Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

dvojno zadovoljstvo

Vse se je začelo en vikend, natančneje en petek v diskoteki. Po dolgem času se je odločil za zabavo in odšel v mesto v novoodprti nočni klub. Tam se je srečal s kolegi in se usedel v kabine in naročil pijačo. Ker sem v klub prišel razmeroma zgodaj, ni bilo gneče, da sem lahko gledal z ekipo, ki vstopi v klub, do trenutka, ko je vstopila mala rjavolaska, ni bilo nič zanimivega.

Dolgi črni lasje do polovice hrbta, oprijete kavbojke ob telesu so poudarjale njeno tesno rit, sedela je za mizo za našo kabino za mojim hrbtom, da je nisem videl. Počasi se je klub polnil in zabava je dobivala zagon, šla sem na stranišče in na vhodu srečala majhno rjavolasko, ki ji je najprej pustila vstopiti, dobil sem nasmeh.

Ko sem šel v bar, se je rjavolaska nenadoma znašla zraven jaz in se spet nasmehnila, nato sem jo vprašala za ime dekleta, ki ima tako lep nasmeh, odgovorila je Antonia. Rekla sem, da sem vesela, da sem Damir. Ko sva se spoznala, sem ji ponudil pijačo, ki jo je sprejela z odgovorom, da je sama v klubu in da ne pričakuje, da bo nocoj s nekom pila.

Počasi sva se začela pogovarjati o vsem in vsem, ugotovila sem, da je solo tam, in ugotovila, da bi lahko bil zanimiv večer. Nič se ni zgodilo do trenutka, ko je rekla, da bo morala domov, in me ne boste zavrnili, da bi me odpeljali, zato bi z veseljem rekel, toda ne bom vas obremenil, ne boste me obremenili z ničemer , Ji odgovorim.

Potem smo začeli, sedela je z mano v avtu in mi rekla, kam naj se peljemo, ko smo prišli v gozdiček, rekla je, naj se ustavi, morala je popiškati, čemur sem se nasmejal, rekla je in lahko naredimo še kaj na poti , ko se je vrnila v avto, me je pogledala v oči in jo poljubila, mislila sem, da se bo uprla, nasprotno pa mi je isto odvzela.

V trenutku smo se znašli v navdušenju nad strastjo, izvlekel sem roko izpod njene srajce in ji začel premikati prsi, imela je trdno trojko in začutil sem njene roke na svoji pički, ki je bila že kar vznemirjena. Ker nismo imeli prostora, smo se preselili na zadnji sedež.

Ko sem ji slekel srajco in ji odpel modrček, ona pa mi je slekla hlače in dobila orodje, jo je takoj začela lizati in kaditi, kot je pravkar naredila, nato pa slekla njene hlače v rdečih hlačkah in njena pica so se kar usedle, takoj sem jo začela obdelovati in ni trajalo dolgo, da me je s svojim sokom polila po obrazu, ves ta sok je lizala.

Potem me je zajahala in v trenutku sem bil ves v njej ves moker, tako da sem zlahka vstopil v njen imperij. jo, če se v njej končam in reče, obvezno zalijte mojega očeta, da bo v meni začutil toploto vaše tekočine. Potem je spet prišla in se umirila, ko sem moral prihajati, začel sem jo jebati, dokler je nisem napolnil do zadnje kapljice in svojih jajc.

Ko smo izpuhteli, me je poljubila in rekla, da me zdaj vozi v stanovanje po poti, ko mi je rekla, da me pričakuje jutri, ko bomo morali rešiti kaj drugega, ni mi želela dati številke moba s odgovor, da ga dobim jutri, ko se vidiva. Tista sobota me ni minila, ampak nekako sem čakal na večer in čas, da grem v diskoteko, šel sem še prej, da sem se lahko usedel na vhod, da sem jo lažje videl.

Čas je minil, vendar od Antonije niti ni bilo bolj jasno, da me je prevarala, bodisi Ura je že 2 zjutraj, ko sem se odločila, da grem domov, sem šla v bar spiti nekaj kratkega, da bi se pomirila, saj je bila gneča, nekako sem se uspela stisniti k deklici, ki je bila pijem amaro, zato sem natakarju rekel, naj mi tudi nalije.

Nato pa nežen glas reče: "o, pa imamo enak okus za pijačo" in da, ko je večer grenak, naj popijem in ji odgovorim. Moje ime je Mihaela in me je vprašal za vaše ime. Ko sva se spoznala, sva popila še eno pijačo in odšel sem domov, ona pa me je vprašala, v katero smer grem, ko sem šla na njeno stran, me je vprašala o prevozu, seveda sem jo pobral.

Med potovanjem smo se o vsem pogovorili in nato ona vprašal me je, če imam dekle, za katero pravi, da je samostojna in da potrebuje akcijo, tako da že dolgo ni imela seksa, sem ji rekel, da ji lahko pomagam, se je zasmejala in rekla gremo k meni domov. Ko smo prišli do njene hiše, je rekla, da so njeni starši na poti le, da bi morala biti njena sestra doma, ker ni šla nikamor ven, ker je njen fant izvedel, da ga je prevarala in jo pustila ter da je zdaj v komi.

Tiho smo šli v njeno sobo in se začeli poljubljati in sezuvati, ko smo ostali goli. Takoj sem ji začel lizati muco, ki je imela lepo urejeno pričesko, nato pa se je spustila do mojega bata in ga začela kaditi ter lizati vse, kar je pogoltnila in z roko mi je gnetila jajca, zato sem hitro začutil, da bom prišel, ko sem ji rekel, da sem blizu, jo je spet pogoltnila, zato sem ji napolnil usta.

Potem se je obrnila nazaj in se sklonila in rekla, da me zdaj raztrgaj in ne skrbi, da prihajaš vame, ko sem jo začel jebati, je začela jokati jooj uhh aah preveč mhhh pusti, da napolnim aahh mmm kar tako, potem je dobila gor in zavpil, če bi lahko še glasneje zastokal, na kar je ona še glasneje zaslišala, so se v naslednjem trenutku vrata sobe odprla in nisem vedel, kje in kaj.

Ko se je prižgala luč na vratih, sem zagledal Antonia, je začela kričati pri svoji sestri Mihaeli in ko me je zagledala, se je le ustavila in rekla "to sanjam", pa sem ji rekel, da ne sanjaš. Potem je zaprla vrata in rekla, da bosta zdaj kaznovana oba, ker sta zaradi tebe zapustila mojega fanta, in rezala, ker si me zbudila.

Za trenutek je slekla obleko in prišla k meni ter rekla zdaj napolni mi rit, to si mi dolgovala od sinoči. Ko sem šla spat, me je zajahala s svojo zadnjico. Mihaela mi je položila muco na usta, da sem lizal jo, ko so začeli tako jamrati, da sem takoj napolnil Antonovo rit.

Potem so se zamenjali in jaz sem začela črpati Mihaelo, sestra Antonia pa mi je pustila, da sem ji lizal muco, ki je puščala kot iz pipe, ko sem se ravno končal, sem jo vzel iz Mihaeline muce in jo odrinil z obrazov. Tisto nedeljo smo ves dan ostali v sobi in preizkusili vsako pozo, večinoma so me ti kosi iztisnili, da sem si dneve opomogla, naslednji vikend, ki smo ga preživeli skupaj, pa je moje dvojno presenečenje postalo sanje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija