Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Duplo starija žena od mene gospodarila je u krevetu, jebali smo se do iznemoglosti

Malim turističkim autobusom išao sam u Pulu, na more. Namjeravao sam po nekoliko dana biti u Puli i susjednim gradićima. Taj mali autobus bio je nadopuna jer je velika „Setra“ od 50 sjedišta bila popunjena. Avgust je zagazio u drugu polovinu, minule su ljetne žege. Uvijek sam volio more u avgustu, pogotovo istarsko. Iza mene je ostala prva godina fakulteta, upisao sam drugu godinu, svi ispiti položeni, volio sam ekonomiju i matematiku i ništa mi nije bilo teško. Dva sata prije ponoći autobusi su krenuli.

U zadnji trenutak mi se pitanjem da li je slobodno pridruži srednjovječna gospođa. Sjela je dok je autobus polazio, svojim lijevim guzom je podobro zapela za mene.
-Umalo ne zakasnih. Ja sam Jelena, odoh na Brijune, tamo imamo nekakav finansijski seminar. Ja sam ekonomistica, radim u sektoru za privredu u jednoj banci. Iskoristit ću ovaj seminar i plaćen put pa ću produžiti boravak tamo za još nekoliko dana. Prihvatih joj ruku, pozdravismo se.
-Ja sam Luka, studiram ekonomiju i nadam se da ću i ja jednog dana ići na more i poslovno kao vi.

Jelena je imala prijatan miris, lijep akcenat i dikciju, dok je pričala gledala me je u oči. Rekao sam da sam završio prvu godinu, da iza sebe imam 20 godina života, da volim sport i da sam trenutno slobodan, bez djevojke.
-Ja sam namirila pedeset godina na životnom kontu, imam kćerku i sina, oboje su stariji od tebe, imala sam i muža, ali njega su više zanimale avanture. Dok je u autobusu Balašević tiho pjevao svoju „Bijelu lađu“, okrenuli smo priču na muziku, potom na film, modu, pa čak i fudbal.

Jelena je bila rasna crnka, duge kovrdžave kose svezane u rep, karakteristično krupnih očiju i srcolikih usana. Mnoge djevojke pozavidjele bi joj na izgledu. Nosila je grudnjake peticu, po mojoj prvoj procjeni, na sebi je imala čini mi se pamučnu haljinu za putovanje. Ja sam bio samo u šorcu i majici. Razgovarali smo dva sata, a onda nas je počeo obuzimati drijem. Rekla je da će malo odspavati i da je slobodno udarim po ruci ako se nasloni na mene i ugrozi moju polovinu prostora. Nasmijao sam se i uz odgovor da se opusti i ne brine i ja sam zažmirio.

Kako se autobus njihao lijevo – desno tako me i Jelena prvo ramenom dodirivala, a onda i bedrom, pa ubrzo i čitavom dužinom noge. Njena gola noga malo iznad koljena i moja gola noga su se sve češće dodirivali, prijalo mi je to i izazvalo mi je erekciju. Prijao je tihi rad motora autobusa koji se probijao kroz noć ka Istri. Tiha muzika je uspavala skoro sve putnike, ali ne i mene. Ja sam uživao u dodiru Jelenine noge, koja je sve više bila pripijena uz moju desnu nogu. Osjećao sam strašan pritisak u šorcu, malo sam ga popravio i uživao.

Jelena se trgla i rekla, oprosti dječko, malo sam drijemnula. Autobus je stao na jednom odmorištu, prošla je ponoć. Izašli smo na svježinu Gorskog Kotara , ogrnuli, ja trenerku ona nekakav džemper. Prošetali smo malo po odmorištu, a onda mi je Jelena ispričala zanimljivu priču sa još zanimljivijim prijedlogom.
-Znaš Luka trebala je sa mnom ići i koleginica Sanja, i ja je moram prijaviti da ide. Ali ona je sa prijateljem otišla na drugu stranu u jedan apartman, a naravno doma će reći da je bila na seminaru.

Žao mi je njenog supruga, naivan je i lakomislen, ostavila mu je djecu na čuvanje i vara ga uveliko, a tek su osam godina u braku, priča Jelena. Nisam ništa komentirao, samo sam rekao da je svako gospodar svojega života.
-Ja ju moram prijaviti u hotelu, šteta je tri plaćena dana da propadaju. Da li si zainteresiran da uskočiš umjesto nje. Svejedno je, reče mi Jelena.
-Razmislit ću, odgovorih joj, odmjerivši je potom od glave do pete.
-Hoću, idem, pristajem, rekoh najednom ushićeno.

Autobus je krenuo , Jelena je bila mnogo opuštenija, naslonila se na mene i zaspala. Ogrnuo sam je njenim džemperom i blago pomilovao po njenom desnom ramenu. Progledala je, nasmijala se i rekla, baš si pažljiv Luka.
-Opustite se slobodno, mogu se još pomjeriti da se malo i opružite, rekoh joj. Jelena je to shvatila ozbiljno, okrenu se na suprotnu stranu, glavu stavi na rukohvat, a noge presavijene u koljenima stavi preko mojih. Pokrih je po nogama svojom trenirkom, i pitao sam se da li stopalima osjeti moj dignut kurac.

A onda sam se uvjerio da osjeti, jer je pomjerala noge baš po mom dignutom kurcu, po njegovoj cijeloj dužini. Shvatio sam to kao dozvolu da i ja krenem u akciju. Zavukao sam svoju desnu ruku ispod trenirke i stavio joj na koljeno. Pomjerao sam ga prvo niz list sve do pete, a onda krenuo u suprotnom smjeru, gotovo do kuka.
-Baš si nježan, prijaju mi tvoji dodiri, šapnula je. Sad sam zavukao i lijevu ruku i krenuo sa opruženim dlanom između njenih koljena, naviše. Došao sam do gaćica, Jelena je bila vlažna.

Nisam želio da ispadnem odmah prostak pa sam vratio dlan do koljena i ponavljao kretnje. Nakon nekoliko minuta zaustavio sam prste na njenim gaćicama, bila je još vlažnija. Sa dva prsta sam smaknuo rub gaćica i osjetio njene vrele usmine. Ušao sam samo vrhovima prstiju između usmina, osjetio da je premokra i rekao, vi ste najljepši poklon koji sam mogao dobiti.
-Nemoj dalje Luka, molim te, odavno sam sama, bojim se da će mi se oteti kontroli. Vratila se u sjedeći položaj, pogledala me i poljubila kratko tačno u usne.

A onda mi je poklonila jedan poduži pokjubac. Stavila je svoju ruku preko mog kurca, obuhvatila ga preko šorca i rekla, obdaren si Luka. Zavukla mi je vrhove prsta u gaće i kada mi je noktima dodirnula glavić, u sebi sam zaječao.
-Nemojte Jelena, špricnuću, odavno nemam djevojku. Poslušala me je. Ljubakali smo se i milovali samo kratko, morali smo i zbog ostalih putnika u autobusu da se suzdžimo , jer smo zaista izgledali kao majka i sin. Stigosmo u Pulu. Došli smo do hotela, malog ali lijepog hotela, i tu me je Jelena prijavila kao saputnika iz banke.

Čuo sam kad je pričala da sam uskočio u zadnji tren, i na konstataciju recepcionerke da moramo boraviti u jednoj sobi, Jelena je rekla, a šta se tu sad može. Glumila je da joj je malo neugodno, ali vragolasta recepcionerka, djevojka sa zagrebačkim akcentom nas je ispratila osmijehom i blagim migom. Sve joj je bilo jasno. Znala je da će se stara koka dočepati mladog mesa. Prve aktivnosti imali smo tek nakon ručka, pa smo ostali u sobi. Smjestili smo se, istuširali i presvukli.
-E sad želim da te posmatram, tako slatkog, mladog i namirisanog.

Da se razumijemo ja nikad nisam odobravala veliku razliku u godinama, pogotovo ne kombinacije u kojoj je jedno mlađe od djece, ali noćas me je tvoja blizina i nježnost privukla. Ako se nisi predomislio upustit ćemo se u avanturu, nitko ne zna za nas, na seminaru ćemo biti pristojni kao da smo radne kolege. Ustvari ja ću biti tvoja šefica reče Jelena i raspusti svoj bade mantil. Prelijepe zrele sise zagospodariše hotelskom sobom, uzviknuo sam i rekao kako su lijepe, a onda mi se oči zakovaše na prelijepu zrelu, depiliranu pičku.

Usmine kao kruna, Jelena je bila svjesna da je rasna ženka u klimaksu.
-Skini se, ili da te ja skidam. Kad sam oslobodio svog ukrućenog ljepotana Jelena je rekla, koja sam ja srećnica. Ovako masivan i lijep kurac sam samo u pornićima ponekad gledala. Pomilovala mi je stomak i upitala kako uspijem da održavam muskulaturu. Rekao sam joj da živim zdravo i da vodim računa o svom rijelu. Dva gola tijela, jedno žensko zrelo, prelijepo tijelo, i jedno muško, koga je ona po godinama mogla roditi stopila su se u jedno.

Grlili smo se, ljubili, mazili rukama, kružili jezicima jedno drugom po cijelom tijelu. Jelena me poljubi u glavić, prevuče nekoliko puta kožicu gore – dole i strpa polovinu mog pulsirajućeg kurca u usta, sve do krajnika. Bio sam na sedmom nebu, okrenuo sam se u namjeri da joj vratim jezikom po klitorisu i usminama. Topili smo se oboje, jedini glasovi koji su se čuli bili su naši uzdasi.
-Sada je dosta, reče Jelena. Pošto sam ja šefica, ja ću i u sobi biti gospodarica. Položi me na leđa, još jednom pređe jezikom sve od mog jezika do jaja, opkorači me, uze me rukom za kurac, nanese ga i sjede na njega.

Ulazak mladog tvrdog, velikog i podebelog kurca ispratila je krikom.
-O hvala ti koleginice Sanja što nisi pošla sa mnom. Jelena se sve jače i jače nabijala i počela nekontrolisano da priča.
-Ovo je kurac, ovo je kurčina, ovo je seks, ovo je doživljaj, joj kako te osjećam duboko, kako si vreo, kako si me ispunio. Najradije bih od ljepote zažmirio, ali morao sam gledati njene usne, njene pokrete lica izazvane našim žestokim seksom, njene prelijepe sise kako su igrale odozgo ispred moga nosa.

Jelena je definitivno bila kraljica kreveta, najbolja žena od njih desetak koliko sam ih do sada pojebao.
-Luka ja ću brzo svršiti, ja ne mogu više izdržati, ja sam gotova. Želim da me zaliješ spermom da te osjetim maksimalno. Glasno je zavrištala i rekla evooo, svršavam ljepotane moj. I meni je krenuo impuls iz jaja. Izdigao sam se, uhvatio je jako za obje sise i rekao evo i ja ću, i ja sam gotov ljepotice moja. Jelena je pala po meni, smirivali smo se oboje, ljubili i mazili dodirima naših tijela.

-Ni u snu nisam mogla povjerovati da mlad muškarac može toliko ljepote pružiti. Rekla sam ti da si mlađi od moga sina, uvijek sam ga zamišljala balavcem i još nedorečenim u ovim stvarima, a vi kao lavovi.
-Jelena ja nikad nisam doživio ovako jak orgazam. Mlade djevojke to ne mogu pružiti. Definitivno si mi pružila najljepši ugođaj moga života. Presretan sam, jedva čekam da ponovo uđem u tebe, rekoh joj, bez persiranja. Jelena je ustala i gracioznim hodom krenula ka toaletu. Blago me je udarila po spuštenom glaviću i rekla mu teatralno – nećemo ti nas dvije dati mira ovih dana.

Ubrzo sam se i ja istuširao. Osvježili smo se colom i vinom, i ponovo dali u akciju.
-Jelena, ja želim da ti dignem noge i da te jebem snažno da me pamtiš cijelog života.
-Može ljepotane, ali prvo te želim osjetiti usnama. Presladak si, želim da mi sva čula uživaju. Ljubili smo se, a onda sam joj zadigao noge i maksimalno raširio. Ulazak je bio trijumfalan. Jelena je zacvilila i rekla, jebi me jako, nemoj me žaliti. Željna sam kurca. Jebali smo se dugo, raznovrsno i pohotno. Nakon ručka smo otišli u malu konferencijsku salu.

Jelena me je predstavila kao perspektivnog pripravnika. Šapnula mi je da se ponašam poslovno, ali da izbjegavam pohotne poglede mladih učesnica seminara. Poslušao sam je. Nakon večere priredio sam joj rapsodiju u krevetu, ali to vođenje ljubavi zaslužujue posebnu priču. I ispričat ću vam je uskoro. Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija