Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dunja 6

Svanulo je jutro a ja umoran, treba ipak dvije žene zadovoljiti, pogotovo Dunju. Tara je lakša, njoj dosta jednom za sada, ali izgleda da je postala i ona gladna seksa.. Stara drolja Dunja me cijedi kao niko, troši kurac kako treba i samo nju sanjam. Spavao sam nekih četiri sata i osjetio kako mi neko puši, kad ono Dunja ga dudla i mjesi mi jaja.. Ja:uhhh Dunjo moja paa zaljubiti ću se.. Dunja: haha to mi je svejedno, meni samo treba tvoj kurac zauvijek. Gledamo se dok mi glavić licka i izludi me jezikom.

Pa ga uzimala sve dublje usta.. Ja: uhhh kako znaš da to volim mmm. Dunja : volim i ja ovaj komad kurca. Ja: šta ako Tara uđeš? Dunja : Neka gleda previše te želim trenutno malac. Ja: onda je uredu jer ti stoji iza leđa. Dunja :, uhhh jebote Tara, od kud ti, nemoj nikom reći za ovo srce tetkino. Pokrila si sise ogrtačem te ispričavala Tari za viđeno a Tara joj strgala ogrtač i počela mjesiti te pleskati obe sise.. Dunja :, šta radiš budalo.. . Tara : zar nećeš da mama sazna da jebeš susjedinog sina?

Dunja : neću.. .. Skinula se Tara i gledam dvije sisulje ispred mene koje su polako sjele na krevet i gledale se.. Ja: a, kurac? Tara : hah jebač evo tetka će da nastavi gdje je stala a ja ću gledati. Dunja mi počela pušiti.. Tara je došla iza nagužene Dunje u lizala joj šupak. Dunja : mmhhhh ihhhh nemoj Tara.. . Tara : samo ti svojim poslom tetka. Nakon par minuta se Dunja ustala i došla mi guzom na kurac te ga šupkom progutala glatko uz divan uzdisaj. Tara: bome tetka lakše ga od mene uzimaš.

. Dunja : molim? ? Tara : ma nista.. HahPopela se Tara meni na lice svojim lijepim guzovima i sjela posred lica sa sočnom pičkom da ližem. Obe stenju i polako Dunja mjesi sisetine Tari i ova uzvraća a ja jedva hvatam zraka od guzova Tare. Počela je Dunja da me jaše sve jače i grublje, slomi kurac od nabijanja.. Stenje i jeca sve jače a Tara mi je svršila dva puta zaredom po licu te napokon sišla s mog lica te me počela ljubiti.. Dunja je svršila te sišla sa kurca, a Tara sva sretna na skočila na njega svojom guzom te me jahala polako i gledala strasno.

. Nakon pet minuta je počela da jauče sve više.. Ja: šta je Tara? Dunja : ma boli je moje prstenjačenje haha, jebote jebačica bila nevina. Tara : mmhhhh ne staj tetka do kraja sada ahhhh.. Uhvatio sam i ja kukove te ubrzao da rasturim njen šupak dok je Dunja prstenjači sa već dva prsta.. Svršila je Tara tri puta dok smo je odlučili pustiti da odmori.. Legla je pored mene uz nalete trzanja od sreće, a Dunja sa druge strane legla i drkala mi dok nisam svršio po njenoj butini.. Mazili smo se ja i Dunja sve dok nije odlučila da joj se odužim sto sam joj jebao nećakinju.

Ustala se i stala iznad mene te mi stopala gurala usta da ih ližem i sisam.. Dunja : tako tako, da shvatiš da si samo moj.. . Klimao sam glavom i lagano mazio njene noge.. Dok sam jezikom polako lizao i stopala veće ona si je trljala pičku sve brže.. Počeo sam joj od pete do prsta lizati stopalo a Dunja je svršila uz krik po meni i samo se srušila na moja prsa ispod vrata.. Dunja : uhhh e to je lijepo finale malac mmmmhhh. Ja:, haha uhhh ubi ti mene.. . Zagrlio je jednom rukom a drugom tarinu sisu mazio.

. Dunja : haha eto na opet tuđa sisa ti i mislima. Ja: kad obe imate velike sise, treba malo.. Dunja : geni, šta ćeš hahaPočela me ljubiti i ruke moje stavila na svoja dva obla guza i dala mi do znanja da nju drpam.. Mjesio sam guzove i lagano prsom dirao šupčić, to joj je uvijek osmijeh izvlačilo, ljbula mi je vrat i priča neke gluposti dok nisam opet očvrstio te me iz jahala luda matorka i poslala u san.. Poslije par sati sam otvorio oči i ugledao kako Tara i dalje spava gola pored mene a nema Dunje.

. Spustio sam se niže Tari i legao uz nju taman glavom na sise i sisao ih dok imam mogućnost. Nakon desetak minuta se javlja. Tara : a ti samo tu lijevu sisu voliš, desna ništa? Ja: haha a bliža mi srcu ova lijeva mljekara hahaLjubili smo se nekih pola sata dok mi je drkala i natjerala da joj svršim na bedro te me poslala Dunji kat ispod.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija