Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dunja 2

Jedva sam doma zaspao nakon što sam teti Dunji svršio usta. Pola noći sam sanjao njene sise velike koje sam imao ustima.. Ujutro sam čuo dole kako pričaju mama i Dunja. Sišao sam lupajučeg srca i sjeo na kauč uz pozdrav. Ugledao sam onda stajlig tete Dunje i prvi put je obukla majicu bez grudnjaka ispod, bradavice sam hipnotizirano gledao.. Nakon par minuta je mama otišla na kat da donese neke kreme teti Dunji a ja sam se ustao i krenuo njoj. Dunja : sjedi, ne prilazi manijače mali. Prišao sam i počeo joj stiskati sisu desnu bliže meni, bio sam grublji dok sam mjesio sisu preko majice.

Dunja : Doće ti mater konjino, makni se.. Počeo sam je onda ljubiti strašno i uzvratila je jezikom. Dunja : mhh poslije molim te, vidjeti će nas, poslije.. . Dlanom sam zašao u njenu haljinu i pored gaćica počeo da mazim pičku.. Dunja : ahhhh molim te nemoj, stara sam mmhhhh, nađi mlađu.. . Ja: sad si moja teta Dunja, zapamti.. . Dunja : dobro, ahhhh samo se makni.. . Odustanem i sjednem nazad kad siđe mi mater i odu obe vani.. Opet navečer odlučim ići susjedi i sad bez obzira na sve da je jebem.

. . Kad sam došao opet su vrata bila otključana, ušao sam te zaključao iza sebe. Čuo sam vodu iz wc-a kako dolazi te sam se uputio tamo. Bila je gola i nageta na kadu, pravila je kupku sebi, guzovi ispred mene su mi pomutili misli. Prišao sam i zgrabio guzove sta sam jače mogao.. Dunja : aaaaaa, ti si konju, hoćeš da mi srce stane, de makni se sa mene.. . Samo sam je stisnuo uz kadu, sise su joj upale u vodu i rukama se držala za rub dok sam mjesio guzove te izvadio kurac da ga trljam među dva guza.

Dunja : o ne ne, nećeš me jebati, ipak te znam od kad si beba bio.. . ŽJa:sad imam teta Dunja skoro dvadeset godina i kurac osamnaest centimetara, samo je rastao za vas.. . Dunja : šuti budalo.. . Okrenem je i na koljena se spusti.. Nije stigla da pita šta hoću, samo sam joj počeo kurac trljati preko punih usana.. Počela je da mi puši i licka glavić.. Kako me je gledala direktno u oči sve sam bio kruči.. Dunja : nadam se da uživaš jer nećeš jebati.. . Sisala je cijeli do kraja..

. Svršio sam joj niz grlo od uzbuđenja te me pozvala u kadu na kupku prije nego odem doma.. Legao sam iza nje u kadu i mazio joj sise te poljevao ih vodom.. Ona je osjećala moj tvrdi kurac na leđima.. Nešto je pričala i tako sam je mazio i pipkao po cijelom tijelu dok napokon nisam došao prstima do pičke i počeo klitoris da trljam.. Noktima mi je po nogama išla sve grublje a ja sam je trljao sve više.. Stenjelaa je te svršila uz grčenje.. . Dunja :, uhhhh kako dugo nisam svršila, uhhh sad možeš doma mali.

. Dok smo se ustajali gurnuo sam je lagano naprijed i taman je nagužena pala u vodu te sam je uhvatio za bokove i nanio ga do kraja u pičku. Dunja : aaaaaaaah rekla sam ti neee, Počeo sam žestoko od starta da je jebem. Sve je više stenjala na svaki jači ubod kurcem. Sise su u vodi letale sve više.. Počeo sam kroz pet minuta da punim pički spermom a ona se priključila svršavanju uz veliki krik.. . Dunja :, mmhhhh jebote koliki kurac imaš malac.. . Ja: sad je tvoj teta Dunja.. Dunja: nemoj me zvati teta ako ćeš da me jebeš malac.

. Ja:jaši me onda.. . DunjooOkrenula se i sjela na idalje tvrd kurac.. Lagano ne jahala u kadi nekih desetak minuta aaa onda sam svršio kao nikad u životu u njenu već punu pičku.. . Dunja :vmmmmhh kako divan osjećaj malac kad me napuniš.. . Počela me ljubiti i legla na mene u kadi.. . Mjesio sam rukama njene guzove.. Drpao sam je pola noći i onda smo legli kod nje na spavanje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija