Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dunja 3

Buđenje je bilo slatko, otvorio sam oči te imao šta da vidim, Dunja mi lima jaja i navlači kurac. Dunja : Bome dubok san imaš, deset minuta ga mali ližem a ti ništa haha. Ja : mmmm divno, sad sam spreman. Počela je ljubiti glavić svojim usnama te ga sve više i više uzimati usta.. Ubrzo je cijeli nestao u njenim ustima, bio sam očaran sa tetom Dunjom.. Ja: Divna si uhhh.. . Počela se nabijati ustima na kurac i grcati. Svršio sam joj u grlo, tko će zadržati.. . Sve je progutala, oblizala ga te nastavila drkati.

. Sisala mi je glavić kao da mi duša izlazi na isti, zatvorio sam oči te bio u raju sljedećih par minuta.. Osjetio sam kako se ustaje, pomislio sam hoce da se nabije na mene, otvorio sam oči i ugleda njenu veliku guzicu na mojoj glavi, sjela je na moje lice i počela trljati pičku od moje usne u nos.. Imala je veće usmine, bio sam sve više napaljen i sisao sam sve njene sokove.. Stenjela je sve glasnije.. Dunja : aaaah mmhhhh liži mali aaaah.. . Svršila je za dvije minute grčevito po mom licu i srušila se naprijed pored mog kurca uz teško disanje.

Ispred mene njena guzica divna i mokra pička.. . Počeo sam gurati dva prsta u, nju i dobro ih navlažio, stenjela je tiho a onda sam prste prebacio na njen šupak i samo ih gurnuo do kraja.. Dunja : aaaahhh jebote, otkud to mali.. . Ja: oprosti ponijeli me, neću opet.. . Dunja : ma ne staj, samo guraj ahhhh nisam dugo širila šupak pa trebaš najaviti da znam mmmmmhjmm ahhhhhhGurao sam bome bar petnaest minuta te me ruka zabolila i napokon je uz krik opet svršila.. Ustala se i okrenula meni, sise velike mi počela gurati jednu po jednu usta izmjenično te trljala pičku od moj kurac.

. Bila je nježna i erotična atmosfera i narednih pola sata.. Ja: primi ga, molim te Haha.. Rukom ga je podigla i samo je skliznuo u njenu divnu i toplu macu.. Uhvatio sam joj kukove i počeo da joj nabijam kurac sve brže i brže do jaja.. Stenjela je i sisemi mi po licu udarale dok sam sve žešće tucao pičku.. Svršila je opet ubrzo ali nisam stao, desetak minuta sam je tucao i počeo da svršavam u njenu pičku. Dunja : mhhhmm nakon uhhh, kako volim kad me napuniš mali mmmmm. Legla je pored mene, češkala me po tijelu dok sam treskao njene sise i uživali u savršenom jutru.

Poslije joj se javila na mobitel sestra da će poslati kćer ili unuku do Dunje kao pomoć dok ima te neke preglede. Čim je spustila slušalicu, okrenuo sam je na bok i opet ga stavio s leđa u picku.. . Dunja : ahhhh haha uhhh jebote nikad dosta mali moj aaa? Ja: dok ne dođe nećakinja da te jebem mmmmDunja : uhhh tek će navečer ali samo jebi ako možeš mmmmmhhhDržao sam je za sisu s leđa i lagano tucao.. Dahtala je te zatvorila oči. Kroz par minuta sam osjetio kako je opet svršila te sam stao i popeo se do njene glave te joj dao kurac da ga sisa dok ne svršim.

Na moju sreću pušila ga je bar deset dodatnih minuta, kad sam počeo da svršavam tada je počela i da sisa glavić jače.. Srušio sam se pored nje i odmarao uz veliki osmijeh i njen smijeh.. Ljubila me dok sam ležao po cijelom tijelu. Ja: daleko si ti od tete ili babe haha cijelog ćeš me potrošitiDunja : ti si počeo ovo sve, sad si moj malac.. MhhhhZačarala me baka dobrim jezikom. Gledao sam njene obline ali najviše njene sise kad s njima pređe preko mojih prsa, osjetim bradavice i želju da ih sisam.

Skužila je to pa namjerno ponavljala istu radnju te mi sjela pored prsa i stavila sisu usta.. Sisao sam ih više od pola sata, vilica me zabolila ali se isplatilo. Dunja : ovaj malac kad dođe nećakinja ima da ideš doma, samo mi fali da drugi znaju tko me jebe.. . Ja: haha koliko ja vidim voliš ovi mladi kurac? Dunja :I ako želimo da ga stavljaš dalje, moraš nestati.. Malo smo pregovarali i dobio sam broj dunje i buduće slike za moje zadovoljstvo kad nismo skupa

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 4274

Autor priče

Luigi
Luigi
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 75 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija