Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dunja 4

Nakon cjelodnevnog je banja sa Dunjom otišao sam doma na par minuta prije nego će joj doći nećakinja. Dopisivao sam se navečer sa Dunjom i provocirala je sa slikama u grudnjaku. Malo prije spavanja je poslala video kako sama sebe prstenjači i napisal "kad sama moram šta ćeš". Našalila me i ostavila na tome do zore. Sutra sam oko podne otišao odmah tamo i otvorila mi vrata nećakinja, bila je malo starija od mene, visine sto šezdeset četiri centimetra. Imala je velike sise kao i tetka, vjerojatno geni, sreća pa, je tako.

Nosila je lepršavu dugu haljinu i jako velik dekolte. Pozdravila me uz osmijeh i ušao sam te sjeo do Dunje. Dunja : Disi malac, nema ti majke na kavu? Ja: Samo ja, došao da ti upoznam nećakinju. Dunja : a Tara ti je došla na par dana, tako da se možete družiti Haha. Tara : a lijepo, brže će vrijeme proći heh. Dunja : Tara može kava i za susjeda? Tara : svakakoooUstala se praviti a ja sam uhvatio Dunju za sisu koja me gledala jako ozbiljno. Mjesio sam joj sisu čvrsto dok su nju dvije pričale.

Dunja : Tara ako nema šećera ili šlaga, onda imaš u podrumu. Čim je sišla izvadio sam sisu Dunju i sisao je lagano.. Dahtala je tiho.. Tara je to čula ali nismo znali, kad se vratila vidjela je kako sisam sise njenoj tetki. Sisao sam neko vrijeme i čuli smo Taru kako dobaciva iza vrata podruma da je našla. Namjerno vjerojatno da prestanem. Trznula se Dunja i spakirala sisetine nazad a meni kurac kao kamen. Sjela je s nama i zezali smo se dugo, proletilo je vrijeme, došla večer i Dunja je otišla pod tuš a ja sam pričao sa Tarom dok je odlučila oprati posude.

. Bocnuo sam je sa boka u šali u ispalio joj je sve te se sagnula uz smijeh na pod, a ja sam ga izvadio vani i kad se dizala glavom je udarila u kurac. Tara : šta radiš? ? ? Ja: tiho da ne čuje teta Dunja, samo ga uzmi usta malo.. Tara : Znam da je jebeš, vidjela sam danas sise joj ljubiš. Ja: I sada tebe.. Gurnem joj glavić usta i kroz minutu je posustala i uzela ga u šaku te počela sisati glavić kao prava drolja. Ja: mmmhhh tako je droljice, samo puši.. Gledala me blagim očima te je izvadila sisetine vani.

. Ja: vauu.. , divne bradavice mala.. Bolje sise ima od tetke a obe su ogromne.. Svršio sam joj usta za dvije minute i digao je na noge. Prišao sam joj te uzeo lijevu sisu da sisam, mekana, teška, nikad ljepšu nisam držao u rukama. Dahtala je i željela me sve više.. . Obradio sam obe sise i čuli smo tada Dunju s kata kako kaže dolazim za koju minutu. Vratila je sise nazad u haljinu i žvalili smo se još malo te sjeli.. Nakon nekih pola sata dodatnog druženja sam otišao doma. Ujutro sam dobio poruku od Dunje da dođem kod nje.

Otišao sam brzinom svjetlosti. Dunja : Cao mali, trebaš mi složiti gore ormar novi dok obavim doktora sa Tarom. Poslušno sam se uhvatio posla, kad za petnaest minuta čujem vrata, siđem dole kad Tara. Ja: Već gotove? Tara : ma ne, ostaje tetka bar 2h tamo pa sam otišla kao na kavu.. Ja: aha kad si već na kavi de ga onda sad odradi kako treba. Skinula se ispred mene i bio sam šokiran kako ima savršeno tijelo, ravan stomak, vjerojatno vježba. , Guza obla I dignuta, te sise iz snova.. Spustila se među moje noge poslušno te ga počela gutati do jaja.

Počeo se dizati a ona tako i grcati, ali nije stala.. Nakon pet minuta sam joj svršio po usnama te je oborio na stol.. Tara : nevina sam.. . Ja: i to sad kažeš? Tara : ne smeta ti guza? Ja: haha ah da i to čujem, može.. Digao sam joj noge na moje rame i ljubio ih dok sam kurac namještao na njen šupak. Kroz minutu je ušao lakše nego sam očekivao. Tara : mhhh ima tebe i viška uhhhJa: sve je za tebe haha. Počeo sam ubrzavati a ona se derati.. Držala je se za stol a ja sam upirao kao lud već.

. Tara:aaaaa aaaaa jebote aaaaaaaah mmmhhh jeli ovako tetku jebeš aaaaaaaahhhhJa: nisam još, tebe samo.. . Tara: divno aaaaagjhhhhhUmorio sam se nakon deset minuta i spustio sam joj noge dole i nju na bok okrenuo na stolu, pleskao sam joj guzu i lagano ga stavljao u šupak.. Tara : mmmm voliš prizor? Ja: savršen prizor droljice mmmm Svršila je i time sam i ja počeo da punim njen šupčić u par trzaja te sjeo na stolicu.. Sišla je sa stola na koljena te mi jezikom obradila cijeli kurac.. Obukla se i otišla po tetku.

Ja nazad gore do ormara i razmišljao ostatak dana o njenoj mladoj guzi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija