Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Najbolji frenda i njihove mame- nastavak

Ocjena: 3.5

NASTAVAK- Dok mu je Marija pušila i sisala Davidov kurac, podigao je pogled da vidi šta rade Luka i Ivana. Ivana je sjedila na sudoperu jednom nogom dignuta na ormariću podignute haljine i izbačenih sisa, a Luka je smaknuo u stranu njene gaćice i počeo da ju liže gurajući prste u njenu pičku. David i Marija potpuno goli, Marija je ležala na stolu raširenih nogu, David sjedeći na stolci lizao njenu pičku drkajući svoj kurac, dok je ona svojim prstima širila svoje usmine šireći svoju obrjanu pičku otvarajući put Davidovom jeziku. Zatim se David ustao podigao njene noge na svoja ramena i svojim glavićem trljao njen klitoris. Marija je samo tihim glasom rekla "jebi me"i David je lagano gurnuo svoj kurac u njenu vlažnu pičku i laganim pokretima počeo jebati Mariju. Marija je samo tiho dahtala zatvorenih očiju i mjesila svoje sise uživajući u svakom Davidovom pokretu. David je ponovno skrenuo pogled vidjevši Ivanu naguženu s blaženim izrazom lica i tihim stenjanjem uživa i svoga frenda kako ju jebe zguza. Susreli su se pogledima i odjednom kao da su na nekoj utrci počeli su odmjeravati snage te počeli sve brže jebati natjecajući se tko će brže jebati. Marijino i Ivanino dahtanje bivalo je sve glasnije, te su nakon nekoga vremena počele svršavati.
Luka i Ivana približili su se stolu, Ivana se legla na stol Luka se približio malo polizao svojim jezikom njene sokove i ponovno stavio kurac u Ivanu. Sada je Marija bila nagužena na stolu, a David je lakšim tempom guzio Mariju šireći svojim prstima njene guzove i slinom slinio njenu guznu rupu gurajući prste šireći je.
Marija:"aha ahh mmm, u Ive stvarno nisu lagali"
Ivana:"mmmm da stvarno dobro jebu ahhh".
Zatim se Marije primakla Ivani, a njih dvije počele su da se žvale svojim jezicima, a Marija je jednom rukom trljala svoj, a drugom rukom Marijin klitoris, čulo se samo mumljanje te udarci tjela u tjelo. Zatim je Luka sjeo na stolicu, Ivana ga je opkoračila leđima okrenuta njemu te se nabila na njegov kurac i počela žestoko da se nabija. David je Mariju spustio na pod, a ona je četveronoške došla do Ivane i počela lizati njen klitoris. David je prišao iznad nje i svoj kurac počeo gurati u njenu guzu, ušao je naglo, Marija je glasno kriknula i David je ubrzao tempo šireći njen šupak.
Marija:"uuu jebote kako je ovo dobar osjećaj ahahaha moraš probati Ivanaaa".
Ivana se digla rukama raširila svoje guzove i Luka je držao svoj kurac dok se Ivana počela lagano spuštati po njegovom kurcu, kada je došla do kraja lagano se počela dizati i spuštati dok je Lukin kurac širio njen šupak. Marija je zatim svoje prste počela gurati u Ivaninu pičku. David je cjelo vrijeme naizmjence jebao Marijine rupice malo guzu malo pičku. Ivana osjetivši kurac u svojoj guzi te Marijine prste i jezik na svojoj pički počela je da se grči stišćući mišićima svojih rupa njene prste i Lukin kurac i počela svršavati u naletima. Potom su njih dvije bočno legle u pozu 69 i počele jedna drugoj lizati i gurati prste u pičku, dečki su legli iza njih podižući noge stavili svoje kurčeve u njihove guze i počeli zadnjm snagama žestoko ih jebati. Luka i David počeli su osjećati svoje vrhunce jaoš malo ubrzali i počeli svojim spermama puniti njihove guze. One osjetivše to počele su i one sve brže jebati gurajući prste i glasno još jednom svršile. Kada su se malo pribrali svi zajedno dečki su sjeli na stolicu, a njihove mame dobro izjebane lizale njihove sokove koji su se cjedili iz njihovih guza.
Marija:"Bravo dečki, stvarno ste se iskazali".
Ivana:"Da zaista jesu, moglo bi se ovo češće raditi, jer od onih naših muževa nema nikakve koristi"
Svi se odvale smijati, a Marija kaže;"Sljedeći vikend ste kod nas".
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija