Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dvije starije kurve

Imam 23 godine i donedavno sam bio samo napaljeni djevac, imamm prilično dobar komad, kurac oko 22 cm no zbog nekih svojih krivih izbora i sramežljivosti nisam jebao do 23 godine, no nedavno sam to odlučio promijeniti. Prvo što mi je palo na pamet bilo je proći po oglasniku i naći neku kurvu. Ubrzo mi je za oko zapao oglas koji se opisivao stariju kurvu sa jebenim dupetom u što sam se uvjerio na slikama. Nazvao sam je i dogovorio susret. Rekla mi je svoju adresu u Zagrebu i ubrzo samm se našao pred njenim vratima a onda iznenađenje.
Vrata su otvorile dvije drolje u čipkastom donjem rublju i štiklicama i kurac mi se instantno ukrutio do maksimuma. Ušli smo u stan i upoznali se. Jedna je bila Lucija i imala 55 godina a druga Sanja i imala je 47 godina. Moram reći da su za svoje godine izgledale fenomenalno.

Objasnio sam im svoju situaciju one su rekle da shvaćaju i da će me dobro naučiti a onda su me počele skidati i ostale iznenađene mojom batinom koja je stajala ponosno i uspravno ispred njih. Rekle su da se takav komad rijetko viđa i da će im biti lijepo poigrati se s njim. Sanja ga je stavila u usta i ostao sam zapanjen kako je dobar osjećaj, moje svakodnevno drkanje nikad mi nije priuštilo takav osjećaj, prolazili su me trnci po cijelom tijelu. Zatim me opkoračila i sjela na mene. Počwala se nabijati na mene ali veoma lagano i pažljivo, rekla je da takav komad još nije imala u sebi, zatim je ubrzavala sve više i više dok se nije nabijala jako. Odjednom sam osjetio kako joj se pičkica grči ona je stegla svoje noge na meni i počela svršavati, squirtala je po mom kurcu, za ono što sam mislio u pornićima da je namješteno i da žena ne može tako svršiti sad se dogodilo. Onda je Sanja sišla sa mog kurca i na red je došla Lucija, obzirom da sam dogovorio i analni sex, sad je to slijedilo. Lucija se naprčila i rekla da stanem iza nje i da ga prvo uguram malo u pičkicu da se privikne. polako sam je jebao a zatim je rekla da ga stavim polako i da ga ne vadim jer ju najviše boli kad ulazi u njju i da mi ne smije ispasti iz njezine guze. Polako sam je jebao a zatim mi je pao van. REkla je da ga još jednom mogu stavit ali neka budem pažljiv.

Opet sam krenuo i osjetio da mi je ispao van ali odlučio sam ga ugurati pa šta bude, gurnuo sam ga jako i ona je jauknula i rekla da stanem jer mi je pao iz nje, no ja sam ga odlučio i dalje gurati, ona je počela vrištati i gužvati plahte, počelo joj se sviđati što sam malo grublji. Okrenuo sam se i vidio da Sanja trlja svoju pičkicu i na to skroz poludio i jebao ju još jače u guzu.
Molila me da tsanem ili barem usporim jer ću joj razvalit šupak no ja nisam mario kad sam vidio taj prizor Sanje kako drka pičkicu pored nas bio sam kao napaljeni bik želio sam da obje budu zadovoljene, Sanja je ubrzo ponovno squirtala no ovaj put po nama, ja sam na to poludi do kraja uzeo dildo koji su imale na krevetu te ga ugurao luciji u pičku i počeo ju jako trpati te je i ona uskoro svršavala jako vrišteći. Vrijeme nam se bližilo kraju ali ja još nisam svršio na što su se one čudile pa sam im ja rekao da drkam svakodnevno i da sam izdrkao prije nego sam došao k njima. Pokušale su mi ga onda izdrkat ali nije išlo nisam mogao svršit. Vrijeme je prošlo te sam morao ići, no pošto im je bilo žao rekle su da se moram vratiti na još poduka i da ću im ja biti posebna mušterija te da ću ih moć jebat besplatno ako ću svaki put biti tako dobar a one će se potrudit da drugi puta i ja svršim.
Nastavak uskoro.. .

Ocjena priče

2
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 7534

Autor priče

momak
momak
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 183 cm
Težina: 82 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Strijelac
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija