Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Duplo starija žena od mene gospodarila je u krevetu, ali kćerka joj je bolja

Uvidio sam odmah da su ti seminari puka formalnost, da se ljudi provedu, potroše, ali ne svoj novac, upoznaju i donesu sa sobom raznih brošura kao opravdanje. Moje učešće na tom seminaru bilo je da sjedim, šutim, odgovorim na pitanje ako me netko nešto upita i da se u onu listu upišem prisutnih. Uživao sam sjedeći straga i gledajući mlade ždrijebice i rasne matorke. Napravio sam sebi spisak koju bih prvo kresnuo, koju drugu, koju zadnju, koju više puta. Moram priznati da me je Jelena opčarala.

Nakon prvog tobože radnog dana i večere, prošetali smo pored mora, malo udahnuli zraka, popili po dva pića na samoj rivi i vratili se u hotelsku sobu. Tuširanje, pa dugo ljubljenje već u hodniku, stojećki, jer nam je bilo zanimljivo. Tad sam slobodno držao oba dlana na Jeleninim guzovima i primicao je uz sebe, uz razgoropađeni kurac. Bili smo oboje ludo napaljeni, slobodni, željni dobrog seksa. Seksa bez obaveza. Tako sam barem mislio. Prišli smo krevetu, poskidavši u hodu svu odjeću sa sebe.

Jelena me je gurnula na krevet, i počela svoju misiju. Prvo mi je svezala ruke, a onda i noge, raširio sam ih podobro. Prešla je na oral. Gutala je pohotno moj kurac, sudio sam automatski da ima ogromno iskustvo. Bilo mi je čudno biti svezanih udova. Želio sam da joj dotaknem sise, guzu, pičku, stomak, lice, ništa nisam mogao. Bio sam osuđen na ono što mi je Jelena davala, pružala i zahtijevala. Nakon sočnog pušenja okrenula se i mokrom pičkom mi sjela na lice. Umalo ne ostah bez zraka.

Prepao sam se. A onda se iskusna kučka malo podigla dozvolivši mi da istovremeno dišem, ližem i uzdišem. Nagnula mi se nad kurac i započela svoju operaciju duboko grlo. I uspjela. Znao sam da ću joj svršiti u usta u krajnike, u ždrijelo i želio sam to. Naišlo je, kriknuo sam i zalio starku dozom vrele sperme. A ona spremna, oblizala je sa mog pulsirajućeg kurca svaku kap i onda mi se žestoko nabila na lice, podražavajući klitoris desnom rukom. Naišlo je i njeno obilno svršavanje, lice mi je bilo obliveno pičkinim sokovima.

Skočila je, donijela svoje nošene gaćice i njima me obrisala. Nastavila je da me ljubi, sve dok se opet nije digao, a onda me veličanstveno jahala. Užitak koji sam osjećao preko kurca neutralisao je blage bolove koje sam osjećao na člancima ruku i nogu. Svršila je jako, bezobrazno i dugo, bez obzira na ostale goste u sobama i hotelskom hodniku i mene ispod nje. Odvezala me je i rekla sad me jebi po tvojoj želji. Ušao sam u nju otpozadi, žestoko kao anjgir, ječala je, a ja sam dohvatio one njene nošene gaćice umazane spermom i nabio joj u usta.

Prijalo joj je to, počela je jako da vrti guzom da me nosi kao nemirno more malu barku. Joj kako sam svršavao u Jelenu, dugo i jako, kao da sam želio osvetu za ono vezanje. Uslijedio je tuš, pa spavanje. Bilo je dva poslijeponoći, potvrdilo je to zvono na maloj staroj crkvi. Kurac mi je bio tvrd kao morska stijena. Okrenuo sam se malo joj sisao bradavice i onda prešao na kliću. Starka se raširila i samo upitala koliko je sati. Zabio sam se jako u nju, do jaja, do zadnje zamišljene crtice na kurcu.

Jebao sam je dugo i jako, držao sam joj rukama noge, zakucavao se i zamišljao da jebem njenu kćerku, koju nisam vidio, ali za koju mi je rekla da je rasna i po malo nevaljala. Zamišljao sam da joj jebem kćerku, a da nas ona prekida vikom i galamom i da iznenada svršavam u mladu pičku. Nismo mijenjali pozu, svršili smo istovremeno, kao da smo dugogodišnji jebači. Budjenje je bilo u osam, trebali smo na doručak, ali Jelena mi reče.
-Moraš me jebati Luka, ne mogu nejebana na doručak i na novu radionicu.

Pojebali smo seu tuš kabini, stojeći, ona je istrćila guzu, ja sam je nabijao, ludo, ješ žešće nego noćas u dva. Nakon seminara ostasmo još tri dana u jednoj privatnoj sobici, kupali smo se, jebali i uživali. Te tri noći nam je posebno prijao seks u vodi. Skoro ponoć, a mi na kamenitoj plaži, jebemo se u blizini drugih parova. Dvoje Italijana nam je nešto dobacivalo, nismo marili za njih. Po povratku u svoj grad svako je otišao na svoju stranu. Jelena mi se zahvalila i rekla da joj je drago što me je upoznala i što je sa mnom provela jedan nezaboravan tjedan.

Poklonila mi je sat i rekla da je ne zovem, jer je porodična žena, a ima i starijeg prijatelja. Tako je i bilo. Jednog petka, popodne, pozvala me Jelena i reče mi da će poslati taksi po mene, da me doveze kod nje kući, na njenu adresu. Dala mi je instrukcije, rekla je da se ponašam kao pripravnik, da mi je ona mentorica i da sa sobom ponesem one materijale sa seminara iz Pule. Kada sam vidio njenu komfornu kuću u zelenilu, tu odmah pored grada, zinuo sam kao som. Pripremila je mali koktel, a Miki, tako mi se predstavio, a on je njen sin, zabavio se oko roštilja.

Pričali smo, bez veze ja i ona, uglavnom kad netko naiđe teme su nam bili indeksi, kamate, progresija, bilansi.
-Ovo je moja kći Violeta. Nemoj da ona ništa posumnja, rekla mi je tiho. Ustao sam i uz mali naklon joj pružio ruku.
-Ja sam Luka.
-Violeta, Viki, ako vam je lakše. Pričali smo uglavnom o bezveznim stvarima, lagao sam joj o poslu, ambicijama, o svemu. Lagala je i ona meni. Stalno mi je govorila sa dozom blagog osmijeha. Posumnjao sam da sam loš glumac i da me je provalila. Kada mi je zatražila vizitku, a ja rekao da je nemam, odmahnula je rukom i cinično se nasmijala.

-Početnik sam u svemu, tek koračam prve korake kao samostalan odrastao čovjek.
-Gdje stanuješ Luka? -U Jablanićkoj 11, rekoh. Vratio sam se nakon tri sata, i pomislio da sam pogriješio što sam uopće išao. Jelena se nije javljala, pokušao sam je nazvati, odbijala je moje pozive. Otkačio sam je i razmišljao o drugim ženama. Izležavao sam se u subotu, još malo pa podne. Začulo se zvono na vratima.
-Trenutak, samo tren pričekajte, povikah. Navukoh majicu na sebe i nekakav šorc, otvorih i kad se ne sruših.

Violeta je bila pred vratima.
-Luka, željela bih da malo porazgovaramo.
-U stanu mi je nered, sačekaj, da se sredim pa ćemo negdje u kafić.
-Ne želim da itko zna da smo bili skupa, reče po malo ljutito. Ušla je , sjela, ja sam nakon brze toaleta sjeo kontra nje.
-Šta mlada dama želi popiti? -Isto što i ti, reče. Nasuh nam po gorki list.
-Luka kako ti je na poslu? -Dobro, rekoh joj.
-Misliš da će ti moja mama biti dobar mentor? -Mislim da hoće.
-Varaš se Luka, moja mama je priča za sebe.

Želi da dominira u svakom pogledu, ja imam 25 godina i još uvijek me sputava i mene i brata. Otac je zbog nje napustio dom.
-Žao mi je, rekoh iz kurtoazije.
-Luka, ja nisam mala beba, ja znam da ste vi ljubavnici. Znam i za fingirani seminar na moru. Znam gotovo sve. Čuvaj se , jer moja mama je zvijerka, ne samo u krevetu, nego i u životu. Poput insekta bogomoljke koja na kraju ljubavnog čina projede svog partnera. Mjerkao sam Violetu dok mi je pričala. Izgledala je veličanstveno, sise povelike, kupastog oblika, kakve najviše volim.

Usne sočne, glas nježan. Primijetila je moje pogleda, zacrvenjela se u licu, ali i blago nasmijala. Nakon poduže priče o svojoj mami Viki mi ispriča kako joj je mamica prije tri godine preotela momka, mladog liječnika, prema kome je imala nevjerovatne osjećaje i ambicije. Zaključio sam da želi osvetu.
-Luka, odmah na prvi pogled juče si mi se svidio. Nagnu se nadame i poljubi me. Povukao sam je za sobom na kauč i već se moja ruka nalazila na njenoj mladoj tvrdoj sisi.
-Želim te Luka.

Dalje smo šutjeli, ljubili i skidali odjeću sa sebe. Ljubili smo se dugo, onda sam joj jezikom od usana niz vrat došao do grudi. Ljubio sam i sisao obje prelijepe sise, a potom preko pupka došao do najljepše pičkice koju sam do tada vidio u životu. Ljubio sam je i jebao jezikom i prstom.
-Jebi me Luka, daj mi svoj prelijepi kurac. Ušao sam u nju lagano, gledajući je u oči. Blago se smijala i ispuštala tihe nježne uzdahe.
-Tebi je lako, ja moram dati sve od sebe da budem bolja jebačica od mame, rekla je želeći da potvrdim da je bolja od jelene.

I bila je. Jebali smo se dugo te subote. Dva puta me je zvala njena majka, Jelena, žena sa kojom sam doživio najljepše vrhunce minulog tjedna. Nisam joj se javio, naravno. A onda je pozvala i Violetin broj. Znali smo da smo provaljeni. Bili smo u pravu. Sexmaher

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 8630

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija