama…. i bila predivna…. napajao sam oči njom….

Ni ona nije ostala dužna…razvezala mi je kravatu, skinula košulju i hlače, pa sam ja stajao samo u boksericama, koje su zbog pogleda na nju izgledale naprijed kao šator….

Ljubio sam ju posvuda…. ljubio sam njene lijepe grudi na što su bradavice bubrile i rasle…lizao sam joj trbuh…pupak a onda jezikom kružio između njenih butina…. legla je a ja sam ju nastavio ljubiti…lizati…grickati….

Nisam više mogao izdržati od želje pa sam u jednom momentu odgurnuo rub gaćica u stranu i pred mene je bljesnula, njenaa prelijepa pičkica…lijepa i već dobro vlažna…. mamila me…. zabio sam jezik u nju…. kružeći okolo i prstom tražeći njen klitoris…
Samo je nešto promrmljala kao odobravanje…. a onda sam se ja okrenuo pružajući joj mogućnost da primi moj ponos…. spreman za akciju…. milovala ga je a ja sam jedva izdržavao da joj ga odmah ne stavim….

A onda…svukla mi je bokse i osjetio sam njen jezik na njemu…. bila je pravi majstor i on je rastao do svoga maksimuma….

- okreni se i lezi – prošaputala je, o onda…. uh…. uzela ga je u ruku…dovela na ulaz i polako sjela na njega…. on se propinjao, želeći sav unutra ali ona je određivala ritam i radila je to polagano i vješto…radeći svojom prelijepom guzom blage pokrete…. najzad je sjela i sav je bio u njoj…. osjećao sam svaki milimetar njene pičkice, koja ga je obavila…

…. bili su stvoreni jedno za drugoga…..

Sagnula je se…ljubeći me, a ja sam milovao njene grudi i trbuh…. tada je krenula njena igra…. vječna igra…. igra prelijepih pokreta…. Ja sam joj odgovarao, koliko mi je položaj zadovoljavao…. i osjećao sam se predivno…. najednom je pojačala…. ispustila neki mukli zvuk i polako zastajala, gurajući se sve više na mene, želeći me usisati…. osjećao sam da svršava….. i bio sretan zbog toga….

Pogledah ju u trenu.. .. pogledom zaljubljena muškarca.. .. što radiš.. .. privukla je stopalo i oslonila se na njega.. .. onda drugo.. ..

Bio sam u sav u njoj ali ona je sada vladala njime.. . nama.. .. počela je igru, igru kada čovjek gubi osjećaj za stvarno.. ..

Klizila je po njemu.. .. dizala se do samoga kraja a onda polako spuštala.. .. njena pičkica obavijala me najljepšim omotom.. .. sobom kao rukavicom.. ..

Ja sam gubio razum.. .. želio sam da to nikada ne prestane.. .. a onda sam ne izdržavši u jednom trenu, kada se podigla, primio ju za ramena i nabio na njega.. .. samo je uzdahnula i uzvratila nekim čudnim osmjehom.. .. .

- Možeš slobodno unutra – prošaputala je, ubrzala ritam i donijela meni blažene trenutke sreće dok sam joj unutrašnjost punio spermom…. ne znajući kako se ona osjeća u tom trenutku jer je svijet oko mene prestao postojati….


Kada smo došli sebi smijali smo se kao mala djeca, ljubili i uživali u trenutku. Takvih trenutaka nije bilo previše ali uvijek su bili fenomenalni i za sjećanje. Uostalom, napisat ću vam.. .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija