Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Egzorcizam S P L I T Rose

Bio sam, na avanturističkom ljetovanju i putovanje kroz Dalmaciju. Finalno odredište moje destinacije bio je Split što i opisuje moje stanje tada (podjeljen). Pustolovina je zahtjevala angažman na više levela: snalazio sam se u novom okruženju, upoznavao sam ekipu jer sam prvi put tamo, snalazio sam se za zaradu jer nisam imao love, isto tako za noćenje i hranu, vježbanje talenta jer o tome mi je ovisila lova. Put je bio poprilično edukativan i donosio mi je nove spoznaje u smislu da sam si otvarao nove mindsetove i mehanizme za preživljavanje. Spavao sam na plaži, u napuštenim zgradama, a zarađivao sam sviranjem na rivi i prodavanjem trave. Imam puno zanimljivih zgoda, ali ispričaću jednu.

Tad sam bio s jednom malom koju sam tamo upoznao. Bila mi je zanimljiva jer je bila čudna. Mističan veo je imala oko sebe, nije puno govorila o sebi. Bila je prilično sitne građe, ali je imala istrenirano tijelo jer se bavila plesom i koječime. Bila je ravna, ali je guzicu imala čvrsto i koža joj je bila mekana i mirisna. Kosa joj je bila crno obojena i nosila je puno crne maskare oko očiju. Furala je gotički look, killeri, korzeti, lanci, posjekotine iz teenagerskih dana na koži. Malkice bizarno mi je bilo to što je bila gotičarka i zagrižena katolkinja. Vrlo je nepovjerljiva bila; nije davala svoje podatke, nije mi rekla prezime, ni adresu , a ni čime se bavi. Rekao sam ok, cura je oprezna tek me upoznala. Bila je manipulativnog karaktera i malo creepy. Karakterom mi je bila odbojna ali mi je bila jebozovna. Viđali smo se oko tri tjedna i uglavnom smo se šlatali i ljubili. Šlatali smo se posvuda; po parkovima, šatoru, groblju, plaži ali se nismo još ševili.
Jedne noći našli smo se u gradu i šlatali se na klupi uz more. Krenuli smo prema groblju na Sustipanu gdje bih inače razapeo šator. Bura je počela puhati.
Mirisalo je na gadno nevrijeme, pa sam predložio alternativno mjesto koje koristim za noćenje u ovakvim uvjetima. Počelo je baš opasno piriti. Valjalo je požuriti. Krenuo je i pljusak. Bura mi je skinula šešir sa glave. Trčao sam za njim ali nije pomogla, bura ga je otjerala ravno u more.
Stigli smo do zaklona. Napušteni hostel, čije dvorište se koristi za 'Rent a car' firmu. Preko noći kapija je zaključana pa je valja preskočiti. Pomogao sam njoj pa sam i ja za njom. Bilo je mračno i kiša je pljuštala. Upalio sam svjetlu na mobitelu pa smo se nakon par minuta lutanja uspeli stepenicama. Smjestili smo se u zadnju prostoriju, koja je imala otvorene prozore prema ulici. Bila je najosvjetljenija.

Prostro sam prostirku koju sam našao negdje na plaži i zapalio par svijeća oko nje. Nakon što sam prostro ležaj, popipao sam muda da vidim da li je oveći pis trave još tu. Ne! Izgubio sam ga dok sam trčao za prokletim šeširom. To me je baš nanerviralo. Cijela scena bila je zlo i naopako. Vani je sijevalo, pljuštalo kao iz kabla, vjetar se probijao kroz razbijena stakla i pukotine na zidovima i zavijao. Zvuci su bili jezivi poput gomile urličuće djece. Pogledao sam u nju i tada smo se zagrlili. Sjeli smo na ležaj i pričali. Cijelo vrijeme ona je bila uznemirena situacijom, govorila da ima loš predosjećaj ovo-ono; a ja sam je umirivao. Neznam kako smo došli do toga, ali rekla mi je da su jednom na njoj radili egzorcizam i da je bila opsjednuta demonom. To mi se urezalo u sjećaneje jer sam prvi put upoznao nekog iz koga su protjerivali demone. Pomislio sam u sebi ironično 'bila'? Izgledala je kao ona djevojčica iz 'Kruga'. Imala je i pogled kao da je opsjednuta demonom. Pomislio sam kako mi ta cura donosi samo nesreću i da je najbolje da se ne vidimo više. Grooooooaddrggg! ! ! Udario je grom baš divljački, a pljuštalo je kao iz kabla. Nešto smo se tada svađali. Odjednom rekla je nešto tipa, daa sam ja premlak za nju. Odjednom mi se javio bijes prema njoj. Njene riječi su me provocirale, a istodobno sam bio i napaljen.

Uhvatio sam je za gušu i bacio na stranu. Pogledala me uplašenim mazohističkim očima. Izvadio sam kitu; privukao njenu glavicu i metnuo kitu u usta. Cuclala ga je kao dijete lizalicu. Privlačio sam joj glavu rukama i nabijao ga u usta. Palacala je vrškom jezika preko glavića. Rukama sam joj masirao bedra. Sagnuo sam se da joj skinem gaćice. Imala je neke dječje gaćice i obrijanu picu. Dobrano sam joj oblizao cjelu pićkicu u svim smjerovim. Vrelu i mokru pičku, koja je preljevala svoje sokove. Mirisala je na bombon od višnje. Okrenuo sam je da klekne koljenima na ležaj na betonu i rekao sam da naprći guzu. Izdrkao sam ga da bude tvrđi. Nevrijeme se napokon malo utišalo i polako se razdanjivalo. Uhvatio sam je za bedra i prislonio ih uz moja. Podvukao sam se pod Rosu i penetrirao joj u guzicu. Vrisnula je. Laganim tempom ulazio sam unutra-van. Glavu je spustila na ležaj dolje, da može gledati kako prodirem u nju. Pojačao sam tempo. Kroz razbijena stakla sam vidio i prolaznike sa kišobranima. Bizarnost situacije me dodatno uzbudila. Jebao sam je još žešćim tempom, dok su prolaznici prolazili. Stenjala je mala, kiša je sitno pljuštala a moja muda su lupkala o njene guzove. Nabijao sam je divljačkim ritmom. Režao sam prljavim i prigušenim tonom: 'voliš da te tako jebem, kujice'. Onda sam je lagano i čvrsto nabijao. To joj se posebno svidjelo. Onda sam joj malo zakrenuo trup držeći je za bokove. Nisam mogao više izdržati, morao sam ga izvaditi. Bacio sam kondom i stavio joj kitu u usta. Ulazio sam joj unutra, trljajući joj sisajuće usne kao da je jebem. Obuhvativši mi čvrsto korijen sa rukom, ljepljivim jezikom mi je oblizala usijana jaja. Divljački sam drkao nada njom. Špriiiiiiiiiicanje! Bio je to gejzir. Koje veselje u meni dok joj spermom zaljevam lice. Bila je poprskana mojom ljepljivom sluzi po trepavicama, po ustima, vratu i po kosi. Imala je pogled čuđenja kao da se pita: pa koliko on sperme ima još? '. Dao sam joj vlažne maramice da se obriše. Zapalili smo cigaretu i sačekali da sunce malo zapeče. Negdje u zoru krenuli smoprema izlasku. Po danu 'rent a car ' radi, pa se može izaći i na glavni ulaz-izlaz. Imao sam hawai košulju i i vreću za spavanje sa sobom i pozdravio sam čuvare sa 'Good morning'. Oni su nam odvratili, vjerojatno mislivši da smo turisti koji izlaze iz svojih auta. Hodali smo rivom prema gradu.

Rekla mi je da joj obećam da ćemo ovo ponoviti. Vjetar koji je zapuhao nanio je neki prljavi dvolist papira koji mi se zakačio za noge. Podigao sam ga i pogledao. Jeftina ilustracija časne sestre i nekih svećenika, . Pokazao sam joj to, i rekla je da joj postaje malo zastrašujuće. Rekao sam da je to znak da mora nabaviti opatičku halju. Nije bilo ništa od toga, naravno. Poljubili smo se i otišli na različite strane.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija