Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ela

Subota dan za odmor i uživanje uz pivu sa prijateljom nakon mukotrpnih dana na poslu i maltretiranja od strane šefova.
Sjedili bi satima u kafiču i pijuckali pive satima , tu i tamo bacili bi oko na neku curu i na njihove guze ali neizbježna tema bila je o njegovoj sestri Eli.
Ela je mala slatka fufica jako popularna u svom malom gradiću, ne samo o svom gradiću nego u okolici njega.

Opis:Visoka je 165 cm, 55 kila , plavuša sa sisama četvorkama, 18 godina.
Toliko je bila dobra da je moga prijatelja privlačila rođena sestra to jest njezinog brata , dugo je to skrivao ali konačno mi je priznao budući da sam ga uhvatio nekoliko puta da je gleda onako sa požudom u očima.
A onda mi je ispričao nešto šokantno , ispričao mi je kako je jedne večeri kasno došao doma mrtav pijan sa kumom, a zatim da su ušli u Elinu sobu legli do nje i počeli je mazit po sisama, Ela se u početku opirala a onda prepustila kada joj je kum počeo lizati pičkicu a dok je njen brat počeo joj lizati bradavice.
Tjerali su je da puši dva kurca od jedanput gutala ih je dobro, da me prijatelj uvjeri pokazao mi je slike na njegovom mobu kako ona guta dva kurca, a zadanja slika mu je bila na mobu kako je Ela umazana speromom po cijeloj faci od čela pa do brade a sa brade se cijedilo.

Gledajući slike i slušajući njegovu priču napalio sam se jako , hlače su mi nabrekle , bio sam toliko znatiželjan pa sam ga baš smarao pitanjima ali ono što me je najviše zanimalo kako se Ela i on sada gledaju budući da žive u istoj kući.
Odgovorio mi je da i ne pričaju više toliko puno i da im je jako neugodno budući šta se dogodilo.
Mrak je pao već rekao sam da moram da krenem kuči jer ne živimo u istom gradu zamolio me je da odemo kod njega doma i da pogledamo utakmicu jer je taj dan Hrvatska igrala pristao sam .

Ušli smo u njegovu sobu izvalili se na krevet i čekali utakmicu, u jednom trenutku pripišalo mi se otišao sam do wc , no kada sam izašao iz sobe vidio sam Elu i nekog dečka kako se ljubakuju a zatim ga je povukla za ruku i ušli su njenu sobu .
Kada sam se vratio sa wc čuo sam iz Eline sobe kako škripi krevet i njezino stenjanje.
Zovnuo sam prijatelja to jest njezinog brata da i on čuje šta se to događa u Elinoj sobi, te mu rekao da je unutra jedna dečko sa Elom a on mi je odgovorio sa smješkom da je to njezin dečko peti več u dva mjeseca .
Vratili smo se u sobu ponovno izvalili i pojačali tv ali Ela je i dalje vrištala i bila glasnija od tv .

Tako smo zaspali uz tv ujutro se probudili oko 9 sati , budući da on vježba svakog jutra trbušnjake i sklekove pri upitao me koliko ti možeš sklekova a koliko trbušnjaka napraviti ajmo vidi tko može više da napravi .
Ja sam prvi počeo trbušnjake raditi on je rekao da če mi čuvati noge u jednom trenutku otvara njegova majka vrata te govori prijatelju mom da mu je došao otac i da mu pomogne iz auta iznijeti neke stvari .
A zatim Ela izlazi iz njezine sobe i kaže meni evo ja ću ti držati noge dok prijatelj ne dođe, sjela mi je na noge a ja sam počeo raditi trbušnjake , prijatelj i njegova majka več su otišli.

Dok sam radio trbušnjake Ela je sjedila na mojim nogama i polako se micala prema naprijed prema mome kurcu, ruke sam držao iza glave dok sam radio a zatim kako se Ela pomalo micala prema mome kurcu uhvatio sam je lagano rukama za oba njezina dva guza.
Krenula me je poljubiti i ja sam krenuo nju poljubiti, poljubili smo se na sekund gledali smo jedno drugo ravno u oči kad smo se poljubili, a onda smo se počeli žestoko se ljubiti uvalila mi je jezik usta i zatvorila oči.
Čuli smo glas njezinog tate i brata kako dolaze pa smo prestali ona se vratila u svoju sobu a ja sam pomogao prijatelju i njegovom tati nešto unijeti u sobu vidjevši kako se muče noseći uz stepenice.
Nastavak slijedi.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija