Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ecijina guza

Kao što sam već rekao, nakon povratka sa mora Ecija i ja smo se znali naći i dobro se izjebati, a kad bi bili kod nje onda bi joj ga zabijao u guzu. Ali kako je do toga došlo.. .

Bio nam je treći put da smo se našli i sad je rekla da idmo kod nje jer joj je sin bio kod starog na par dana, pa joj je stan bio prazan. Čim sam ušao u stan uhvatila me u hodniku, te mi odmah skinula hlače i gaće, pa se moj kurac našao na brisanom prostoru na 'milost i nemilost' njenih ruku i ustiju. Pušila mi je kurac, gutala ga do kraja, što joj je bio uspjeh, pa sisala jedno po jedno jaje, gurala mi prst u anus dok mi je milovala jaja, a ja sam pokušavao ostati miran i ne svršiti prerano. No to je kod ovakve torture bilo nemoguće i ubrzo sam joj punio usta svojom vrelom spermom, dok ju je ona sa takvim žarom gutala, ali i nastavljala je masirati moj kurac i jaja, pa su i dalje stajali kao jarbol sa jedrima.

Nakon što mi je ispraznila jaja pušenjem povela me u spavaću sobu, te mi rekla:

- Hoću da mi danas razguziš šupak i da mi napuniš spermom guzu.. -pritom se polako skidala i milovala si one velike i opuštene sise na kojima su bradavice stršale u zrak.
- Stvarno.. -upitao sam ju sa smješkom- .. zar te neće boljeti?
- Ne brini.. tvoje je da jebeš, a moje da stenjem.. -rekla je skinuši gaćice i bacila se na krevet raširivši noge, te me pozvala prstom da ju ližem.

Nije mi trebalo dva puta ponavljati, pa sam se smjestio između njenih nogu i počeo joj lizati klit i picu, te joj gurati prste u nju i jebati ju njima. Lizao sam ju i cuclao, te grickao klit nekih desetak minuta dok nije svršila uz tihi vrisak, a iz njene pice je špricnulo dva puta i zalila mi je lice, a onda se okrenula na trbuh i rukama raširila guzove. Ugledao sam tamni otvor šupčića koji je bio malo otvoren koliko je rastezala rukama guzove. Sagnuo sam se i počeo joj ljubiti guzove, te ju počeo lizati po šupčiću. Prigušeno je stenjala dok sam joj jezikom kružio po otvoru, a onda sam se uspravio, pa ju upitao za nekakav lubrikant ili losion, te me uputila u kupaonicu. Uzeo sam nekakvo masažno ulje sa mirisom lavande i vratio se u sobu. Pogledala me i upitala kroz smijeh:

- Jesi ti normalan? Pa mirisat će ti kurac na lavandu, a kako ćeš se onda opravdati Andreji? -sad je i meni prošla ta pomisao kroz glavu pa sam stajao nasred sobe kao pokisao, a Ecija se ustala i otišla do kupaonice i uskoro se vratila sa bezmirisnim lubrikantom, te mi ga gurnula u ruke, a onda se ponovo izvalila na krevet.

Smjestio sam se između njenih raširenih nogu, a ona je ponovo raširila svoje guzove, pa sam joj sada cijedio onaj lubrikant i prstima ulazio u njen šupčić podmazujući ju. Povremeno bi zastenjala kad bi joj gurnuo tri prsta unutra, ali je uskoro bila spremna za moj kurac. Namazao sam kurac lubrikantom i namjestio glavić na ulaz u njen šupak. Polako sam ga gurnuo i usprkos tome što sam joj prstima širio guzu, još je uvijek bila uska, a ona je zastenjala glasno kad joj je glavić ušao. Međutim samo je prostenjala da joj ga nastavim zabijati, pa sam nakon još par uboda ušao do pola u nju i našao si uporište da ju mogu nastaviti jebati. Zabijao sam se zdušno u nju, a ona bi na svaki moj ubod zastenjala ili zajaukala, uz napomenu da samo nstavim i da ju jebem i izjebem.
Guzio sam ju dobrih petanestak minuta dok nisam napokon svršio, a ona je već dva puta svršila i krevet ispod nje je bio mokar. Napunio sam joj šupak svojom spermom toliko da kad sam izvukao kurac van iz njega je krenula i moja sperma. Šupak joj je bio dobrano raširen, a ona je ostala ležati još neko vrijeme na trbuhu, pa se ustala i otišla u kupaonicu. Čuo se šum vode, a onda se vratila nakon pet minuta, te se legla kraj mene. Zagrlio sam ju i stavio ruku na guzu koja je bila hladna, pa sam shvatio da se išla malo rashladiti. Nakon nekog vremena se počela opet igrati mojim kurcem i kad ga je digla zajahala me i nabila se svojom picom na njega. Sad se polako micala na meni i stiskala mi kurac svojom picom, te se polako vrtila i ljuljala naprijed nazad odižući se i spuštajući se po kurcu. Jebali smo se polako, pa mi se u par navrata kurac i opustio, ali ga je stiskanjem svoje pice i mojih jaja vratila u život ok se napokon nakon dobrih pola sata nisam istresao u nju. To nam je bilo sve za taj dan, a onda mi je rekla da su one moje dvije haharice iskoristile njenog sina na moru.
Pogledao sam ju i nasmijao se:

- Kao da Mihovilu to nije odgovaralo?
- Ne, definitivno se nije bunio.. -rekla je kroz smijeh Ecija, pa dodala- Ali ćeš morati pripaziti malo na Enu i Sandru, jer bi mogle naletiti na nekoga koji nije kao Mihovil.
- Da.. -rekao sam zamišljeno dok sam zakopčavao košulju, pa se sjetio njihovih faca na moru, sretne i zadovoljne- .. morat ću porazgovarati sa njima..
- Ali ja ti nisam ništa rekla.. -brzo je dodala kroz smijeh.
- Bez brige.. -rekao sam i poljubio ju na odlasku- .. nitko te neće spominjati.

Otišao sam uz misli kako razgovarati sa Enom koja ima 19 i Sandrom kojoj je tek 17, i kako se boriti sa njihovim hormonima. Zaključio sam da ću morati polako i sa svakom pojedinačno, a onda s obje istovremeno, te sa Andrejom, jer i ona treba to znati, ako već nije znala.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija