Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dvije kurve drugi dio

Prošlo je par dana od mojeg prošlog posjeta kurvama i stigao je vikend te sam odlučio da je vrijeme da idem opet izjebati te matore drolje. Nazvao sam i rekle su da su slobodne bez mušterija te da mogu doći. Stigao sam u Zg do njihovog stana a vrata mi je otvorila Sanja potpuno gola dok se iza nje pojavila lucija sa velikim straponom. Vidjelo im se u očima da su željne dobre jebačine i žestoke akcije.
Potegnule su me u stan i s vrata počele svlačiti. Nisam se ni snašao a Sanja je već bila na koljenima i pušila moj kurac. Lucija je klekla iza nje te je počela lizati njenu pičkicu. Sanja je pušila kao prava profesionalka a prstom je masirala moju prostatu što je mene jako napalilo.

Nakon nekog vremena Lucija se podigla iza nje i sjurila je dildo Sanji jako u pičku, a zatim ju je počela tucati kao da ne postoji sutra.

Sanja je počela vrištati od zadovoljstva no ja sam ju brzo utišao i opet ugurao svoj kurac u usta do jaja. Poludio sam kad sam ju vidio kako uživa dok ju Lucija razvaljuje te sam ju i ja počeo razbijati svojim kurcem u usta. Bila je u ekstazi počela se uvijati i uskoro je svršavala po dildu a ja više nisam mogao te sam joj počeo puniti usta.

Bile su zadovoljne što su me konačno uspjele natjerati da svršim i sad su obje bile oko mog kurca i pušile ga kako bi ga što prije digle. Zamjenili smo mjesta sad je lucija gurala strapon sanji u usta a ja sam je poželi jebati u šupak. Rekla je da to ne može jer je moj velik a ona se nikad nije jebala u šupak da to samo Lucija radi sa mušterijama. No lucija mi je namignula primila sanju za ruke kako se nebi opirala te mi je rekla jebi ju gdje želiš. ja sam ga iz inata jako zabio sanji u pičku i počeo je jako jebati. ispočetka je jaukala i vikala da je boli no ubrzo je bol prešla u ugodu i sad je vikala da želi da ju tucam jače da se jako zabijam. lucija ju je tjerala da puši dildo kako bi bila tiša i trljala je svoju pičkicu jako. Gurala si je u nju po 3 ili 4 prsta te se i ona uvijala od zadovoljsta. Stare su bile prave kurve vidjelo se po tome što sve znaju a kurac i sex im se vidio u očima, bile su jako željne. Nakon desetak minuta sanja se počela grčiti i svršavati a lucija za njom te je počela squirtati po nama. Pošto sam ja prije svršio nakon pušenja sad ni nisam mogao jer mi još nije bilo dovoljno tako da sad je slijedila druga runda.

Sad je sanja uzela strapon a lucija se naprčila i rekla kako želi da je tucamo oboje u njene rupice. Sanja se zavukla ispod nje i namjestila dildo laggano u njenu pičkicu. Lucija se počela lagano nabijati dok sam ja još malo nadrkavao svoj kurac iza nje.

Zatim sam odlučio da je dosta te sam se sjurio u lucijin šupak. Vrisnula je ali to me nije omelo počeo sam ga jako nabijati u nju, vidjevši to i sanja je ubrzala tempo i ubrzo smo je tucali u ritmu. Lucija je jako vrišštala te je zbog toga sanja uzela ball gag i stavila joj ga u usta. Meeni je dobacila lisice i rekla da ih stavim na lucijine ruke kako se nebi previše opirala.

Vidjeti luciju toliko bespomoćnu me užasno napalilo te sam joj doslovno počeo razbijati šupak. Kad je sanja to vidjela i ona je opet ubrzala tempo, jebali smo je toliko jako da se kroz ball gag još čulo kako vrišti. Nakon nekih 5 minuta počela se uvijati i svršavati kao luda. NJen šupak je stisnuo moj kurac te sam se i ja počeo prazniti u nju. izvadio sam ga van a za njim je potekla i sperma. ona je pala na sanju od iznemoglosti, zatim smo je odvezali i rekla nam je kako joj je ovo bio najbolji sex u životu. te da ni u snu nije mislila da ćemo je tako razvaliti. ja sam se odlučio istuširati a njih dvije su ostale na podu i dalje se lizale umazane mojom spermom. Kad sam izašao iz kupaonice rekle su da ih ne smijem sad zaboraviti kad sam svršio i da me čeka još puno avantura sa njima no o tome idući puta.

Ocjena priče

2
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 6571

Autor priče

momak
momak
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 183 cm
Težina: 82 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Strijelac
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija