Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dvi jeftine kurve iz grada

Dvadeset i osam godina sam napunio , nemam ženu, nemam curu i nemam seks.
Uvijek sa djevojka brzo raskinem , zadnju koju sam imao bilo je prije godinu dana ali nije bilo pomisli na seks sa njezine strane.
Duboko razočaran u sebe , što zbog veze , što zbog seksa , nešto jednostavno ne ide.
Pomislim da mi se sa djevojkama uvijek dogođai“ deja-vu, “ sve su to neki glupavi razlozi.
Što da radim? Pokušao sam tražiti djevojku za vezu preko interneta, pa onda za seks ali opet ništa.
A da sam našao opet sam se pitao koliko bi trajala ta veza, ako više od godina dana bio bi rekord , smijem se sam sebi.
Prebacio sam se na ovo drugo a to je seks, nekako baš mi fali , sama pomisao godinu da nisam jebao za mene je ne zamislivo. Tako mi fali da ga ubacim u neku rupu nebitno na godine kažem sebi.


I tako jedan dan vozim auto sav razočaran, prolazim kroz jednu ulicu usku. S desne strane vidim Mamu i kćer poznate kurave u gradu , jebu se za male pare.
Sjedele su na nekom zidiću , i držale vrećice u ruci. Kroz glavu mi je prvo prošlo dal njih da jebem , bilo mi je neugodno pitati ih bilo što, jer ipak ovo je mala sredina svatko svakoga zna, samo da me jedna osoba vidi, i eto priča po gradu odmah.
Prošao sam autom pored njih a onda sam se opet vratio , opet su sjedile na zidiću , stisnuo sam zube i razbio tremu. Moram nešto jebati , ako ništa bar za rođendan pice da dobijem.
Otvorio sam prozor , ej danas mi je rođendan ima li popusta? Mama odgovora na koliko ti vremena treba pičke? Uđi pa ćemo se dogovoriti, povedi i kćer sa sobom.
Njih dvije su ušle u auto, tu i tamo sam pogledao da li me netko gleda .

Dok sam vozio njih u svoju kuću da se tamo pojebemo, kurac mi je bio tvrd kao kamen samo pomisao da ću nešto jebati.
Platio sam na sat vremena , nešto smješno meni dobro a i njima . Inače jako su blentave bile majka i kćer.
Mama ima 60-tak godina, mala niska , zdepasta , velikih sisa i kovrčave crne kose. Kćer visoka, crne ravne kose, malih ali čvrstih sisa, i jabučaste oblik guze.
Došli smo ispred moje kuće, majka si kčer su se lagano ponjale uz stepenice moje kuće. Ja sam bio iza njih da nešto ne propustim , tu je kčer pobjedila mamu njišuči svoju guzu dok se penjela uz stepenice.
Ulazimo i moju sobu , spuštam hlače, a kurac odmah iskače , a njih dvije na koljena. Ne zna se koja će ga prva primiti u ruku. Ipak kćer je imala prva prednost stavila je moj kurac u njezina usta.


Dva tri puta je pogledala prema meni kao drolja dok je to radila, a onda me nježno rukom svojom pomilkila po jajima.
Mama je to vidjela , da mi se sviđa, pa je stavila ruku na moja jaja i mazila jaja. Kćer je i dalje nastavila cuclati. Kćer malo jasne stisnula ustima moj glavič .
Uhh pa neću valjda tek tako brzo svršiti, pomislio sam. Izvadio sam kurac iz njezinih usta , pogledao sam kćerine slatke našminkane oči , i počeo svršavati po njima.
Ahhh ahhh stenjao sam , držao sam kurac i natezao ga, dok sam svršavao po njenim očima.
Joj ne mogu otvoriti oči govorila je, a onda joj je mama pomogla, polizala je spermu sa njezinih očnih kapaka i sa trepavica. Otvorila je oči , i uzela moj mlitavi kurac polizala glavič i dva tri puta pocuclala i ispustila iz ruke.
Stara njezina mama se baš nagutala sperme.

Legao sam na krevet na leđa, a one su ostale na koljenima čučeči.
Kćer je upila je li to to? Ma ne jesi luda. Ovo je tek početak tek smo počeli a nismo tu onliko koliko nas je platio.
Mama je došla do kreveta , uzela u ruku moj mlitavi kurac, a zatim jezikom prešla preko jaja , došla je ubrzo i kčer skinula je gornji dio sa sebe , i legla pored mene, kao što sam rekao imala je male čvrste sise .
Stara je lizala jaja, a meni je to bilo malo je reći super, kčer me po prsima mazila , i eto kita več ponovno čvrsta , čvrsto je stajala u maminoj ruci.
Stara ga je malo prodrkala i vidjela da kčer njezina može da sjedne na njega . Svukla je hlaće svoje kćer i rekla joj da sjedne na moj kurac.
Pica joj je bila slatka, obrijana , u sekundi se namjestila na njega i počela jahati .


Čuo sam kako guzovi udaraju od mene , stara je udarala po njezinim guzovima dok je skakala, i pomilkila mene po jajima.
Mama skida gornji dio , i tu ispadaju velike sisetine, stavila je sisu jednu meni na lice da cuclam dok kćer skače. Ja sam tražio i drugu sisu, stara je rado dala u drugu, .
Cucla sam njezine bradavice i uživao. A onda stara skida donji dio , stavlja pičku meni na usta , i trljao meni od usta.
Pica joj je bila dlakava i mokra ali nije mi smetalo, mada mi je slađa pica kod kčeri bila.
Bježi mama reče njoj , usporeno dođe do moga kurca , usporeno sjedne njega ali uhvati ga dobro picom, i počne jahati.
Stavljam prste u kčer i počinjem je prstačiti ona je isto, bila mokra. Stavljam jezik u njezinu picu , ližem lijevo desno brzo je svršila.
A i ja isto , svršio sam staroj u picu.

Nemam pojma ni kada sam svršio , stara se dignula, i tada sam vidio spermu kako se cijedi iz njene pice , a moj kurac je odamh splasnuo .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija