Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

dvostruki uzitak

Sve je počelo jednoga vikenda točnije jednoga petka u disku. Nakon dugo vremena odlučio se malo zabaviti i otišao do grada u novootvoreni noćni klub. Tamo se susreo sa kolegama i zasjeli u separe naručili piće. Kako sam dosao relativno rano u klubu nije bila gužva pa sam sa ekipom mogao promatrati tko ulazi u klub, nije bilo ništa zanimljivoga do onoga trena kada je ušla mala crnka.

Duge crne kose do pola leđa, uske traperice uz tijelo naglašavale su čvrstu guzu, sjela je za stol iza našega separea meni iza leđa tako da nisam ju mogao vidjeti. Polako se klub napunio i zabave je sve više dobivala svoj mah, krenuo sam do wc i na ulazu se susreo sa malom crnkom dopustih joj da prva uđe kroz vrata dobio sam smiješak.Kada sam otišao do šanka crnka se najednom našla pokraj mene i opet se nasmiješila, tada sam je pitao kako se zove djevojka koja ima tako lijepi osmjeh, odgovori Antonia rekoh drago mi je ja sam Damir. Kada smo se upoznali ponudio sam joj piće ona prihvatila uz odgovor kako je sama u klubu i da nije očekivala da će većeras popiti sa nekim piće. Malo po malo smo se upustili u razgovor o svemu i svačemu, saznah da je solo tu uvidim da bi mogla biti to zanimljiva večer.

Ništa se nije događalo do onoga trena kada je rekla da bi morala poći kući, a nećeš valjda me odbiti da te odvezem, pa bilo bi mi drago kaže ali neću te opterečivati, ma nečeš me ništa optrečivati odgovorim joj. Tada smo krenuli sjela je samnom u auto i rekla kuda da vozim kada smo došli do jedne šumice reče da stanem da mora da piški, na što sam se nasmijao, ona kaže a možemo i još nešto usput napraviti, kada se vratila u auto pogledala me u oči a ja je poljubih, mislio sam da če se opirati ali naprotiv uzvratila mi isto. U tren smo se našli u zanosu strasti,zavukao sam ruku isod košulje i počeo joj mijesti grudi, imala je čvrstu trojku, a njene ruke osjeto sam na svome macnanu koji se je već podosta uzbudio. Kako nismo imali mjesta preselili smo se na zadnje sjedalo.Kada sam joj skinuo košulju i otkopčao grudnjak a ona meni svukla hlače i domogla se moje alatke krenula je odmah ga lizati i pušiti kako je to samo radila, zatim je skinula hlace u crvene gačice a njena pica je samo zasjela, odmah sam ju počeo obrađivati i nije trebalo joj dugo da me zalije sa svojim sokom po cijelo licu, sav taj sok je polizala. Potom me je zajašila i u trenu sam bio cijeli u njoj bila je sva vlazna tako da sam ušao laku u njeno carstvo.Onda je pojačala ritam i sve brže se nabijala uz uzdahe ahh mmm too još još ummm napunime do bola, tada je pitam dali da svršim u njoj a ona kaže svakako zalij me oču da osjetim toplinu tvoje tekučine u sebi. Tada je opet svršila i smirila se pošto je meni trebalo još da svršim počeo sam ju tucati dok ju nisam napunio do poslijednje kapi i svojih jaja.

Kada smo se ispuhali poljubila me i rekla sada me vozi do stana putem mi je rekla da me očekuje sutra u disku da imamo još nešto za riješiti, broj moba mi nie htjela dati uz odgovor da ću ga dobiti sutra kada se vidimo. Ta subota mi nije nikako prolazila ali nekako sam dočekao večer i vrijeme da krenem do diska, otišao sam opet ranije da mogu zauzeti mjesto do ulaza da ju mogu lakše vidjeti.Vrijemeje prolazilo ali od Antonie niti a i bilo sve jasnije da me je nasamarila, bilo je već 2 u jutro kada sam odlučio da krenem kući otišao sam do šanka popiti nešta kratkoga da se smirim, kako je bila gužva nekako sam se uspio stisnuti do jedne djevojke koja je pila amaro, pa rekoh konobaru da i meni natoči.Tada nježan glas kaže " o pa imamo isti ukus za piće" a da kada mi je večer gorka neka mi bude i piče odgovorim joj. Meni je ime Mihaela, a kako se ti zoveš upita me. Kada smo se upoznali popili smo još jedno piće i krenuo sam kući a ona me upita na koju stranu idem kako sam išao na njenu stranu pitala me za prijevoz naravo da sam ju pokupio.Dok smo putovali pričali svašta a tada me pitala dali imam curu ona kaže da je solo i da joj treba akcije da se vec dugo nije seksala, na to sam jo rekao da joj mogu pomći, ona se nasmije i reče idemo k meni u kuću. Kada smo došli do njenje kuće reče da su joj roditelji na putu samo da bi joj trebala sestra biti doma, jer nije joj izasla nikuda zbog toga što joj je dečko saznao da ga je prevarila i ostavio je i da je sada u komi.

Ušli smo tiho u njenu sobu i počeli se ljubiti i skidati odjeću kada smo ostali goli odmah sam joj počeo lizati njenu macu koja je imala lijepo uređenu frizuru, a onda se ona spustila do moga klipića i počela ga pušiti i lizati cijeloga ga je progutala a rukom mi je mijesila jaja tako da sam brzo osjetio da ču svršiti kada sam joj rekao da sam blizu ona ga opet proguta cijelga tako da sam joj napunio usta. Onda se je okrenula leđima i sagnula i rekla sad me rasturi i nebrini svrši u meni, kada sam je krenuo guziti ona je počela jecati jooj
uhh aah too mhhh daj me napuni
aahh mmm samo tako još

Kako je dosta cvilila i jaukala probudila je sestru i tada je ona ustala i viknula možeš li još jače jaukati, na što je ona još jače ispustila jauk, već idućega trena otvorila se vrata sobe i ja nisam znao kuda i što.Kada se upalio svijetlo na vratima sam ugledao Antoniu, ona krene vikati na svoju seku Mihaelu a kada je mene vidjela samo je zastala i rekla " ja ovo sanjam" a na to joj rečem ne nesanjaš . Tada je zatvorila vrata i rekla e sada čete biti kažnjeni obodvoje ti što me zbog tebe ostavio dečko a ti seka što si me probudila. Za tren se je skinula i prisla k meni i rekla sad mi napuni guzu to je ono što si mi ostao dužan od sinoć.Kada sam legao ona me je zajašila sa guzo seka Mihaela mi je svoju picu naslonila na usta da joj lizem, kada su počele stenjati tako su me napalile da sam odmah napunio Antoninu guzu. Tada su se zamjenile i krenu sam da pumpam Mihaelu a seka Antonia mi je dala da joj ližem pičku iz koje je curilo kao iz slavine kada sam bio da svršim izvadio sam ga iz Mihaeline pice i izdrkao im po facama.
Te nedjelje smo ostali u sobi cijeli dan i iprobavali svake poze, uglavnom te sekice su me izcijedile da sam se danima oporavljao a iduceg vikenda smo proveli zajedno i moje dvostruko iznenađenje je postalo san snova.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija