Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Edinina guza

Nakon što se Edina konačno vratila u Zagreb, a ja ju naravno dočekao, nastavili smo se družiti. Edina je u Zagrebu bila potpuno druga djevojka. Minice, izazovno oblačenje i potpuni erotski naboj.

Sad mi je ona avantura u Sarajevu izgledala kao neka romantična priča. Nije bilo toga što nismo isprobali, a najviše joj se sviđalo kad bih joj rasturao guzicu. Ali da ispričam ukratko kako je došlo do toga.

Od kako je došla jebali smo se ili kod nje ili kod mene, a oboje bi prespavali kod drugoga par puta za redom. Jebao sam ju da se sve prašilo i svaki put bi joj svršavao u usta, picu ili po sisama, ali sam vidio da ju nešto kopka, pa sam ju jednu večer nakon što smo ležali u krevetu i odmarali nakon obostranog oralnog zadovoljavanja:

- Hajde reci! Vidim da te nešto muči..
- Hmmm.. -tiho je promumljala, pa me pogledala- Ne znam šta bi me to mučilo?
- Daj ne zezaj! -rekao sam i okrenuo se na bok podlaktivši se na jastuk- Znam da hoćeš nešto, ali okolišaš kao mačka oko vruče kaše.. pitaj! !
- Ovaj.. -samo je spustila pogled i dotakla prstima moj sad opušteni kurac- Željela bi da mi ga staviš u guzu.. -ovo zadnje sam jedva čuo.
- Želiš da ti ga stavim u guzu? ! ? -upitao sam ne vjerujući onome što sam čuo, ali je kurac odmah reagirao dižući se.. ili je to bila reakcija na njene nemirne prste?
- Da.. -sad me gledala onim svojim velikim smeđim očima, pa sam se samo sagnuo prema njoj i počeli smo se ljubiti.

Do sada nisam imao baš nekog iskustva u analnom seksu, ako ne računam pokušaj jednog na jednoj studenstkoj zabavi, a dotična dama od tada ne razgovara sa mnom, jer je zaključila da zbog mene nije mogla sjediti dva dana normalno. Poslije sam shvatio da treba podmazati šupak, jer ne ulazi isto kurac u njega kao i u picu, a to sam poslije probao sa jednom čehinjom u kampu na moru. Samo je ta stenjala tako jako da su nas sutra svi gosti sa zanimanjem promatrali, a ja crvenio kao rak. Sad mi se pružala nova šansa, a s obzirom da je Edina bila medicinska sestra valjda je znala sve o tome. I tu sam bio u pravu.

Uskoro je moj kurac stajao kao telefonski stup, a Edina ga je mazala vazelinom, pa sam ja onda namazao njen šupčić gurajuči dva prsta unitra dok je ona tiho stenjala i kolutala očima. Zatim je čućnula iznad mene i počela se polako spuštati na moj kurac. Ulazio joj je polako, a ona je tiho stenjala, da bi u jednom trenu moj glavić ušao u njen šupak i ona je zajecala, ali je samo dala znak rukom da se opustim, a ona se nastavila polako nabijati na moj kurac. Ubrzo joj je bio skoro cijeli unutra i sad je počeo rodeo. Ja svoj kurac već dugo nisam stavio u nešto tako usko, ako ne računam svoje šake. Bilo je neopisivo dobro, a zauzvrat sam Edini počeo trljati klitoris, pa je ubrzo počela svršavati. Špricalo je iz njene pice, što sokovi, a nešto i pišaka po mom trbuhu, međutim ona nije posustajala i nabijala se i dalje na mene. Ubrzo je dovela i mene do svršavanja, pa sam se počeo trzati i jače joj ga zabijati u guzu. To joj je izmamilo par jecaja i dahtanje, a ja sam praznio svoja jaja u njenu guzu. Nakon toga smo se malo smirili, a ona je ustala i vidio sam kurac sjajan od vazelina i prekriven svojom spermom.

Ležali smo još neko vrijeme, a onda smo otišli u kupaonicu, te pod tuš. Tamo mi je pažljivo masirala kurac i jaja i ubrzo je stajao kao da se nisam ni ispraznio maloprije u njenu guzu. Iskpristila je to da se naguzi, a ja sam joj ga zatjerao u picu, primio ju za bokove i počeo ju jebati. Jebao sam ju dobrih desetak minuta u kadi, a kad je svršila odmakla se i izašla iz kade van, pa se sjela na veš mašinu. Izašao sam za njom i raširio joj noge, te joj ga ponovo zabio u picu. Dahtala je i stenjala dok sam joj ga zabijao držeći joj noge u zraku. Jaja su mi lupkala po rubu mašine, ali mi nije smetalo jer sam uskoro iscijedio zatnje ostatke sperme u njenu picu. Polako sam ga izvadio van i sad sam joj kurcem ljepljivim od naših sokova trljao klit i usmine, pa je i ona malo ksanije još jednom svršila. Zatim sam ju podigao na ruke i odnio ju u sobu.

I danas smo skupa, Edina je u petom mjesecu trudnoće, pa ju sad redovito jebem u šupak. Super nam je to, a ona intezivno uvijek svrši, jer joj uvijek trljam klit. Nedavno smo nabavili i par vibratora, pa joj znam popuniti dve rupice odjednom dok je moj kurac u njenim ustima, a ponekad i ona moj šupak stimulira vibratorom dok joj je moj kurac u ustima. Dobro nam je i nadam se da će tako i ostati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija