Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

E moj Saša

Imala sam tada tek 19 godina i prvog pravog dečka, Petra. Visoka sam 152 cm, duge plave kose, grudnjak košarice B i čvrstu, prćastu guzu. Petar je bio taj koji me razdjevičio i bili smo sretni zajedno. I u seksu nam je išlo dobro. Nažalost, morao je, zbog nastavka školovanja preseliti u drugi grad i bili smo prisiljeniti održavati vezu na daljinu.


U to vrijeme sve sam se više sprijateljila s njegovim najboljim prijateljem, Sašom. Oni su igrali zajedno nogomet u lokalnom niželigašu. Saša je imao tada 24 godine i izgledao je izuzetno dobro. Bio mi je dobro društvo za razgovor, bio je široke naobrazbe, razumio se u puno toga i s njim se moglo razgovarati baš o svemu i svačemu, sport, kultura, politika, film, gastronomija, kompletan lik. Sve češće smo se sretali i družili i najčešće se vozili njegovim autom uzduž i poprijeko po našem kraju jer nismo mogli ni k njemu, a ni k meni.


Petar je ispočetka bio oduševljen što se družim sa Sašom i što se dobro razumijemo. No nakon nekog vremena postao je ljubomoran. Ispitivao me je uvijek što mi to radimo zajedno, o čemu se razgovaramo, sviđa li mi se Saša, uzbuđuje li me njegovo prisustvo. Naravno da je Saša atraktivan, pametan, zgodan, samo sam ga tada još uvijek gledala samo kao dobrog prijatelja.


No s vremenom se, hoćeš, nećeš, situacija počela mijenjati, a i Saša me je počeo sve više zanimati kao predmet moji seksualnih maštarija. Počela sam noću, prije nego bih zapsala razmišljati o njemu, prvo bezazleno, ali uskoro su moje maštarije o njemu poprimale puno ječe i konkretnije sadržaje, maštala sam kako se jebemo i to tako detaljno i žestoko da bih se toliko od toga napalila da bih se onda morala samozadovoljavati kako bih tu nagomilanu energiju dobrim orgazmom izbacila iz sebe. U jednom kasnijem vremenu čak bih i dok bih se seksala s Petrom mislila na Sašu. Komplicirana situacija.


Kao za napast, nekako smo upravo u to vrijeme uz ostale teme počeli razgovarati i o seksu. Kud će suza nego na oko. Razgovarati s njim o seksu dodatno me je napaljivalo i uvećavalo želju da se pojebemo za pravo. Tako je stigao i dan „D“. Petar i ja smo se posvađali prije njegovog odlaska, razljutio me je i bila sam bijesna na njega. Tu večer sam se trebla sresti sa Sašom. Otuširala sam se i izbrijala detaljno moje intimno područje navukla moje najseksi donje rublje.


Već se smračilo kad me je Saša pokupio. Vozio je Nissanov monovolumen, s tri reda sjedišta udoban auto s dosta prostora i komocije iznutra. Pitao me želim li raditi nešto određeno i rekla sam mu neka nas samo odveze na neko mirno i tiho mjesto. Odveo nas je na jedan zabačeni proplanak unutar jedne šumice, nedaleko glavne ceste gdje je vladao Božji mir i preselili smo se na srednju klupu, kako smo činili uvijek dok bi se razgovarali. Osjetio je nešto samnom nije u redu. Pitao me je u čemu je problem i ispričala sam mu sve o mojim maštarijama i snovima. Bio je iznenađen i šutio je neko vrijeme. U trenutku kad sam ja zaustila da prekinem šutnju poljubio me je i to je pokrenulo vulkan u nama.


Ljubili smo se jako, strastveno, vruće, žestoko, jezici su nam se isprepletali, bila sam u transu. Odmaknuo se za trenutak od mene, raskopčao trapke i svukao ih zajedno s boksericama u jednom potezu. Znala sam što to znači i slijedila sam ga. Svukla sam i ja svoj traper šos i prevukla svoje tange preko članaka i cipela i spustila ih na pod. Opkoračila sam ga, uzela njegov ukrućeni ud u ruku i stavila ga na ulaz u moju, već vlažnu, rupicu. Osjetila sam njegove ruke na svojim guzovima, kako me čvrsto drži, kao da se boji sda mu ne zbrišem, sad kad me samo treba navuć na sebe.


Nije on mene navukao na sebe, nego sam ja skliznula po njemu i osjetila kako me ispunjava centimetar po centimetar dok se nisam potpuno nasadila na njega. Imao je većeg, duljeg i debljeg nego Petar. Imala sam osjećaj kao da me udara u bradu, kako je dobro bilo. Nisam dugo čekala i počela sam jahati po toj velikoj batini. Jebali smo se i ljubili, slinili jedno po drugom kao podivljali.


U jednom me je trenutku presavio preko prednjih sjedišta, stao iza mene i nabio mi ga s guza. Naslonjen na moja leđa jebao me je jako, divljački kako još nikada nisam doživjela i osjećala sam dolažeći orgazam, prvi koji bih doživjela bez da sam si masirala klitoris. Kad se to dogodiloo vrištala sam i urlala, tijelo mi se streslo kao da me trese potres od barem sedam stupnjeva Richtera. Moje svršavanje je toliko raspalilo Sašu, koji se urlajući ispraznio u mene, osjetila sam spermu koju kao da u mlazovima upumpava u mene.


Jednostavno rečeno bilo je preuzbudljivo i bojim se reć, neponovljivo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija