Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dvije su bolje od jedne

Kad sam se vratio u Rijeku odmah sam se javio Eleni i Nadiji. Bile su oduševljene, pa su me pozvale kod sebe u Novigrad. Znao sam da su im muževi pomorci, pa nije bilo nikakvih problema da dođem kod njih.

Došao je vikend i ja sam došao u Novigrad. Dogovor je bio da se nađemo kod Elene, pošto ona nije imala djece, tako da imamo mira. Kuća je bila odmah na ulazu u Novigrad iz pravca Umaga, pa nije bilo problema da ju pronađem.
Elena je bila sama, utegnuta u tajice i neku usku majicu koja je ocrtavala njene sise i napete bradavice, jer ispod majice nije bilo ničega. Tako da sam pretpostavljao da ni ispod tajica nema gaćica. Rekla je da će Nadija doći tek za sat vremena, pa smo dotle sami. Meni je bilo svejedno, a izgleda ni Eleni nije smetalo, jer me odmah primila za kurac i počela ga trljati, a njene bradavice su bile sve napetije. Brzo mi je počela skidati majicu, a ja sam otkopčao remen i hlače, pa ih je ona povukla niz noge usput zahvativši i moje gaćice, pa i njih skinula. Stajao sam gol pred njom, a ona je klekla i počela mi pušiti polako kurac. Nije trebalo dugo i bio je tvrd i spreman. Zadovoljna njegovim izgledom, pustila ga je i ustala, a onda me povela do spavaće sobe, te tamo skinula majicu i tajice i potvrdila moja nagađanja da nema ničega ispod njih. Legla je na krevet i pozvala me prstom k sebi. Znao sam da voli lizanje, pa sam odmah zaronio između njenih nogu i počeo joj lizati kožu oko pice, po unutrašnjosti butina, a onda i picu sve do šupčića. Stenjala je i uzdisala raširivši potpuno noge i prepuštajući mi se potpuno. Nakon desetak minuta mog lizanja i nakon što je svršila samo je prostenjala:

- Stavi mi ga.. do kraja.. mmm.. hoću da me napuniš..

Nije mi trebalo dva puta govoriti i ja sam se malo popeo preko nje, namjestio kurac na ulaz u njenu picu i gurnuo ga polako unutra. Zastenjala je duboko iz grla, a ja sam ga gurnuo do kraja i počeo hvatati ritam, te sam ju uskoro jebao ujednačenim ritmom. Ona me obgrlila svojim nogama i privlačila me na sebe. nakon nekog vremena sam ubrzao tempo i uskoro sam se zabijao u nju svom snagom. Ona je raširila noge i zabila nokte u moja leđa dok je tiho cvilila i dahtala, a onda smo zajednički svršili. Zabio sam joj kurac do kraja u picu i praznio se duboko u njoj, a ona me obgrlila i tresla se u orgazmu, te me stiskala svojom picom. Nakon par minuta smo se razdvojili i ja sam se izvalio kraj nje. Uto smo čuli glas sa vrata:

- Vas dvoje ste počeli bez mene? ! ?

Pogledali smo u tom pravcu i vidjeli potpuno golu Nadiju kako si trlja picu dok je stajala naslonjena na vrata. Ja sam se pomaknuo bliže Eleni i potapšao krevet na mjestu gdje sam bio maloprije, a Nadija se brzo zavalila kraj mene. Odmah me je počela ljubiti, a onda se nagnula preko mene i poljubila Elenu, pa se spustila sa jezikom niz moja prsa i trbuh do mog kurca i odmag ga progutala do kraja. Prstima mi je češkala jaja dok se nabijala ustima niz moj kurac. Osjećao sam njen jezik na svom glaviću, a malo je koriszila zube dok ga je lagano grickala. Uskoro je kurac bio ponovo spreman, pa se podigla i objahala me. Odmah se spustila niz njega i počela se meškoljiti na meni. Trljala se naprijed nazad osklonivši se na mene. Elena je ustala i malo me ljubila, pa me opkoračila i sjela svojom picom na moje lice. Trljala se po meni dok je milovala Nadijine sise, a ja sam joj držao guzu. Zatim sam oblizao svoj kažiprst i stavio ga na ulaz u njenu guzu. Trgnula se i zastala, a ja sam joj gurnuo prst unutra. Zastenjala je i stresla se, dok je Nadija i dalje skakala na mom kurcu nabijavši se do jaja na njega. Nije trebalo dugo da počne svršavati, ali se i dalje nije micala sa njega, već se nastavila nabijati na njega. Ja sam za to vrijeme privukao bliže Elenu i sad sam joj lizao picu sa našim pomiješanim sokovima, a prst je ušao do kraja u njenu guzu, te se samo čulo kako uzdiše. Lizao sam ju duboko gurajući jezik u njenu picu, a pokušao sam ugurati još jedan prst unutra. Uto se ona digla sa mene i brzo spustila glavu do mene i poljubila me, pa mi šapnula:

- To ostavi za noćas..

Uto me je Nadija dove do novog svršavanja i punio sam joj picu svojim sokovima. Tresla se na meni dok sam joj punio picu. zatim se ustala i obje su navalile na lizanje mog kurca i jaja. Nadija je bila okrenuta meni leđima, pa sam gledao kako moja sperma lagano izlazi iz njene pice. Pomilovao sam joj čvrstu guzu, a ona me pogledala i nasmješila mi se. Nastavile su mi lizati i drkati kurac dok ponovo nije bio tvrd i spreman za njihove pice. Legle su na krevet, jedna na drugu, tj Elena na Nadiju i raširile su noge, pa sam stao između njihovih nogu i stavio ga prvo Eleni dok sam Nadiji ljubio guzu i liznuo šupčić par puta, pa joj stavio dva prsta u picu i trljao joj klit palcem. Mumljale su dok su se ljubile, a ja sam uredno zabijao kurac u Eleninu picu. Nakon par minuta sam ga izvadio i stavio ga u Nadijinu. Kliznuo je odmah do kraja , pa sam ju primio za bokove i počeo joj ga nabijati do kraja. Jebao sam ju žestoko i nakon par minuta sam svršio istovremeno sa njom. Ispraznio sam se u Nadijinu picu, a onda se izvalio umorno na krevet kraj njih. Njih dvije su se još ljubile, a onda je Nadija pogledala na sat i skočila sa kreveta:

- Moram kući jer će se klinci sad vratiti od bake, pa ih moram dočekati da ne bude sumnjivo.. -brzo se obukla i poljubila nas oboje, pa odjurila.

Mi smo ostali ležati i nakon nekog vremena je Elena predložila da odemo pod tuš, a nakon međusobnog pranja i milovanja sa dignutim kurcem sam otišao za njom u kuhinju gdje smo onako goli pojeli nešto, pa se zavalili pred televizor u dnevnom. Nije nam trebalo dugo da se ponovo međusobno napalimo i sad sam joj već lizao šupčić i gurao prste u njega dok je ona bila naprčena na trosjedu. Uzeo sam neku kremu sa stolića i namazao joj dodatno šupčić, te svoj kurac i gurnuo joj ga unutra. Zastenjala je i jauknula, ali se nije micala. Uskoro sam joj ga uspio gurnuti do pola i počeo sam ju jebati. Stenjala je i dahtala dok sam joj ga uguravao do kraja i jebao ju sve žešće. S obzirom da joj je šupak bio uzak nije mi trebalo dugo da svršim u njenu guzu. Ostali smo malo u tom položaju, a onda sam ga izvukao iz njenog raširenog šupka, a ona se uspravila suznih očiju, ali sretnog osmjeha, te je ugasila TV, sva svjetla u prizemlju i otišli smo natrag u spavaću sobu.

Jebali smo se cijelu noć, a još dva puta sam ju uspio izjebati u guzu, a onda je i moj kurac posustao, pa smo riješili da se odmorimo. Ionako će sutra doći i Nadija, pa ću trebati snage za njih dvije.
Ostatak vikenda je prošao u jebanju dvije rasne pice, ali i guze jer sam ga uspio i Nadiji uvaliti uz njenu vrisku i stenjanje. Nije joj bilo ugodno, ali joj je drugi puta ušao bez problema.
Na moje iznenađenje Elena je nekoliko puta došla do mene u Rijeku sama, pa smo se jebali kod mene u stanu. Onda se par mjeseci nismo vidjeli jer su im se muževi vratili sa broda, da bi se opet sve nastavilo kad su otišli.

Za sada mi to odgovara, ali i sam tražim neku curu iz mog kraja, tako da bi ovo mogla ostati samo lijepa seksualna avantura.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija