Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dunja

Dunja je žena u svojim šezdesetim godinama, prva susjeda i svaki dan godinama pije jutarnje kave sa mojom majkom. Ja mladić sa nepunih dvadeset godina palio sam se na sve šta ima godine ali sam oduvijek gledao Dunju sa, divljenjem. Imala je dvije ogromne sise koje su naravno visile sto zbog godina što zbog veličine i težine. Žena je uvijek nosila uske majice da ih što više upakira da stoje dobro. Nije nikad imala veliki dekolte, ali je nosila ženstvene haljine te štikle. Bila je visoka sto sedamdeset centimetara i višak kila, sa stomaćićem razumljivo.

Sa kauča sam uvijek gledao kad prekriženi noge jer bih ugledao divna stopala te divne noge. Jednog dana je govorila majki da će imati neki pregled kod doktora i imati će neke lijekove koji poremete ravnotežu pa da neko od nas bude kod nje kad je vrate doma. Srećom poslali su mene. Kad se vratila doma sjela je u fotelju i pričala mi o nekim nalazima koje ne razumijem. Ja: Teta Dunja kad ste već umorni da vam noge iz masiram, nije mi teško? Pristala je uz smijeh te sam sjeo na pod pored fotelje.

Skinuo sam joj papuče i polako masirao stopalo i nožne prste jedne pa druge noge. Dunja : Uhr Nisam godinama imala masažu nogu, super te ide, nas to nisu učili u školama Haha. Ja: to sam naučio sam Haha, ali ramena isto dobro masiram. Dunja : ma ne moraš da se mučiš srećo, nisam se toliko ukočila ikao sam stara haha. Ustanem se i odem iza, te lagano prstima masiram ramena gdje je teta Dunja već polako zatvorila oči. Dunja : bome si nježan, slobodno malo i vrat da bolje zaspem i možeš kuci ranije haha.

Masirao sam nekih deset minuta i počela je da drijema pa sam odlučio riskirati i spustio ruke pored vrata na sise te ih stiskao polako jednu od drugu. Prevelike za moje šake ali mekane kao šta sam zamišljao.. Trznula se i skočila na noge. Dunja : hejj! ! Sta radiš? Za sisu si me uhvatio mali, drzak si, perverzan.. Ja : oprosti teta Dunja ali teško je odoliti tako velikim sisama. Dunja: srami se, mogu ti baba biti, razočarao si me.. . idi kuci.. Otišla je do vrata i pokazala mi rukom da odem, dok sam išao stao sam na vratima i samo se okrenuo njoj i stisnuo je uza zid, pritvorio vrata te je zažvalio.

Dunja :mhhhhmm makni se manijak! ! Uhvatio sam joj ruke uza zid i ljubio je sve više sa jezikom pa prešao na vrat. Nakon dvije minute sam joj izvadio kurac i stavio ga teti Dunji u šaku dok me gledala u šoku.. Stisnula ga jednom te sam svršio po njenoj haljini od napaljenosti.. Dunja : budalo.. . Nemoj ovo nikom da bi spomenuo.. Kako si mogao.. . Ja: doći ću navečer teta Dunja da te vidim golu, sanjam vas godinama.. Dunja : ma nema šanse.. Zažvalio sam je bez pitanja opet, gurnula me vani i zatvorila vrata.

Kući sam otišao i samo razmišljao sta će biti sada ako moji ssznaju da sam svršio susjedi po haljini.. . Nije se ništa srećom dogodilo ostatak dana, sem mog drkanja na pomisao da jebem tetu Dunju. Došla je večer i odlučio sam ići do nje da bar vidim njene sise ako išta.. . Prišao sam vratima i srećom nije zaključala a bilo je deset navečer. Ušao sam i ona je drijemala na kauču te sam brzo prišao do nje. Otkrio sam joj deku i prvi put ugledao njene dekolte. Imala je bademantil koji sam pomjerio da joj ispadne sisa vani.

. . Bio sam očaran kakvu sisetinu ima te kako veliku bradavicu skriva njen bademantil. Spustio sam se na koljena i uzeo njenu sisu usta. Držao sam je sa dvije ruke i mjesio je sve više dok sam lickao i sisao bradavicu ustima.. Kroz minutu se trznula.. Dunja: aaaa konju makni se, sta ti je.. Ja: samo se opusti teta Dunja, samo ću ih sisati.. . Psovala me ali dok sam prišao i mjesio sisu sve je manje kukala.. Lizao sam sad obe sise čitavom dužinom.. Dunja : mali manijak, voliš starice, sramota.

. . Ja: samo tebe starice.. Dunja: jesi dosta lizao? Počeo sam mijesiti i pleskati sise sve jače te se kroz desetak minuta ustati te kurac trljati od velike grudi. Dunja : nemoj da me umažeš spermom kao haljinu danas. Gurao sam ga među sisama, nestajao je među njima kolike su.. Kad sam bio blizu da svršim digao sam se, uhvatio tetu Dunju iza glave i samo joj glavić gurnuo usta.. Opirala se u šoku ali sam brzo počeo da joj punim usta i grlo.. Dunja : mmhhh ahh mrš sad kući, fuj malac, sve sam progutala.

. . Ja: laku noć teta Dunja, do, sutra onda..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija