Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ekskurzija

U četvrtom razredu srednje škole otišli smo na ekskurziju u Španjlsku.
Kada smo stigli bili smo oduševljeni kakvo je mjesto ne samo mjestom već i zgodnim španjolkama.
Cijeli dan smo obilazili grad da bi navečer otišli u hotel, smještaj je bio odličan bilo nas je po dvoje u sobi.
Ja sam bio sa jednim prijateljem, kada smo ušli u sobu nismo smjeli više izlazii sve do jutra kada bi svi zajedno išli na doručak.
Bilo je zaista glupo osjećali smo se svi kao robovi trebali smo slušati profesore i njihove pravile.

Jutro je jedan od profesora na kuca na vrata oko sedam sati ujutro da idemo na doručak obukli smo se i taman kada smo zaključavali vrata preko puta nas su bile neke tri španjolke koje su taman otključavale vrata svoje sobe.
Bile su sve tri niske imale su oko metar i šezdeset i nešto ali su bile pičke samo takve jedna je bila plavuša a ove dvije su bile crnke ono što je bilo uočljivo da su imale ogromne sise na onako malo tijelo.

Pozdravile su nas smiješkom i ušle u sobu , u hodu ja i prijatelj smo pričali da bi ono trebali kresnut što će se meni i kasnije dogoditi.
Kada smo doručkovali profesori su nam opet rekli da odemo u svoje sobe , i u hodniku u hotelu vidim jednu od one tri španjolke crnku pitale me je odakle sam ? Koliko godina imam ? Koliko ostajem ? i tako ta pitanja

Dok smo pričali cijelo vrijeme sam joj gledao u sise što je definitivno i primjetila tako sam želio zgrabit je za sise ali sam se jedva nekako suzdržao.
Rekla je da mora ići da ćemo se vidjeti kasnije gledajući u njezine sise na trenutak sam i zaboravio kako je rekla da se zove inače zvala se Ariana iz Madrida je bila.
Kad sam ušao u sobu vidio sam prijatelja kako leži na krevetu otišao sam na wc i izdrkao ga samo tako zamišljajući kako mi ga ona drka sa onim velikim sisama.
Sutradan sreo sam opet Arianu pitao sam je do kad je ovdje rekla je da ide za dva dana ali sam skužio da mi se nabaciva i imali je pogled napaljen rekao sam sebi moram nešto napraviti proći će ta dva dana brzo.

I ništa se taj dan nije dogodilo kasnije su profesori rekli da idemo opet u obilazak grada te bi opet navečer vratili u hotel nevjerojatno ali svaki put naletim na Arijanu ovaj put sam je sreo na ulaznim vratima hotela.
Dok su svi ulazili u hotel ja sam stajao na vratima i pričao sam Arianom gledala me tako napaljeno no tada mi je šapnula na uho da li želim imatu s njom zabavu.
Srce mi je lupalo kao ludo od sreće nisam mogao vjerovati da se meni to događa rekla je dođi otvorila je vrata svoje sobe i rekla mi da sjednem na krevet ne znam gdje su bile one dvije ali nisu bile unutra .

Sjela je na mene počela me ljubiti bio sam sav od crvenoga karmina ja sam je počeo maziti po tjelu pa po nogama to joj se jako svidjelo , stavljala mi je jezik usta masirali smo se jezikom počeo sam je cijelu ljubiti od glave do pice pa do noga.
Skinuo sam joj gaćice i počeo ljubiti po pici a onda sisati i lizati klitoris kako je samo uživala ubrzo ona meni otkopčava kajiž i bokserice u uhvatila je za dno kurca koji je već bio nadignut i počela glavić sisati dok je to radila ja sam je uhvatio za one velike sise na koje sam drkao i počeo lizati.
Zatim je sjela na moj kurac i počela jahati uhvatio sam je jako oko struka i rekao sam da mi može slobodno kurac slomiti kako sam napaljen bio a i ona i taman kada mi je došlo da svršim ona se digla i legla leđno a ja sam joj po sisama svršio brzo je otišla do wc i tamo gledao kako kada pere sise.

Ja sa onako mlitavim kurcem obukao sam farmerke htio da idem jer ako profesori vide da me nema u sobi nadrljao sam no ona me je zamolila da ostanem malo još s njom da je sama ništa se više nije dogodilo popili smo piće ljubakali se i vratio se u svoju sobu .
Nisam je više vidio niti znam išta o njoj danas ali eto ostat će mi u dobrom sjećanju ekskurzija dok nekima neće.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija