Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dvije pohotne trudnice

Manuela i ja smo bili već četri mjeseca u braku, a ona u sedmom mjesecu trudnoće. Vesna, Manuela i ja imali smo još par okršaja u troje nakon svadbe, ali sad već dva mjeseca ništa, tj od kako je Vesna objavila da je u drugom stanju. Malo mi je falilo to, pogotovo Vesnine ogromne sise, jer sam uživao kad ga je stavljala između njih i drkala ga tako.

Jedan dan sam se vratio sa posla umoran i jedva sam čekao otići pod tuš, a znao sam da još moram i u kupovinu, jer su Manueline želje bile nenormalne. Znao sam da ju pucaju hormoni i promjene raspoloženja, ali to me je iscrpljivalo više psihički nego fizički.
Uglavnom, kad sam ušao u kuću, čuo sam smijeh iz dnevnog boravka, pa sam ušao u sobu, a tamo Vesna i Manuela zavaljene u našoj ogromnoj kutnoj garnituri, i golih trbuha. Pretpostavio sam da mjere jedna dugoj trbuščić, ali kad me Vesna ugledala shvatio sam da sam ih prekinuo u nečem drugom:

- Hej, pa to je naš omiljeni jebač!!!! Ajde sjedaj između nas dvije...
- Ćao Vesna -rekao sam i dao poljubac Manueli, te Vesni, a onda dodao- Da li se mogu prije otuširati, jer sam mrtav?!?
- Hajde dragi -rekla je Manuela i uz smijeh dodala- Dobro operi jaja!!!!
- Niste normalne... -dodao sam tiho i otišao ispračen njihovim glasnim smijehom.

Nakon petnaestak minuta sam se vratio otuširan i relativno odmoren u dnevni da bi našao njih dvije gole na trosjedu sa Vesninom glavom između Manuelinih nogu, a njena gola stražnjica je stršala u zrak. Manuela je stenjala dok joj je Vesna lizala picu, a ja sam tiho došao iza Vesne i počeo joj milovati picu na što je ona veselo zamrdala sa stražnjicom još raširivši noge. Liznuo sam joj šupak, a dva prsta gurnuo u picu, te ju tako malo jebuckao, a drugom sam rukom skinuo donji dio trenirke i počeo si drkati kurac dok nije bio potpuno tvrd. Nakon toga sam stao iza nje i ugurao joj kurac u picu, te ju počeo jebati, a od nje se čulo samo mumljanje pošto su joj usta bila puna Manueline mokre pice. Zatim sam čuo Manuelu:

- Zabij joj taj svoj kurac...neka cvili od užitka...mmmmmm...kako je dobrooooo!!!!!!!!! -ponovo je svršila uz vrisak, a pritom je zalila Vesnino lice obilno.

Ja sam zabio kurac do jaja u Vesninu picu, a ona je samo stenjala, a onda sam joj stavio i prst u guzu, te sam joj obje rupice začepio. Ona je odmah počela vrtiti guzom i povratno se nabijati na moj kurac. Jaja su mi lupala o njene noge, dok je ona stenjala na svaki moj ubod u njenu picu. Jebanje trudnice je bilo posebno uzbudljivo, a to sam iskusio sa Manuelom, te sam znao da neću moći dugo da ne svršim. Jebao sam ju još koju minutu, a onda sam eksplodirao u njenoj pici, a i ona je istovremeno svršila jako se grčeči ispod mene.

Izvukao sam sluzavi kurac iz Vesnine pice i došao do Manuele, te joj ga dao da ga obliže. Ona je to tako pedantno radila, da mi je uskoro bio čist od sperme i Vesninih sokova, ali vlažan i sjajan od Manuelinih usana, te tvrd i spreman. Manuela se je ustala i naguzila, a ja sam joj odmah počeo lizati šupak, pošto sam ju u zednje vrijeme jebao samo u guzu. Uskoro sam ugurao odmah dva prsta i vidio sam da je spremna, pa sam ga odmah ugurao do pola u njen šupak što je izazvalo njen vrisak:

- Aaaauuuuuuuu....polakše!!!!!! Velik ti je!!!
- Neka je on samo nama velik -ubacila se odmah Vesna i počela Manueli milovati klitoris- Da nije, ne bi nas uopće jebao!!
- Misliš? -upitao sam zabijajući se u Manuelinu guzicu.
- Naravno -dodala je Vesna trljajući Manuelin klit dok je ova stenjala i dahtala- Nas dvije bi se i dalje same zabavljale...bez kurca...
- Onda češ mi ga dobro popušiti kad svršim u nju...
- Može...da ti iscjedim jaja do kraja...

Zadovoljan njenim odgovorom nastavio sam uguravat kurac u Manuelinu guzu, a iz njene pice je samo curilo. Moj kurac u guzi i Vesnini na klitorisu su radili svoje i ona se samo tresla od orgazama koji su dolazili jedan za drugim, a trudnički trbuh je bio već sjajan od njenih sokova i znoja. Ubrzo sam i ja počeo svršavati i punio sam Manuelinu guzu sa spermom, a onda ga brzo izvadio i dao ga Vesni da mi ga popuši.

Brzo ga je strpala u usta i počela ga gutati do kraja zagrcnuvši se par puta. Dok ga je gutala mijesila mi je jaja, a dokaz kako je dobra u tome je bilo još jedno moje svršavanje u manje od deset minuta, pa sam joj napunio spermom usta, a ona je sve progutala. Cijelo mi je vrijeme stiskala jaja, pa sam imao osjećaj da ih je u potpunosti iscijedila.

Umorno sam sjeo između njih dvije i zagrlio ih obje, a onda je Manuela upitala Vesnu:

- Draga, bi li ostala kod nas noćas? Ionako ti nema Ante, a Žarko može i sam zatvoriti kafić.
- Hmmmm...zvuči primamljivo. Samo moram kući po spavačicu.
- Mislim da ti neće trebati -sad sam se i ja ubacio pomazivši ju po stražnjici- mi inače spavamo goli u našem krevetu, a ni tebi onda neće trebati, zar ne?
- Hmmmm...a četkica za zube?
- Imamo rezervne pa se posluži -smješkala se Manuela.
- OK, onda ostajem. Samo da javim klincima. -uzela je mob i sjela meni u krilo te mi gladila kurac namignuvši Manueli, a onda je započela razgovor na telefon ne skidajući ruku sa mog kurca- Ana, mama je. Čuj, ostat ću kod Manuele prespavati, jer Davora nema, pa se sutra vidimo. Ako šta trebaš nazovi me, pusa!!!!!!

Prekinula je razgovor i rekla:

- OK, sad se osjećam prljavo jer sam lagala, paaa...mogli bi pod tuš, šta kažete?

Manuela i ja smo se samo nasmijali, te smo ustali i svi zajedno otišli pod tuš. Čekala nas je burna noć i trebalo nam je osvježenje. Nakon tuša smo onako goli večerali i otišli u sobu. Ono što se tamo dešavalo te noći bi bio hardcore porno film da se snimao, ali to je već za drugu priču.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija