Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dunja 5

Navečer nakon složenog ormara mi je Dunja ponudila da ostanem iz vino, dok je nećakinja otišla vani sa drugarima. Sjedio sam pored Dunje i pijuckao u tišini i gledao joj noge. Dunja : nesto si mi miran danas, nešto ne štima? Ja: Pa imaš previše odjeće na sebi. Dunja: a ne možemo, može mala da dođe svaki tren. Ja:a skini se u gacice i grudnjak pa cemo nastaviti piti. Dunja: uh jesi težak! ! Evo.. Polako je skidala haljinu sa kukova i gledao sam njene guzove kako jedu tange.. Onda je skidala košulju i sise su pale i treskale se u divnom crnom grudnjaku.

Ja: Eto vidiš da je ovako bolje sisuljo. Dunja : haha bezobrazni klinac.. Jeli godi vino? Ja: godi kako ne.. Počnem joj maziti nogu pa dignem stopala u krilo i stavim njenu petu na kurac preko hlača. Masiram joj stopalo jedne noge a ona petom pritišće kurac u gleda me. Dunja : opasno se igramo malac, mnogo opasno.. Ja:pokaži mi je.. .. Spustila je vino te raširila noge time i prstima lagano pomjerila tange sa pičke.. Ja: frisko obrijana, znači spremna si.. Dunja : hah mnogo, ali nemamo vremena.

Ustanem se i poljubim je te je okrenem na kauču i skinem joj tange na trzanje. Dunja : ihhhh nemoj jedva se opirem želji.. . Nagnem se na nju i raskopčam grudnjak te zgrabim sisetine s leđa i mjesim neko vrijeme kad ugledam na prozoru pored vrata kako nas gleda.. Gledala je kako joj jebem tetku i nije htjela da nas prekine, nego je grizla usnu, odlučio sam da joj pomognem oko predstave. Mjesio sam sve grublje sise Dunji te ih pleskao.. Dunja : uhhh nisi do sad bio grub hmmmCrvene se od mojih pleskanja pa sam prešao na guzu rukama i počeo da je pleskam i ljubim.

Dunja : ahhh boli jebote uhhh.. . Crveni se polako i guza dok Dunja jauče ali trpi, ai onda joj stavim kurac do jaja u pičku. Dunja : aaaaaaaaaahhh jeebotee, ne vadi, čekaj mmhhhhmmMalo sam ga držao u njoj dok se nije smirila a onda sam je uhvatio tucati kao luđak.. Dunja : uuhhhh aaaaaah jebote ubi me malac uhhh, lakše malo uhhh imam samo jednu pičku aaaaaah.. . Stara sam konju aaaaahj.. .. Trzao sam je kao luđak i pomalo gledao prozor, a nećakinja je gledala u nas bez treptanja.. Mjesila je sisu preko odjeće.

. vidio sam da bi rado ušla, ali sam joj Klimao glavom da ne ulazi još.. Oborio sam Dunju na kauč na sise i legao na nju te sam počeo polako da ga vadim i nabijam u nju sa naletima do jaja.. Dunja : mhhhhhh uhhh.. Nee.. . mmmoj stati.. .. . Aaaaaah.. Počela se Dunja uvijati u tresti te svršila kao nikad do sada, sjebala je prekrivače na kauču a ja sam samo ostao u istom ritmu da je jebem, htjeo sam da se strese još koji put, a to je uslijedilo za minutu.. . Dunja : aaaah aaa.. . Ne mogu više uhh.

. . Izvadio sam ga iz nje te je okrenuo i stavio joj ga usta.. . Zadihani oboje ali je otvorila usta i pustila me da je jebem usta.. Gutala ga je do pola te nakon dvije minute sam joj svršio niz grlo.. Dunja : mmmhhhmm divna sperma malac kao uvijek.. Znas da mi je trebalo ovako nesto, sve me boli.. . Ja : haha lijepo i ja želim da te češće ovako uzmem bez milovanja.. Dunja : haha, budala mlad i lud, a, jebi kad možeš, ima tko da ti dadne.. Ja: hmmmmSredila se Dunja i kroz desetak minuta je ušla nećakinja i pozdravila se te glumila pijanu.

Dunja : A jesi se uneredila, najbolje krevet svima.. Otišla je Dunja leći a ja sam kao pazio u wc na nećakinju koja je pušila moj kurac na veliko.. Palilo je da okusi sokove svoje tetke sa mog kurca, sve je oblizala a ja svršio od napetosti po njenom licu. Drkala mi je dvadeset minuta od želje da je jebem kao tetku.. Naguzila se i rekla ali pazi guza kao zadnji put, znaš da sam nevina. Nasmijao sam se i uhvatio sočne guzove te joj staviš glavić na šupak. Sama se počela gurati na kurac, za minutu je njena guza pojela kurac do jaja te je počela stenjati tiho i kroz grebanje mojih nogu govoriti da je jebem više.

. Uhvatio sam se posla te sam počeo žestoko da je tucam te joj stavio dlan na usta da bude tiha.. Ja: de droljice tiše, čuti će te.. Rasturao sam je sve brže jedva je trpila da ne pusti glas ali kroz pet minuta je svršila te me povukla i kadu da se žvalimo dok odmara, uz smijeh sam je rukama drpao i mjesio sise sa svim strana a ona se ubijala od napaljenosti.. Do jutra smo se jebali još tri puta pa me pustila napokon doma.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 2438

Autor priče

Luigi
Luigi
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 75 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija